טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה שום תסריט בעולם שטוטנהאם מאבדת את המקום בליגת האלופות. הרבה יותר ריאלי שטוטנהאם יסיימו במקום השלישי.
    יפה שהחלטתם שהיכולת היא בגלל העזיבה של רדנאפ אבל רדנאפ עוד לא הודיע שהוא עוזב וחשוב יותר דניאל לוי לא הודיע שהוא מוותר על רדנאפ (מה שאמור להיות מכשול אפילו גדול יותר אם רדנאפ באמת ירצה לעזוב).

AW forever, מה זאת אומרת "קבוצה שרוצה ליגת אלופות לא יכולה לאפשר לעצמה שלוש נק' משבעה משחקים", מי אמר? ממתי אפשר לנתק 7 משחקים (במיוחד כשכולם מול יריבות איכותיות) מ23 המשחקים שקדמו להם?

לדעתי לפחות, דווקא העובדה שטוטנהאם פתחו פער גדול על פני ארסנל וצ'לסי בשלב יחסית מוקדם גרמה להם להיכנס לשאננות מסוימת שעליה הם גם נענשו. והוכחה לכך ניתן למצוא בעובדה שכאשר טוטנהאם שיחקו עם צ'לסי כשהם עם הגב לקיר וכשהם יודעים שאסור להם להפסיד, הם שיחקו מצוין והיו ראוים לניצחון.

את הסיכומים נעשה בסוף העונה. לי אין ספק שטוטנהם תסיים בין 4 הראשונות ושרדנאפ יסיים את העונה עם מחמאות ולא ביקורות על העונה של טוטנהאם...

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה שנכון בדרך כלל לא נכון העונה, ולכן הוא חסר משמעות. העונה יש רק שתי קבוצות בפרמייר ליג שלא ריאלי שייכנסו לתקופה כזו של צבירת נקודות כה חלשה. טוטנהאם באמת שיחקה העונה כדורגל מענג לפרקים, אבל מי שריאלי ידע שהיא לא ברמה של השתיים הללו ושסביר יותר שתבוא נפילה מאשר התעלות למאבק אליפות. עכשיו באה נפילה. אם בעקבותיה תבוא תקומה - מקום שלישי הוא עדיין אפשרות הגיונית - הרי שבסופו של דבר התקופה הנוכחית תהיה עוד משהו שהיה וחלף.

h2z, הסיטואציה לא קלה גם לרדנאפ. סביר שהתפקיד בנבחרת אנגליה מעניין אותו, אבל הוא תקוע בין הפטיש לסדר. יתחייב שהוא נשאר בטוטנהאם, מן הסתם לא ירוץ אחר כך לשבור את זה. יודיע שהוא עוזב בסוף העונה, גם זה לא בריא, מאוד לא בריא. ראינו את פרגוסון עושה את זה ואומר אחר כך שזו היתה טעות להודיע את זה. ראינו מועדונים שהודיעו שהמנג'ר יעזוב בסוף העונה, ואז הקדימו את עזיבתו כשהעסק התחיל לקרוס. אין פה פתרון קסם.

ועדיין, לומר שהוא לא 100% לטובת המטרה, זה לא הוגן. במה זה מתבטא? אתה בעצמך אומר שהוא חוזר על החלטות שכבר הרגיזו אוהדים קודם לכן, פשוט עכשיו קל לרדת עליו כשמפסידים. אז אולי זה מתבטא בראש של האוהדים ולא במחויבות או בביצועים של המנג'ר.

3. h2z Member

אמנם לא יצא לי לצפות במשחק האחרון, אבל בכמה משחקים שקדמו לו הארי אפילו לא קם מהספסל לצעוק על השחקים - מה שהוא בדרך כלל כן עושה, גם אחרי הניתוח בלב. וגם אם הוא לא יכול לצעוק, בשביל מה יש עוזרים? ועוד נקודה קשורה לכדורים הנייחים שנראה שלא עובדים עליהם בכלל באימונים, אבל זה היה קיים תמיד.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטפן, אם אני לא טועה רדנאפ בעצמו אמר שאין מה לדבר איתו על הג'וב של אנגליה עד שתסתיים העונה כי זה לא פייר כלפי טוטנהאם. אז אני חושב שאתה צריך לתת לו את הקרדיט ולהאמין שהוא מאמן באותה הצורה כמו שאימן לפני שקאפלו הלך. קופץ מהספסל או לא קופץ, זה נראה כאילו אתה מחפש אותו בקטנות.
    אתה עוד תתגעגע אליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לא רואים את כל מה שקורה על הספסלים. אנחנו רואים את מה שקורה כשהבמאי מחליט לעבור. אי אפשר לדעת מה קורה בפועל. אלכס פרגוסון הפך בשנים האחרונות הרבה פחות פעיל על הקווים מבעבר. פה ושם, אחרי משחקים פחות מוצלחים, אני רואים אוהדים תוהים לגבי זה. אני לא חושב שזה הוגן. מה, המנג'ר - פרגוסון או רדנאפ - לא רוצה לנצח? הוא יושב במהלך המשחק של הקבוצה שלו והוגה מערכים לנבחרת?

כדורים נייחים? יונייטד היתה זוועה בהם במשך תקופה ארוכה (דווקא לאחרונה זה נראה יותר טוב, כפי שאוהדי טוטנהאם גילו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ). ושוב, אוהדים תהו אם בכלל עובדים עליהם.

אני פשוט מרגיש שכיוון שהתוצאות נחלשו, פתאום מחפשים את רדנאפ ומחפשים הסברים למה דברים קורים. לפעמים הם פשוט קורים.

6. StevieG Member

אני חושב כשאתה לא עושה רוטאציות, זה מה שקורה. טוטנהאם בקושי עשו רוטאציות, לפחות בחלק הקדמי, והם משלמים את המחיר. הם פשוט קורסים מהרגליים.

7. h2z Member

אין כל כך עם מי לעשות רוטציות כרגע...הרוטציה היחידה נובעת מפציעות של שחקן זה או אחר, זה קורה הרבה בעיקר בהגנה, אבל גם שם אין כיסוי הולך לעמדת המגינים. בקישור פרט לסאנדרו, ליברמור וקראנצ'אר, אין שחקנים שיכולים לעלות למגרש ולהביא לשינוי כלשהו. ג'יו שחקן טוב, אבל לא מתאים לשיטה שלנו.

8. Sh4y Member

ביי ביי ליגת אלופות שלום שלום ליגה אירופאית. לא מאמין שהמילים הללו יוצאות מפי, איזה בושה ה'.
    חשבתי שנגמרת לו תקופת הלוזריות של טוטנהאם שאייפינה אותה ב50 שנות האחרונות אבל כנראה שזה תקועה עמוק בדמיינו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. WellNeverDie Member

איזה הגזמה. צ'לסי עוד רחוקים ויש להם עוד משחקים בצ'מפיונס וגם את החצי גמר נגדכם. בכל מקרה מניוקאסל הייתי מאוד דואג אבל למרות שאני נהנה לראות אותם קשה לי להאמין שברגעי השיא הם ימשיכו לא לפשל ולהתעלות על עצמם כשהכסף הגדול מונח על הכף, וכל משחק קריטי. הסיכויים עדיין לטובתכם למרות היכולת החלשה.

10. Sh4y Member

המשחקים עד סוף העונה הם קבוצות התחתית שנאבקות על חייהם, כל משחק יהיה פי שתיים קשה ועוד לחשוב שאנחנו נשחק יותר משחקי חוץ.
    היכולת החלשה מאז הדרבי לא עוברת בנו וכבר קשה לי להאמין שאנחנו נסיים בטופ 4 שארסנל וצ'לסי מראות יותר אופי מאיתנו, וכן גם אם זה לנצח 1-0 קטן בדקה ה90 במשחק שהייתה אמור להפסיד ובמקרה הטוב לגנוב תיקו. אם לבסוף כן נסיים במקום הרביעי זה יהיה הישג מבחינתי לאור החודשיים הזוועתית שלנו.

11. sandro Member

גם אני שותף לפסימיות הזאת לצערי. ניצחון 1 אחד מתוך 8 משחקים, 6 נקודות מתוך 24, קצב צבירת נקודות של קבוצת תחתית. אנחנו לא מצליחים לנצח משחקים שהם חובה מבחינתנו כמו נוריץ וסטוק בבית, היכולות לא מספיק טובה במרבית המשחקים(וגם שכן אנחנו לא ממש מצליחים לתרגם את זה לנקודות כמו נגד אברטון ויוניטד) והשחקנים נראים גמורים גם מבחינה פיזית אבל בעיקר מבחינה מנטאלית כשהארי לא מצליח להרים אותם. אתמול גם שהיינו בפיגור לא ראיתי שום מוטיבציה יוצאת דופן מצד השחקנים.
    אז בשביל לסיים מקום רביעי אני חושב שנצטרך לנצח את כל המשחקים שנותרו לנו ואין לי מושג איך אנחנו הולכים לעשות את זה בכושר הנוכחי.

12. AW forever Member

13. sandro Member

מעונה שנראית כמו חלום, לסיוט מתמשך. בקצב הזה עוד "נתקע" עם רדנהאפ. ליגת אלופות זה אוברייטד, מיקל חלאה, האוהדים של צ'לסי עוד יותר.

תעירו אותי בעונה הבאה, ביי.

14. Sh4y Member

אם בעונה כזאתי לא לקחנו תואר אז אני כבר לא יודע מה לומר. הסיכוי שישראל תעלה למונדיאל לפני שניקח תואר גדול יותר, אין הסבר למה שהלך אתמול, חייבים רענון לא יכול להיות מצב שבו אנחנו לוחצים כל המשחק, עושים הכל חוץ מלהכניס את הכדור ושנייה אחרי זה מקבלים שער לא מחייב.
    נמאס. מייאש. מתסכל - קשה להיות אוהד טוטנהאם!
    שנת 2012, שנה גרוע ביותר לספרס, עדיף שאני לא ירשום את הנתונים כי חבל לי להתאכזב עוד יותר, מה שחייבים מעכשיו והאלה וזה כבר מאוס מלומר זאת - מקום 4 ולא פחות אחרת הסכין שקיבלנו היום בגו תיהיה פי מאה יותר כואבת כשנאבד את הצ'פיונס בנוסף.
    מישפט אחרון על רדנאפ ויש כאלה שלא יסכימו אותי - חייבים מאמן חדש. הראש שלו רק בנבחרת, וזה פוגע בקבוצה, חייבים מאמן סטייל מוריניו שנה הבאה.

15. -sAndmAn- Member

אומנם עוברת תקופה נוראית על הספרס אבל מפה ועד שנה גרועה ביותר? למה מה כל שנה אתם נותנים רצף נצחונות אדיר בתחילתה ונמצאים במקום שממנו מגיעים לאלופות שהשנה נראית לא משהו?