טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. ARSI Member

מויז לא נופל מרדנאפ. הוא עושה דברים נהדרים כבר שנים באברטון עם תקציב של שקל שבעים. נכון שיש שם בעיה שחוזרת על עצמה של פתיחת עונה חלשה, אבל אולי כשהתקציב גדול יותר האפשרויות למנוע את זה טובות יותר.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

'פרשת הנבחרת' פגעה קשות ברדנאפ ובטוטנהאם עצמה.
    רדנאפ לא הצליח לעצור את המפולת המנטלית ואיבוד פאקינג 10 נק' במחזורי הסיום, ועם כל הצער בדבר וההערכה הרבה אליו, הצדדים צריכים להיפרד כאן.
    זה מרגיש כאילו הקבוצה הגיעה לפיק מסויים איתו, ועכשיו צריך להגיע אחד אחר שיקח את הקבוצה גבוה, אולי גבוה יותר...

3. Eric Cantona Member

התרנגולים עוד התגעגעו לעידן הזה של רנדאפ אחרי ששוב לא יצליחו כמה שנים לתפוס את המקום הרביעי. חבל לי בשבילם שלא הצליחו למצוא את עמק השווה ואת הדרך להמשיך איתו במועדון. לדעתי הוא מאוד התאים ויהיה קשה לשחזר את הכדורגל המצליח בתקופתו.

ראגניק הגרמני גם מועמד עד כמה שהבנתי.

4. JohnTerry26 Member

בעידן הזה הם הצליחו לעלות פעם אחת לליגת האלופות, אל תשכח. בעונה שעברה הם לא עלו באשמתו הכמעט מלאה של רדנאפ לדעתי. הרדים לגמרי את הקבוצה מאז סיפור הנבחרת וטוטנהאם שוב ראתה את הגב של ארסנל. ארסנל השתפרה מאוד לאורך העונה אבל לדעתי זה היה בעיקר הנפילה של טוטנהאם שפשוט לא היתה צריכה לקרות ככה, מאמן חייב לדעת לעצור את זה כשזה קורה, בטח כשיש לו כזה כישרון בקבוצה. רדנאפ עשה עבודה מעולה בלהביא את טוטנהאם עד לאיפה שהיא נמצאת, אבל אני כבר מזמן אמרתי שעדיף לטוטנהאם מנג'ר חדש וטוב מרדנאפ שיודע מה זה לאמן קבוצה עם שאיפות, ושידע איך להצעיד אותם קדימה גם קצת מעבר למלחמות המקום 4-5. טוטנהאם העיזה לעשות את הצעד הזה רק אחרי הכישלון של רדנאפ, והמנג'ר החדש יגיע בזמן שהמצב רוח במועדון ירוד ומאוד יכול להיות שגם אחד הכוכבים הגדולים ילך, ככה שאני צופה שטוטנהאם לא תתקדם כבר בעונה הבאה, אבל אם תנחית את האיש הנכון ותצליח לשמור על רוב הכוכבים שלה, זה יכול לעשות טוב לעתיד הקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/12
  5. skyday20 Member

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אוי לכם.

7. Mellow29 Kopite

למה אוי? מינוי מעניין, ובאופן כללי זה השם הכי טוב שיש בשוק. מאמן שכבר זכה בתארים ועד לפני שנה נחשב אחד המאמנים הכי מבוקשים ביבשת, לא יכול להיות שתוך שנה אחת הוא הפך לכלומניק חסר מושג. הוא נכשל בצ'לסי אבל האתגר שם, עם רומן על הראש וחדר הלבשה מפוצץ אגו, הוא הרבה יותר קשה מזה שבטוטנהאם. הספרס, אם יאבדו את בייל/מודריץ' יצטרכו בנייה סבלנית ואיטית, עם רכש חכם מאירופה ודגש על סגנון משחק חיובי. זה משהו ש-AVB יכול לספק להם.

בכל מקרה כדאי לחכות כי זה לא רשמי ואושר בכל מקום אחר חוץ מבגזאטה, עם כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/12
  8. h2z Member

הקרדיט ליורוספורט, הבושה להארי!

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הוא אמנם עשה קסמים עם פורטו, אבל אחרי העונה שלו בצ'לסי אני לא כל כך מחזיק ממנו. אני מדבר כאן ממבט אובייקטיבי לחלוטין ואני פשוט חושב שזה די סיכון עבור טוטנהאם לקחת מאמן כמוהו. מצד אחד הוא הוכיח שהוא מסוגל להגיע רחוק מאוד בכדורגל האירופאי, מצד שני הוא נכשל ביג-טיים כשהוא קיבל הזדמנות להראות שזה לא היה חד-פעמי ולתרץ את זה עם תירוצים כמו "רומן ישב לו על הראש, היה הרבה לחץ" זה לא ממש עוזר. טוטנהאם מועדון שמנסה בשנים האחרונות לטפס עוד שלב ועוד שלב בסולם ההישגים, אני חושב שאחרי העונה האחרונה כשהם יצאו ממנה כשאין להם אפילו לא מקום בצ'מפיונס, מי שצריך להחליף את רדנאפ צריך להיות מאמן מנוסה שיכניס קצת שקט למערכת. לאן שוילאש-בואש לא ילך, יהיו לו על הכתפיים משקולות גדולות מאוד וייקח לו לא מעט זמן להיכנס לעניינים מחדש. לפחות לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/12
  10. Strawberry Fields Member

לפי הטיימס טוטנהאם וריאל מדריד פתחו בשיחות בנוגע להעברתו של לוקה מודריץ'.

מקורות אחרים, פחות אמינים, טוענים שאתם מנסים לגנוב לנו את סיגורדסון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגונב מגנב פטור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/12
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאן וורטונגהן עומד להצטרף אליכם. לפי התקשורת ההולנדית הגיעו אייאקס וטוטנהאם להסכמה על העברת הבלגי הבינלאומי. ככל הנראה תשלם טוטנהאם לאלופת הולנד 12 מיליון אירו עם הבטחה על כסף נוסף אם הבלגי יימכר בעתיד בסכום יותר גדול.

אני רק יכול להגיד שבחצי השנה האחרונה וורטונגהן התקדם בצורה רצינית. הוא נעשה יותר בוגר והיה אולי הגורם הראשי באליפות של אייאקס. מבחינת מנהיגות ללא ספק שהוא התקדם ועכשיו השאה איפה הוא ישחק באנגליה. לדעתי הוא עדיין יותר מטאטא מאשר בלם, אבל הוא גם יכול לשחק כמגן שמאלי.

בקיצור, קיבלתם שחקן שמסוגל לשחק לפחות בשלוש עמדות.

13. Muurad Member

שחקרן יוצא מן הכלל.

המנהיגות כמו ששי אמר הוא הדבר שהכי בלט אצלי כל פעם שראיתי אותו, אפילו יותר מהרמה הטכנית הגבוהה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/12
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יופי של עיסקה לכל הצדדים. זה כל המיץ שנוכל לסחוט משחקן שזה השנה האחרונה שלו בחוזה (אם לא טוטנהאם היינו נתקעים עם מקרה ואן דר וארט 2) וסך הכל טוטנהאם מקבלת בלם בוגר, בשל, שעבר את כל ה"תהליך" ששחקן בליגה נחותה יותר עובר, כמו שעברו טובים ורבים לפניו ולא התפתו לצאת מוקדם מדי ולגמור כמו ואן דר (מי?) מיידה וכו'. לא יהיה לו קל מול התרנים של סטוק וכו', אבל אני מאמין בו מאוד, בעיקר כי הוא מתקדם משנה לשנה.

ברכות.

15. Strawberry Fields Member

Que? מי גנב אותו? גילפי החליט שהוא לא מעוניין לחזור לוויילס. אמנם זה נבע מכך שרכשנו בכסף טוב את המנג'ר הקודם שלו אבל ההחלטה הייתה כולה שלו. אנחנו זזנו בכזו כבדות וכבוד כלפי סוואנסי שזה העניק לטוטנהאם את ההזדמנות לקפוץ עליו כמו להקת זאבים שלא אכלה כבר זמן מה ונתקלה בבשר טרי.

I fukcing hate Tottenham http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/Blasting_anim.Xxx