טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. Vanitas Member

עוד לא יצא לי לראות את הקישור שלכם העונה כל כך חלש. יש ליריבה חלק גדול בכך ולא אקח ממנה את הקרדיט המגיע לה, אבל אלו לא חדשות טובות מבחינתכם. חוסר יציבות כזאת הוא מתכון לצרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/11/11
  2. samoel Member

השם ישמור.
    עד שיוצא לי לראות משחק של טוטנהאם אלוהים אדירים.
    בחיי, גם במחצית הראשונה לא היינו משהו - אדביור לא הורגש, ולמעשה כמעט אף אחד. בראשונה עוד ראינו את קייל" אני נחוש אני מגיע" ווקר, בייל ולנון. ובמחצית השניה פשוט כלום. ג'ורדן טעה לדעתי בהחלפה של רפא. אדביור היה הרבה יותר חלש ואני בכלל הייתי מוציא את לנון ושם את סנדרו ומאזן את מרכז המגרש לטובתנו. האמת שפארקר גם לא היה במיטבו. התקפית בחירת החלטות גרוע והוא תוקע אותנו לא פעם. בכלל(חלילה שלא ישמע שזה קשור לפארקר הלחימה שלו ואני אוהב אותו מאוד) בלי השור הברזילאי זה קישור שונה לגמרי.

השער היה עניין של זמן, ומה שמוזר היה שהמשכנו להילחץ אחורה ולא ניסינו להשתלט על הכדורים הכל היה מבולגן ומבורדק ובאמת שמחצית שניה פשוט כבר ישבתי חסר אונים מחכה לשריקה. פרידל היה ענק, ולדעתי היה פאול בשער, אבל זה לא משנה כי במוקדם או במאוחר היינו סופגים את זה.

נקודות האור שלי:
    קייל ווקר כמובן, והבעיטה של לנון בשמאל!

COYS!
    (עד הפעם הבאה)

3. Sh4y Member

השבוע פגרה הזה בא בטוב, צריך להסדיר את הדופק שלי ואני מאמין שגם הארי חייב זאת.
    שלושת המשחקים הבאים על הנייר חייבים להוציא 9 נקודות
    וילה בבית, ווסט ברומיץ בחוץ ובולטון בבית.
    9 נקודות ואנחנו בעייני הצמרת.

4. Eric Cantona Member

התרנגולים נשארים בלול
    http://www1.skysports.com/football/news/11095/7311827/

כך זה יראה בסופו של תהליך:

http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/gallery/futurePlans/NDP_-_south_west_view.Xxx

http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/gallery/futurePlans/Internal_view_of_the_stadium.Xxx

http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/gallery/futurePlans/NDP_-_south_west_view_up_the_high_road.Xxx

http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/gallery/futurePlans/Possible_uses_of_the_public_square_-_a_street_market.Xxx

http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/gallery/futurePlans/NDP_-_north_west_view_down_the_High_Road.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/11
  5. אלי מתחן Member

שילוב מושלם בין חדש וישן.

6. h2z Member

בשקט בשקט, נצחון תשיעי מעשרה משחקים! החסרון של לוקה ו-VDV בהחלט הורגש היום: סאנדרו נראה קצת פזיז במחצית הראשונה, אבל הצליח לשמור על קור רוח ולא הורחק עד לחילופו. סקוטי נראה מאוד עייף בדקות הסיום ואני מקווה שהארי יתן לו יותר מנוחה במשחק הליגה הבאים (בשביל יש את סאנדרו שמראה כמה התלהבות יש לו).

לטעמי היו היום שני גורמים "חשודים" בשורותינו - הראשון, ההחמצות של אדביור שממשיך זה משחק שני כבר, להחמיץ כמו טירון (אבל מצד שני אני בעד שיחמיץ כך בכל משחק יכבוש צמד!). אלמלא ההחמצות הסיפור היה נגמר בארבעה או אפילו חמישה שערים לזכותנו.
    השני הוא יונס קאבול, דוקטוק יונס ומיסטר קאבול. יום אחד הוא משחק ברמה של לדלי בימים היפיו (הדאיכה שלו כבר ניכרת לעין לצערי), ביום הבא הוא מאוד מזכיר את הגמל גארדנר בימים הגרועים (והיו המון כאלו). מקווה שדוסון יחזור במהרה כדי להתחרות על המקום ליד לדלי.

סה"כ אני חושב שהריצה שלנו צריכה להמשך - המשחקים הבאים אמנם לא קלים, אבל אלו משחקים שחייבים לקחת מהם את כל הנקודות: בולטון (ב), סטוק (ח), סאנדרלנד (ב). לאחר מכן מתארחים אצל צ'לסי במשחק שאני אישית אשמח להוציא בו תיקו. לאחר מכן שוב חייבת לבוא ריצה של נצחונות - נוריץ' וסוואנסי בחוץ, ווסט ברום בבית. לדעתי המטרה המאוד ריאלית שלנו לשבעת המשחקים הללו צריכה להיות לפחות 16 נקודות.

7. spurs Member

סטפן שקט תעשייתי בבקשה.
    הנושא הזה היה כל כך שקט והיה כל כך טוב בזמן שהיה שקט פה

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספרס חוזרת מפיגור לניצחון במשחק חוץ לא פשוט ובלי מודריץ' וואן דר וארט...בהחלט מרשים.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כנראה לא אפתיע אף אחד אם אומר שכיף לי להיות אוהד ספרס לאחרונה. כל כך קל לשכוח את הפאקים הקלים כשלא מפסיקים לנצח והופ - ניצחון במשחק החסר ואנחנו מקום שני ולא אחרי שני מחזורים.
    הדבר הכי טוב שקיבלנו מהמצב הזה הוא השקט התעשייתי סביב הקבוצה. עברנו חלק את הבלגן הרפואי של הארי, אנו עומדים מול לוח משחקים שלא יסחטו את השחקנים בעיקר לאור האמירה הברורה של הקבוצה לגבי הליגה האירופית (שאני מניח שלא תשתנה השבוע מול פאוק למרות שאנחנו בסכנת הדחה. לא נראה לי שלמישהו אכפת מזה יותר מדי). אני מציץ על ארסנל שמחכה לה לוח משחקים של הצ'מפיונס ליג בנוסף וזה מעולה לתחושות חשש מההתעוררות שלהם (כל עוד ואן פרסי כשיר זה בטוח), באופן כללי אנחנו חייבים לצבור את הבנק נקודות הזה כמה שיותר עד הכריסמס שבו כבר נתחיל להרגיש את התשישות, כבר היום חשוב לזכור שעלינו בלי ראפה ולוקה בגלל פציעות - זה עוד יגיע, ומי שאני הכי פוחד עליו זה אדבאיור. אני חייב לומר, אולי זו העובדה שלא ראינו חלוץ ממש טוב אצלנו במשך תקופה ארוכה, אני פשוט מתמוגג ממנו למרות המטען ההיסטורי. הוא העלה את כל הקבוצה דרגה ואנחנו פשוט קטלניים איתו. הוצאה שלו מהמערך היא הכי קריטית כרגע כשהבלמים שלנו מתאוששים לאט לאט (כל דקה שלדלי על המגרש היא תענוג. תקראו לי משוגע, כל פעם שהמצלמה מתמקדת עליו כואב לי קצת בברך ואני מקווה שלפחות כואב לי בשבילו). הפור שיש לנו עכשיו יכול להתקזז מהר מאוד ולכן חשוב שנצבור כל נקודה אפשרית למאבקים קדימה.
    קצת על היום. שוב לא עשינו חילופים והאמת שהיה משחק כל כך קדחתני וקצבי שאולי להארי לא היה זמן לעכל. התוצאה משקרת באופן מסויים כי זה יכל בקלות להיגמר בניצחון שלהם. במשך דקות ארוכות אמנם החזרנו בהתקפות נגד, אבל ראינו שהעלייה של המגנים קדימה הפכה את המתפרצות שלהם למסוכנות מאוד (שאפו לבראד פרידל על הנוכחות ברחבה שלדעתי הייתה שווה היום שני גולים לפחות). לדלי וקאבול שילוב מבורך ואפקטיבי (הסילון של קאבול שלח אותנו לגול השלישי מכלום) אבל שניהם לוקים במהירות וזה יקשה מול חלוצים כמו דרוגבה או ואן פרסי. היינו חדים יותר וזה היה שווה את שלוש הנקודות אבל זה יכל להיגמר אחרת לגמרי. חשוב שדווקא עכשיו, ברגעי הביטחון כשהשחקנים רגועים, יעבדו על הטעויות האלה. כאן השקט התעשייתי יכול לפעול לטובתנו בצורה הטובה ביותר. אנחנו איכותיים אבל הציפיות שלנו לא בשמיים ולפי תחילת העונה, אנו בהחלט מסוגלים לה. השחקנים יודעים את זה, היחסים בחדר ההלבשה מצויינים וזה בדיוק השקט התעשייתי שלא היה לנו מעולם. כדורגל הוא ספורט משוגע ונזיל וכולנו יודעים שיגיעו הרגעים החלשים יותר. עכשיו זה הזמן להתכונן אליהם.

COYS.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום מילה על בייל שחוזר לעצמו? לפני שלושה שבועות ראיתי אותו ואמרתי לעצמי הוא חזר. אחרי שהכנסתי אותו לנבחרת בפנטזי אמרתי ניתן לו זמן להוכיח שאני לא טועה. מאז הוא פורח עם שער/בישול בכל משחק כשהוא חורש את האגפים ומזכיר את היכולת של שנה שעברה. כשהילד בכזה כושר אתם קבוצה אחרת לגמרי, בטח כשאדבאיור (זה רק אני או שהוא נראה רזה יותר, קליל יותר) נמצא למעלה לקבל את הכדורים (הבישול שלו לדפו היה תענוג לצפייה).

11. ArsenalFan Member

הטינופת מוסיף לכם הרבה להתקפה, וזה די ברור בהתחשב בכך שכבר הרבה מאוד זמן לא היה לכם דמות רצינית בפוזיציה שלו, אבל ראיתי את המשחק בהות'ורנס בשבת והוא מבזבז כל כך הרבה התקפות (כולל החמצות באמת מחרידות), יכל לכבוש בקלות רביעייה או חמישייה וזה במשחק שהקבוצה הייתה בסה"כ די בינונית (גרועה במחצית הראשונה, טובה במחצית השנייה). אדבאיור תמיד מסוכן ותמיד הוא יישאר חלוץ ליגה טוב, אבל להיות באמת בטופ של הליגה הזו, הוא פשוט לא. עם כל התשבוחות שהוא מקבל, עדיין מי שגמר את המשחק הזה הוא דפו, חלוץ שצריך גג מצב וחצי כדי לכבוש שערים שהחלאה אף פעם לא כבש. ואמרתי אותו דבר לגביו כשהוא שיחק בארסנל גם בעונת השיא שלו, שלא תחשדו בהטיה שלי.
    בכל אופן, טוטנהאם יוצרת כל כך הרבה מצבים, היא באמת צריכה ומסוגלת לכבוש יותר. בינתיים זה מספיק כדי לנצח אז אף אחד לא מתלונן, השאלה מה יקרה אם ההגנה תחרוק (היא חרקה קצת גם בשבת) והברך של קינג תגיד סטופ בפעם האלף. אין לי שום סטטיסטיקה לגבות את העניין אבל רק על סמך אינטואיציה מהצפייה במשחקים אני מאמין שהיא במקום הראשון העונה בתחום הבעיטות לשער בפרמייר ליג, בוודאי אם בוחנים את זה מאז המחזור ה-3.

אגב, פארקר מדהים. איך רק 'ארי קפץ עליו בדקה ה-90, לא ברור.

12. Cup of Tea Liverpool, UK

לדלי קינג אמור לפתוח נגד סנדרלנד?

13. h2z Member

עם לדלי אי אפשר לדעת, אני מאמין שנהיה יותר חכמים לקראת יום ראשון...

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לאחר צפייה (לא מרצון...) בחלק הראשון של המשחק מול סנדרלנד, אני חייב לומר שאני מופתע מזה שפרידל הוא השוער הראשון שלכם..מה קורה עם גומז'?.
    הפריחה של צבי צב עוד תגרום לי לפתוח ציפיות לגבי היורו, אחרי שהוא הגיע ככוכב הגדול ב2006 וקיבל מכה מנוצה תוהה וצלע כל המונדיאל.... הבישול (כן, הרצתי קדימה, תהרגו אותי) היה גאוני והסיומת של הרוסי הייתה מצויינת. סאנדרו ופארקר הם בהחלט צמד סביר עם כי בשלב מסויים כדי להאבק על האליפות (ועם שחקנים כמו גאלאס, אדביור, לנון, מודריץ' ובייל...אין סיבה שלא לפנטז על זה, לפחות על מאבק) תצטרכו יותר. אני בכלל חושב שפארקר קצת אוברייטד. לא שחקן בשביל קבוצה שמועמדת לירידה, אבל אני חושב שהוא לא מספיק טוב בשביל קבוצת צמרת. אני אסייג ואומר שאצטרך לראות את כל המשחק כדי לדעת קצת יותר.

אגב, מודריץ' תמיד משחק בצד? נראה קצת פחות אפקטיבי...

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/11
  15. TheLane Member

איזה הרים וגבעות בנית על סמך מחצית אחת...
    זה משחק ראשון העונה שמודריץ? בצד וגם זה רק בגלל הפציעה של בייל, וסקוט פארקר שחקן העונה שלנו עד כה (גם זכה כבר 3 פעמים רצוף בשחקן החודש)
    גומס קיבל את ה sack אחרי שהארי מאס בו סופית לקראת סוף העונה שעברה ופרידל מצוין עד עכשיו טפו טפו טפו