טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. Bender Member

ואני עדיין טוען שאם הייתם באים לשחק בלי פוזות כמו קבוצת חוץ הייתם מוציאים נקודות היום.

2. h2z Member

מה הכוונה לבוא לשחק כמו קבוצת חוץ? טוטנהאם לא יודעת לשחק כדורגל אחר - אין אצלנו גרזנים בקישור ובהגנה שכל תפקידם להרוס לקבוצה השניה את המשחק (אפילו פארקר עושה יותר מזה). לא יודעים אצלנו לא לשחק על הכל, לפעמים זה הולך ולפעמים, כמו היום, זה לא.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הא?

למה אתה חייב להתחיל לדבר שטויות? בוא נחגוג את הנקמה המתוקה הזאת וזהו.

4. ArsenalFan Member

Two nil, and you fucked it up...

קארמה איז אה ביץ'.

5. Bender Member

זה יכול להיות שטויות אבל זו דעתי. אתה יכול להתנגד לה אבל חבל שתלעג. היה פנדל על גיבס, והייתה נגיעת יד של פארקר. שתי התקריות היו צריכות להישרק. צריך להדגיש את זה בייחוד כאשר בצד השני הוא נתן פנדל על התחזות.

---------

בקשר לצורת המשחק H2Z, אם הייתם באין לסגור את המשחק, וזה לא קשור למי משחק, אז היה פה מאבק הרבה יותר נכון בשבילכם. זו דעתי. רדנאפ ניצח את הדרבי הזה עונה שעברה, ורדנאפ הפסיד אותו היום.

6. sandro Member

אני מניח שהמטרה של החילוף הכפול הייתה לנסות ולחזק את האמצע שלא היה קיים בכלל במחצית הראשונה, הרי הארי דיבר על החשיבות של השליטה בכדור במשחק הזה ואני מניח שלזה הוא שאף. אז בדיעבד אולי באמת היה עדיף להכניס את לנון במקום קראנצ'ר, לחזור למערך הרגיל, ולשחק יותר על המתפרצות והמהירות שבאגפים, אבל אני בהחלט יכול להבין את המחשב המקורית של הארי, וגם אני חשבתי בדיוק על אותו הדבר במחצית.
    בהסתכלות לאחור, אני חושב שהשער המוקדם הביא ליותר נזק מאשר תועלת. פשוט הפסקנו לשחק לאחר השער, כאילו זה הדקה ה89 ולא הדקה 5, נתנו לחלאות לעשות מה שהם רוצים במרכז, עפנו כדורים סתם ופשוט נראינו כמה איזה וויגאן שהצליחה לגנוב גול מוקדם ועכשיו היא רק רוצה לצאת מדוחא עם נקודה.
    ברגע שהחלאות הצליחה למצוא את הראשון, ההגנה פשוט התפרקה וכמעט בכל גול שהם כבשו היה לשחקני ההגנה חלק נכבד. בני המשחק הכי גרוע שלו במדים שלנו, קינג היה חלש מאוד והאיטיות שלו עלתה לנו ביוקר, קאבול ווקר היו עוד איכשהו סבירים אבל זה ממש לא הספיק היום.

שבוע הבא משחק עוד יותר קשה, מול יוניטד בליין ובלי סקוט פארקר (איזה אדום שטותי, מלא תשבור לטינופת את הרגל אבל כזה פאול עלוב באמצע המגרש? מרגיז). אני מקווה שהדרבי הזה נתן לשחקנים את הכאפה של החיים ושהופעה כזאת לא תחזור עוד סוף העונה. הפער הוא רק שבע נקודות ונשארו כל כך הרבה נקודות בקופה, אסור לנו לחרבן את זה כמו שרק אנחנו יודעים.

COYS!

7. Sh4y Member

לא באלי לדבר על המשחק, יש לי רק דבר אחד להגיד וזה שאני מודה לאל יום יום שבחר לי את טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר.
    נכון הושפלנו, אבל תמיד ניהיה הגאווה של העיר.

GLORY GLORY TOTTENHAM HOTSPUR

8. Bender Member

בלי ציניות, אני רואה את הראיון הכנה והצנוע הזה של רדנאפ אחרי המשחק, ואני לא יכול שלא להעריך את האיש הזה. לפעמים הוא פשוט שובה לב. בשלב מסוים אפילו השדר מנסה לעודד אותו ולהגיד לו שאסור לשכוח את החמישיה מול ניוקאסל והמקום השלישי (השדר שהארי פונה אליו בשמו הפרטי בהתחלה, אולי הם מכירים).
    קישור. נחמד לשמוע מאמן שפשוט אומר את האמת, ולא מנסה להתחכם כול הזמן (...)

9. JohnTerry26 Member

לפעמים זה נחמד, לפעמים זה ההפך... אבל בסה"כ הוא בחור חיובי, כן.

חח החיוך של ונגר בקישור לראיון שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/12
  10. The_Arsenal Member

אי אפשר גם שלא לפרגן לסקוט פארקר. מעבר לכדורגלן מצויין, אני חושב שהוא הספורטאי הכי אצילי בכל הליגה הזאת. היום אחרי שהוא קיבל את האדום, הדבר היחיד שהוא חיפש זה ללחוץ לרמאלן את היד בגלל שהוא נכנס בו חזק. שחקן וספורטאי ענק (ופספוס ענק של ונגר).

11. Bender Member

בדיוק מה שאני חשבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

12. TheLane Member

בעודי מגלגל את הסיגריה המיליון ואחת (ואחרונה, כי אני הולך לישון) ליום הקשה, באמת קשה שעבר על כוחותינו, קצת מחשבות.

הרבה זמן לא הפסדנו דרבי. כאילו, הרבה זמן זה עניין יחסי היסטורית אבל איכשהוא עם המצב הטוב של הקבוצה כבר הספקתי להתרגל ללהוציא תוצאות מולם. מנסה לקחת את זה בפרופורציות: אנחנו עדיין 7 נקודות מעליהם, אנחנו עדיין קבוצה טובה מהם, אנחנו עדיין חזק בגביע... פשוט, הם רצו את זה יותר מאיתנו, אפילו יותר מזה: הם היו צריכים את זה יותר מאיתנו. הם היו חייבים את זה. אנחנו לא. ראו את זה בכל מקום על המגרש, אין לי סטטיסטיקה של עבירות אבל הם עשו המון- האגרסיביות המפתיעה שלהם זו אחת הסיבות המרכזיות שהם ניצחו. אנחנו שיחקנו כמו קבוצה במצב (יחסית) נוח בטבלה... ואולי זה יתנקם ואולי לא, אבל זו המנטליות שאני חושב שעומדת מאחורי התצוגה הזאת.

זה דרבי וזה כואב אבל עברנו גרוע מזה. אני זוכר את ההרגשה שלי אחרי סוף 05/06, שיברון לב ראשון גדול באמת בכדורגל בשבילי, אני מתאר לעצמי שזה בערך מה שאחי הקטן הרגיש היום (ואולי חלק מאוהדי טוטנהאם היותר צעירים פה), למרות הפרופורציות שציינתי בפניו. יום לא קל אבל שבוע הבא הזדמנות מצויינת בשביל השחקנים לתת לאוהדים קצת צבע בחזרה ללחיים.

בכל אופן, איך מישהו רשם בקבוצה שלנו בפייסבוק? "שורה תחתונה אנחנו אוהדי טוטנהאם והם ארסנל, את העונש שלהם הם כבר קיבלו מלמעלה!". גאה להיות תרנגול כמו בכל יום אחר בשנה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/12
  13. h2z Member

והנצחון הזה שלהם אולי גם ישאיר את ונגר במשרה שלו - כלומר לא יבוא אף שחקן משמעותי אליהם גם בקיץ הבא, ושוב נסתכל עליהם מלמעלה בטבלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Eric Cantona Member

15. h2z Member

קשה לי לראות את זה קורה. אם הוא יעבור בסופו של דבר, הוא לא בגיל ששחקנים מבצעים בחירה כזו. אצלנו הוא כנראה יוכל לקבל יותר קרדיט מהצד האדום, אבל משכורת זהה או גדולה יותר הוא לא יקבל. ואני גם לא בטוח שארסנל ירצו למכור לנו במחיר הגיוני...