טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. Rudess Member

ונגר גמר אותו בדיוק כמו שהוא גמר את בנדטנר, פלא ששניהם לא רצו להישאר? כשאונסים שחקן לשחק בעמדה שהוא לא מתאים והורסים לו את התכליתיות, אז בשביל מה לשחקן להישאר?

להוציא שחקן כמו אדוארדו להשאלה? אולי כדאי שנשאיל כמה מהאוהדים שלנו לקבוצות אחרות בליגה...

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שזו שאלה קשה... מצד אחד אחרי הפציעה הוא הידרדר מאד ולא חזר לעצמו בארסנל (וגם היום בשחטאר הוא עדיין לא ברמה שאנחנו רוצים), מצד שני אני גם חושב שונגר ויתר עליו מהר מדי ובטח שהוא יכול לתרום יותר מקרלוס ולה וצ'מאח בסגל שלנו...

ורודס, אחרי פציעה כזו זה לגיטימי להשאיל שחקן בדיוק כמו שהשאלנו את ראמזי. שיצבור דקות משחק ויחזור לעצמו בלי שאנחנו נשלם על זה ביוקר על המגרש.

3. Rudess Member

מה זה לא חזר לעצמו? הוא לא שיחק בעמדה שלו. ונגר עבר ל-4-5-1 הזה והציב אותו באגף, בשביל מה בדיוק? אדוארדו צריך להיות ברחבה בשביל לסיים את המצבים ולא בשביל לבשל אותם. בדיוק כמו שבנדטנר צריך להיות בשפיץ כדי לדחוק וכדי לנגוח את ההגבהות שיגיעו מהאגפים.

שחקן בקליבר של אדוארדו, למרות הפציעה, ממש לא צריך ללכת להשאלה אלא פשוט לשחק בתפקיד ובעמדה שלו. לראמזי אין מספיק נסיון ולכן היה טוב להשאיל אותו כדי שיתחשל ויחזור לעצמו.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת היה הזוי הקטע הזה, ונגר שם את אדוארדו באגף וארשבין בחוד... יכול להיות שהוא פשוט לא האמין בו כחלוץ בודד אחרי שינוי המערך באותה העונה, אז הוא פשוט לא היה בתוכניות שלו יותר. אני מת עליו וכאב לי כשהוא עזב, גם לדעתי ויתרו עליו מהר מדי.

5. Rudess Member

גם לי זה כאב וגם אני מת עליו בדיוק כמו שאתה :)

6. Sh4y Member

מודריץ' באמת שיחק אותה עם הגול הזה, רק חבל שאצלנו הוא בועט עם הפקקים.

7. TheLane Member

8. h2z Member

פרט לגול ולשתיים שלוש מסירות טובות (כולן היו אחרי שישראל קיבלה אדום), לא ראיתי שום דבר מלהיב ממנו. גם כשהנבחרת שלנו לא הייתה בעשרה שחקנים לא היה עליו לחץ כלשהו. ניכר שהסאגה הזו משפיעה עליו לרעה וחבל לי מאוד שלא מכרנו אותו בסופו של דבר, ההפסד הוא גם שלו אבל בעיקר שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. Sh4y Member

חדשות מעולות, הילד הזה עוד יפתיע!

10. Cup of Tea Liverpool, UK

היום חוזים לא שווים כלום.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיי מפתיע, לאחר שאתמול הוא נשמע ככה :
    "I'm happy that a big club like Roma were keen, especially as they play in an important championship. I'd certainly like to play in Italy at some point in the future. It would be another forward step in my career."

12. KirkH Member

חוזים שווים כסף. הרבה כסף.

13. Barrel Roll Member

סוף סוף. נצחון חשוב. האמת שלפני המשחק הייתי בטוח שנגמור ב0-0 משעמם. המשחק באמת לא היה משחק גדול אבל הייתה סיומת. חבל שמודריץ' לא הכניס במחצית הראשונה בפריצה של בני.

נקווה שמחזור הבא ליברפול שוב יעלו עם קראגר וננסה לנצל את החולשה שם. משחק לא פשוט בכלל.

14. Sh4y Member

גם אני הייתי בטוח לפניי המשחק שזה נגמר בתיקו אפס שיגרתי.
    מחצית שנייה הפתענו קצת, הגענו קצת ליותר מצבים.
    שבוע הבא ליברפול בליין, צריך לנצל את זה שהם הפסידו היום ולפתוח מעכשיו פער (למרות שהעונה עוד ארוכה).
    שמחתי לך את דוס סנטוס, למרות שזה היה לפחות מעשר דקות. נקווה שהוא יקבל יותר דקות בהמשך.

סה"כ, משחק נחמד.

שבוע טוב

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/11
  15. spurs229 Member

יצא לי לצפות בחצי השעה האחרונה של המשחק (עד שמצאתי לינק ראוי...), ואלה רשמיי:

נתחיל בציונים (שוב, ע"ב חצי השעה האחרונה):
    פרידל - 7, בסדר.
    ווקר - 9, מגן מעולה, כשרון אדיר.
    קינג - 7.5, מלך. שקט, עושה את העבודה, רק שלא ייפצע (טפו טפו טפו + דפיקה על עץ + יריקה על הרצפה + ריקוד הגשם + כל דבר אחר שמונע נאחס).
    קאבול - 6.5, סביר.
    אסו-אקוטו - 8, הוא פשוט כדורגלן גדול, ובפרט מגן מצויין. מלא סטייל ושקט. אין כמוהו.
    קראנצ'ר - 7, אחלה בישול.
    פארקר - 7, כנ"ל.
    לוקה - 7. גאון קטן, אבל שיחק יותר מדי אחורה במקום קדימה.
    בייל - 6.5, שותף אבל לא השתתף. מתחכם מדי.
    דפו - 8, נמרץ, חד ומבקיע. הרבה זמן לא ראיתי אותו ככה.
    אדביור - 8, חלוץ, התגעגעתי לדבר כזה.

וכמה תובנות:ווקר מהיר, חזק ומדוייק. הוא נראה כמו מגן שאפשר לבנות עליו לשנים קדימה.את הגול שאדביור כבש, אף אחד מהחלוצים של העונה שעברה לא היה מבקיע. קראוץ' לא מסוגל, פאבליוצ'נקו לא היה מגיע לעמדה הזאת בתוך הרחבה ודפו היה מתבלבל ומאבד.איזה כיף לראות את קינג! אבל למה קאבול היה לידו ודוסון אפילו לא על הספסל?דוס סאנטוס שיחק 5 דקות, לא הצליח להשתלט על כדור ונתן מסירה אחת לא מדוייקת לקראנצ'ר. אני מאוד סקפטי לגביו.ניצחנו, זה טוב.יש לנו סגל עמוק והרכב ראשון מפחיד. אפשר לעשות את זה (לא יודע מה זה בדיוק "זה", אבל אני בטוח שאפשר).
    שבוע טוב!
    COYS