טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. spurs Member

פוטו מיראז'

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

61% החזקה בכדור (כנראה שזה לא באמת נפגע..), 14 בעיטות, 5 שערים.
    הייתי אומר משחק די טוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    מעניין יהיה לראות אם זה חד-פעמי או סגנון שבאמתי כול לעבוד טוב עבור התרנגולים, או שסתם מדובר בניוקאסל המתפוררת...

על אדבאיור מה נשאר להרחיב... 4 בישולים, שער... פשוט נותן תצוגות של וורלד-קלאס אמיתי משחק אחרי משחק, תענוג! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. h2z Member

אלמלא הייתי יודע את זהות היריבה אתמול, הייתי עלול לחשוב שלא שיחקנו נגד קבוצה שהייתה במקום השישי. ניוקאסל עם סגל חסר מאוד בקישור ובהגנה פשוט לא מהווה יריב שקול לצערי. החששות שלי לגביי אחזקת הכדור התבדו: הארי עשה בחוכמה כשהעדיף לוותר על קשר ולעלות עם חלוץ נוסף, לוקה וסקוטי לא התקשו במיוחד מול הקישור המאוד אנמי של המגפייז. לעיתים זה היה נראה כאילו שחקני הזברות אובדי עצות עם מסירות היישר לרגלינו. מצד שני, זאת כנראה המחצית הכי טובה שלנו העונה ומשהו שלא התרגלנו לראות - שני חלוצים שיודעים לקחת כדור ולמסור, בניגוד לתחנה האחרונה בדמותו של דפו.

ציונים:
    סבא פרידל - 7, משחק שקט וטוב, עם הצלה אחת מרהיבה.
    ווקר - 7, כיסוי הגנתי טוב מאוד, לא מעורב בהתקפה כמו שהתרגלנו ממנו.
    לדלי - 7.5, איבד קצת מהמהירות שלו, אבל המיקום שלו מדוייק בכל פעם מחדש!
    דוסון - 7, יציאות טובות למנוע משחקני ההתקפה של ניוקאסל כדורים.
    אקוטו - 8, משחק טוב מאוד בהגנה והמון פריצות קדימה וגם גול מזווית לא קלה.
    קראנצ'אר - 7.5, פעיל הרבה יותר מבמשחק הקודם, וגם כבש אבל עם כמה בעיטות רעות מאוד.
    פארקר - 7.5 שוב נמצא בכל המגרש והגן בצורה מעולה על ההגנה.
    מודריץ' - 7, מסירות משובחות כמו תמיד, קצת דילגו עליו בשיטה עם שני החלוצים.
    בייל - 7.5, גארת' חזר למקומו הטבעי באגף וראינו כמה מסוכן הוא משם עם פריצות מסחררות!
    אדביור - 9, הראשון העונה בליגה להשיג ארבעה בישולים במשחק אחד וגם שער, איש המשחק ללא ספק.
    סאהה - 8.5, לא איבד מהחדות שלו עם סיומות נהדרות בשני השערים, החזקה טובה בכדור.

לנון - 6, נכנס בגארבג' טיים ולא שינה מהותית את המשחק.
    דפו - 6, כנ"ל.
    נלסן - 6, שליש מההגנה הכי זקנה בליגה זכה אתמול לכמה דקות במגרש.

4. Andrei Kanchelskis Member

טוטנהאם במרחק 10 נקודות מצ'לסי וארסנל! מי היה מאמין לפני כמה שנים ספורות שנראה מתישהו דבר כזה...

טוטנהאם חייבת להמשיך בקו הנהדר כדי להבטיח את המקום השלישי משם והלאה הכל אפשרי, כן גם אליפות היא לא משהו בלתי ניתן להשגה!

5. h2z Member

לדעתי אליפות היא עדיין מילה גסה: עד שלא נוכל להשתוות פחות או יותר מבחינה כלכלית לשאר המתמודדות, לא באמת יהיה לנו סיכוי. אם וכאשר יסיימו לבנות את המגרש החדש, אז כבר אולי יהיה על מה לדבר, בנתיים אולי רק בעזרת הבלחה ענקית. קשה לי גם להאמין שצ'לסי, ארסנל וליברפול יהיו חלשות כמו בעונה הנוכחית למשך עוד הרבה זמן...

6. -sAndmAn- Member

אבל ההבדל הוא שבניגוד לצ'לסי ארסנל וליברפול שנמצאות במגמת דעיכה טוטנהאם נמצאת אך ורק במגמת עלייה, העונה הקודמת שלכם בצ'מפיונס עם ההופעות מול אינטר ומילאן ו19 השערים בשלב הבתים הקנו למועדון יותר נקודות זכות באירופה ועכשיו עם מקום שלישי די מובטח ליגת אלופות והעובדה שהצלחתם לשמור על מודריץ' לא רק שיעניק לקבוצה יותר כסף ועניין אלא גם יותר יבסס את טוטנהאם בתור קבוצה רצינית ששואפת לאנשהו ושווה להגיע

אם טוטנהאם בעונה הבאה תמשיך במגמת השיפור שהיא נמצאת בה זה יהיה תלוי אך ורק בכם ולא בצ'לסי ארסנל או ליברפול

7. אלי מתחן Member

רק שלטוטנהאם יש תקרת זכוכית מסויימת. היא חייבת להמשיך בהתקדמות כדי לשמור על השחקנים הטובים שלי (מודריץ', בייל) ואין לה יכולת להשאיר את השחקן הכי טוב שלה העונה. ברגע שהיא תיעצר, וזה סביר ביותר בהתחשב בעובדה שסיטי, יונייטד, ליברפול וצ'לסי מועדונים עשירים יותר, היא תיאלץ לפרק את החבילה. בערך כמו ארסנל.

8. -sAndmAn- Member

אבל ההתנהלות בבסיסה היא שונה, ונגר מכריז שבלי ססק ונאסרי לארסנל אין מה לחפש ואז מוכר אותם ואת ססק במחיר זנות המחליפים שהוא מביא לעמדות רבות הם פשוט בזיוניים בדוגמאת סנטוס ופארק(איפה הוא?!) וארסנל ממשיכה במגמת ההיחלשות

טוטנהאם שומרת על בייל שומרת על מודריץ' ומבטיחה להם ליגת אלופות ובזמן הזה מביאה את פארקר ואת אדביור בשום כלום ועם ההישגים יבוא גם הכסף, צ'לסי וליברפול אולי בעלות כסף רב יותר אך הבעיות שם עמוקות יותר הן עלולות להישאר בלי צ'מפיונס ליג העונה והסגל שלהן דורש מהפכה, טוטנהאם צריכה 2 שחקנים נקודתיים והסגל שלהם מושלם איזה מהקבוצות תשלים את הסגל מהר יותר? ההימור שלי על טוטנהאם

9. StevieG Member

אני אעביר את הדיון לכאן, כי לא נעים לזהם את הדיון של ארסנל בדיוני שבח על כמה בייל טוב ועל העובדה שכבר עכשיו הוא וורלד קלאס.

לגארת' בייל יש פוטנציאל כמו של כריסטיאנו רונאלדו. הוא אתלט באותו לבל כמו רונאלדו, הטכניקה שלו מדהימה ועוד יכולה להשתפר. גארת' בייל רק בן 22. מבחינתי, אם היו עושים כדורגלן מושלם, הוא היה צריך להיות אתלט כמו גארת' בייל.

האזארד שחקן עם שליטה פנומנלית בכדור ועם זריזות מדהימה, אבל אני חושב שבייל הוא כדורגלן שלם יותר, עם יכולות מגוונות יותר.

אבל כנראה שמדובר בהעדפה האישית שלי שבאה כאן לידי ביטוי.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פוטנציאל כמו של כריסטיאנו רונאלדו רואים בכדורגל אחת ל10-20 שנה, לא רואה את זה בבייל.
    איך אתה בכלל עושה את ההקבלה ביניהם, איפה משחק הראש של בייל? משחק עם רגל ימין?
    טיפסת לגמרי גבוה מדי.

11. לייזר Member

אני מסכים לגבי בייל-רונאלדו. זה שם. רגל שניה ומשחק ראש הם לא משהו שרונאלדו נולד איתם - הם תוצאה של עבודה קשה ואני חושב שברור לכל כיום מעקומת השיפור של בייל שמעטים הם השחקנים שעובדים כמוהו באימונים.

12. TheLane Member

לבייל אין משחק ראש? ראיתם פעם משחק של טוטנהאם?

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני ראיתי, האמת, משחק הראש של בייל טוב. טוב מאוד אפילו, אבל עדיין לא בקליבר של רונאלדו.

14. JohnTerry26 Member

וואו אני ממש לא רואה את בייל ככה. אין לו את הטכניקה שקרובה לשל רונאלדו, אין לו את הפיניש הכל כך טוב, אין לו את הימין המספיק טובה, ואנחנו לא רואים אותו עושה דברים מספיק משמעותיים מאיזורים אחרים של המגרש מלבד אגף שמאל. זה דבר שהוא מנסה לשכלל העונה, לא ראיתי דברים גדולים בנתיים, יכול להיות שזה ישתפר אבל לא מאמין שזה יגיע לרמות שמדגדגות את רונאלדו.

סטיבי ג'י, הטענה שהוא מגוון מהאזרד באמת לא ברורה לי. בייל ממה שראינו עד כה עושה שמות באגף שמאל עם מהירות מסחררת וטכניקה, בעל בעיטה מצויינת בכדור, משחק ראש טוב אם אתם אומרים, אבל יש להאזרד כל כך הרבה דברים שהוא לא יודע- האזרד מכדרר מדהים, זריז בצורה יוצאת דופן, מוסר מעולה, מייצר מצבים לחברים שלו כמו פליימייקר, ובנוסף הוא יודע לשחק על הקו- לעבור את המגן ולשים את הפס רוחב כמו בייל, ולבעוט עם רגל ימין (כשמשחק בשמאל). כשהשורה התחתונה היא שהאזרד מסוגל לשחק בשמאל, ימין ומאחורי החלוץ, עושה את השינויים תוך כדי משחק בלי שיורגש, לעומת עמדה אחת בה בייל מראה את כל מה שיש לו- אגף שמאל. לבייל קוראים 'קיצוני', האזרד הוא הרבה יותר מזה. באמת שלא יודע מאיפה הבאת את זה שבייל מגוון יותר, לדעתי זה אומר משהו על מספר המשחקים שראית את הבלגי, אבל אולי אני טועה. בכל מקרה מה שמונע מבייל ולדעתי ימנע ממנו גם בעתיד להגיע לרמות שאתה חושב שהוא יכול להגיע, זה שהוא לא מציג ארסנל יכולות יותר גדול. אני לא חושב שיש לו מספיק כדורגל ברגליים בשביל כל הדברים שאתה חושב שהוא. זה יפה להגיד "הוא יעבוד", אבל יש עוד המון שחקנים שאפשר להגיד עליהם שאם יעבדו על זה ועל זה יהיו רונאלדו כשיהיו גדולים... זה לא מציאותי, ובפרט לא לבייל לדעתי. עתידו של בייל לטעמי הוא להיות קיצוני מדהים קצת יותר ממה שהוא עכשיו, וורלד קלאס ללא ספק, אבל לא מעבר לכך. לעומת זאת מהסיבות שהצגתי אני חושב שהאזרד כן יכול להיות יותר מזה. אתה פספסת הרבה מהארסנל שלו, כי הוא ההגדרה כמעט ל"שחקן שלם".

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/12
  15. TheLane Member

אז זה הופך את הטענה שאין לו משחק ראש לקשורה למציאות..?