אני גם מאוד התרשמתי מווקר, אמרתי לחבר שצפה איתי במשחק שאני לא מבין מדוע עם מתעקשים לנסות לעבור אותו כשברור לכולם שהוא מהיר מרובם. זכורה לי פריצה של בייל במחצית השניה וווקר הגיח משום מקום לעקוף אותו באגף, תענוב לעיניים! לגביי פארקר - הוא איבד המון כדורים במחצית הראשונה, כשהפילו אותו לקח לו יותר מדיי זמן לקום ולחזור להגנה. צריך לשחרר את הכדור מהר יותר. אני לא חושב שוולבס היו יריב ראוי היום, הקישור שלהם היה מאוד אנמי ושוב לא הפעיל לחץ מספיק על הקישור שלנו. יש הרבה נקודות חיוביות שאפשר לקחת מהמשחק, אבל אני בוחר שוב לקחת את הקישור שלנו כנקודת חולשה: שני הקרואטים, וניקו בפרט, לא עושים הגנה מספיק טובה, מחכה כבר שסאנדרו יחזור.
אני מבטיח לך שקראגר יעלה וייתן משחק מצוין. במשחקים כאלה שבהם אנחנו משחקים יותר מבוקר ועם קו הגנה עמוק יותר הוא ממש לא מתקשה. יש לנו בעיות אחרות שצריכות לעודד אתכם, וגם אצלכם לא הכל מושלם ולא הייתי מדבר על ההרכב שלכם במונחים של 'מפחיד'. יהיה מעניין ואני בהחלט צופה שערים בלי קשר ליכולת של קראגר.
מודריץ', בייל, ואן דר וארט, אדאביור, סנדרו, לנון... זה נשמע די מפחיד. אם זה לא נראה מפחיד עכשיו אז לפחות יש שם המון פוטניצאל. אם ימצאו שם צמד בלמים יציב סוף סוף זה בהחלט אחד ההרכבים היותר חזקים בליגה ובכלל.
איזו הגזמה. כן, הם שחקנים טובים, אבל גם לנון וגם בייל לא יציבים בכלל. ואן דר וארט שחקן מוכשר מאוד, אבל לא תמיד מוצא את עצמו על המגרש במדי טוטנהאם. הם גם צריכים לקוות שלאדביור לא יקרה כלום, כיוון ששאר החלוצים שלהם לא מספיק טובים. אולי עם אדביור לצידו, דפו סוף סוף יוכל להפגין את היכולות שלו של לפני שלוש שנים. ההגנה של טוטנהאם נוראית, דאוסון הוא בלם גרוע ואין לי מושג איך יצא לו שם של בלם טוב. קינג מוכשר מאוד, אבל פצוע כרוני, קאבול חזק ויחסית מהיר אבל בכל מה שקשור למיקום בהגנה הוא פשוט לא מספיק טוב. אני בהחלט חושב שטוטנהאם מספיק טובה בכדי לסיים בטופ 6, אבל היא ממש לא אמורה להוות איום על הקבוצות היותר גדולות בליגה.
לא... עדיין לא מפחיד. VDV וסאנדרו לא ישחקו נגדנו בכל מקרה עד כמה שידוע לי. לא יודע מה לנון כל הזמן עושה ברשימות האלה. קשה לי לחשוב על שחקן יותר אוברייטד לטעמי בשנים האחרונות.
אני לא מדבר איתך על הרכב של TOP 5 בעולם, אבל כן 8-9. וגם דיברתי על פוטניצאל, ברור שכשבייל, לנון ומודריץ' ישחקו רע אין להם מה למכור.
אני גם יכול לתת לך הרבה יותר מזה. זה לא רציני, בטח כשאתה כבר נכנס לעניינים של פוטנציאל. טוטנהאם, כמו כל קבוצה אחרת, כמעט אף פעם לא תעמיד את ה11 הכי חזקים שלה וכשכולם בכושר שיא, אז מה הטעם בכלל לדבר על זה?
אז תתן. ברור שאין טעם לדבר על זה ברצינות, הרכב פוטנציאלי לא אומר הרבה, אבל אם אתה אומר שיש הרבה יותר אז תתן לי אותם, מה הבעיה?
אם רק תחשוב על ההרכבים של הקבוצות הבכירות בליגות הבכירות באירופה - הטופ 4 באנגליה מהעונה שעברה, מילאן ואינטר, ברצלונה וריאל, באיירן ואולי גם דורטמונד - הפערים עצומים, אין השוואה בכלל. וכבר בקלות יש לך את ה9-10 קבוצות שביקשת, אם תלך עוד קצת למטה בטבלאות בליגות האלה תמצא גם עוד קבוצות שלא נופלות מטוטנהאם. היא קבוצה טובה, לא צריך לעשות ממנה אחת הקבוצות הטובות בעולם, ועל סמך מה, בעצם? עונה אחת בליגת האלופות?
אנחנו מדברים על הרכב. על איכות של שחקנים, על איזה שחקנים היית לוקח לקבוצה שלך, לא על ביצועים של לפני שנתיים פלוס. לארסנל ודורטמונד אין הרכב טוב משל טוטנהאם, אין לי מושג על איזה פערים אתה מדבר, יש להם שחקנים הרבה פחות איכותיים משל טוטנהאם. ברצלונה, ריאל, צ'לסי, סיטי, יונייטד, באיירן, מילאן, רק נגיד(לרגע) שגם אינטר, מה עוד? אתה בכלל מסוגל לומר לי מה ההרכב של דורטמונד? שוב פעם, אני לא מדבר פה על איזו קבוצה טובה יותר ופחות, כולן פה משחקות בליגות שונות ולכל קבוצה ולכל שחקן יש עונות רעות וטובות, ולכל קבוצה יש מאמן אחר. אמרת שיש יותר מ10 הרכבים חזקים יותר? בפערים עצומים? ממש לא חושב שאתה בכיוון.
שוב - זה מגוחך ואני לא לגמרי מבין למה אנחנו בכלל דנים על העניין הזה. החוזק של הסגל כולו הרבה יותר חשוב מאשר של ה11 הכי חזקים שלך על הנייר שבלאו הכי לעולם לא ישחקו כולם ביחד. דורטמונד וארסנל קבוצות טובות יותר, אם אתה חושב שה11 הכי טובים של טוטנהאם יותר טובים מה11 של הקבוצות האלה, שיהיה, אני לא מסכים אבל אין שום נקודה לדיון הזה. מצידי מי שרוצה יכול גם לחשוב שה11 הכי טובים של טוטנהאם הם הכי טובים בעולם, כי זה פשוט לא רלוונטי לכלום. דורטמונד קבוצה נהדרת ויש לה המון שחקנים, בייחוד צמד הבלמים, שיכולים לשדרג את ההרכב של טוטנהאם לרמה אחרת לגמרי.
אני לא מבין כל כך מה אתה עושה. אני לא ניסיתי לדון פה על שום דבר, אני בסה"כ הסכמתי עם h2z ואפילו דירגתי את ההרכב שלהם כ8-9 בעולם. עד כאן התפקיד שלי לבנתיים. מה שאתה עשית זה אמרת לא נכון, וכשביקשתי הסבר, התחמקת וסתרת את עצמך("אם רק תחשוב על ההרכבים", לעומת- "החוזק של הסגל כולו הרבה יותר חשוב מאשר של ה11 הכי חזקים שלך"). כמו שאמרתי מהתחלה, זה לא דיון, אמרת שיש למעלה מ9 הרכבים, אז או שתגיד לי אותם, או שנעזוב את זה.
זה דיון מנג'ר, או פיפא, יותר מאשר שזה דיון ראציונלי. טוטנהאם מאוד רחוקה מהטופ 3 באנגליה, וראינו כמה רחוקה בתבוסות שלה ליונייטד וסיטי, והיא תאבק על המקום הרביעי, וגם זה בקושי רב. חסר לה מאוד חלוץ מרכזי איכותי בעונה שעברה, ועכשיו הגיע אדבאיור. היא עדיין אניגמה מבחינתי, בדיוק כמו שארסנל, סיטי, צ'לסי וליברפול עדיין לא התגבשו, וקשה לדעת מה המצב האמיתי שלהן. אני מניח שתשובות ברורות יותר נקבל בשבוע הבא כשטוטנהאם תפגוש את ליברפול וצ'לסי את יונייטד.