טוטנהאם 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏26/7/11.

1. skyday20 Member

גארת' בייל חתם ל4 שנים ב...........טוטנהאם...x)

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/12
  2. h2z Member

לדעתי הוא היה נשאר בכל מקרה. לפעמים שחקנים חותמים על חוזה כזה לטובת המועדון - אם עוזב נאמר בשנה הבאה, הסכום עבורו יהיה גדול יותר בגלל החוזה ארוך הטווח...

3. skyday20 Member

עכשיו הוא היה אמור ללכת, אם זה משהוא שמעניין אותו.
    אחרי המהלך הזה, נראה לי שגם שנה הבאה הוא לא יעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/12
  4. Strawberry Fields Member

החוזה הקודם שלו היה עד 2015. הוא האריך אותו סה"כ בשנה (וקיבל העלאה בשכר). אילו סכום העברה היה מחושב לפי זמן שנותר בחוזה בלבד אז לא תקבלו עליו בקיץ הבא יותר מאשר הייתם מקבלים עליו הקיץ.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימח אותי לשמוע בייל חתם בטוטנהאם עד 2016. סוג של הצהרות כוונות מבחינתה של טוטנהאם, אחרי שכל שנה מרחפים מעליה סימני שאלה רבים לגבי העתיד שלה ועד כמה היא מסוגלת להעמיד קבוצה תחרותית.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעבר חתימה על חוזה ארוך טווח באמת הייתה שווה משהו. נאמנות, אמונה בקבוצה שלך, חיבור למועדון. לצערי היום זה בעיקר נועד כדי לשדרג את השכר שלך כשחקן כשבמקביל המועדון מבטיח שלא תלך בחינם בבוא היום.
    מעבר לעובדה שהחוזה הוארך רק בשנה מעבר לחוזה הקודם, זה לא באמת היה משנה גם אם בייל היה חותם עד 2020, זה לא באמת מבטיח משהו, וזה לא ימנע מבייל לעשות מעשה מודריץ אם הוא יחליט שזה מה שהוא צריך לעשות כדי להתקדם.

7. Eric Cantona Member

http://www1.skysports.com/...18/Spurs-set-to-land-Sigurdsson

Sky Sports sources understand Tottenham are set to complete the signing of Iceland international Gylfi Sigurdsson next week.

ועוד מסקיי

Mexico's Olympic coach, Luis Fernando Tena, has revealed Giovani dos Santos is close to completing a move away from Tottenham Hotspur.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/12
  8. JohnTerry26 Member

http://www1.skysports.com/football/news/11...-on-Villas-Boas

סקיי מדווחים אתמול שבואש קרוב לסגור בטוטנהאם, אולי זה אפילו יקרה בימים הקרובים.

למה טוטנהאם בואש? ואני תכננתי לעקוב אחרי הקריירה שלך באהדה שמהולה ברגשות אשם... בסדר אבל הבחירה עצמה היא באמת טובה בשבילו, בטוטנהאם יהיה עליו הרבה פחות לחץ. מעניין מה יהיה עכשיו עם מודריץ', אם הוא ולוי יצליחו לשכנע אותו להישאר, למרות שאני מאמין שבואש יוכל להביא את מוטיניו שהוא מחליף מצויין בשבילו. יהיה מעניין עם בואש בכל מקרה, טוב לפרמיירליג לדעתי.

9. skyday20 Member

אולי אפילו זה קרה לפני כמה ימים, לא יודע למה הם מותחים את ההצהרה הרשמית כמו מסטיק.
    היו דיוחים על כך שהוא סגור בספרס, כבר ימים ארוכים.

10. AW forever Member

מצטט את עצמי. מינוי צפוי. אין לי מושג עם כמה סבלנות ההנהלה באה לפרוייקט הזה וכמה תנאי הפתיחה של בואש מבחינת סגל יהיו אופטימליים. זה יהיה מעניין במיוחד לאור הצורך של טוטנהאם בבנייה מחדש של הקו האחורי שלהם עם הדעיכה של קינג, משהו שבואש לא ממש הצליח לעשות בצ'לסי.

11. Eric Cantona Member

12. JohnTerry26 Member

יכול להיות, אבל זה ממש לא חייב לקרות. מבחינת סגל טוטנהאם בהחלט יכולה להיאבק על ה4-5, והעונה עם רדנאפ היא היתה צריכה לסיים 3 והוא נטו דאג שזה לא יקרה. בנוגע לעתיד זה קודם כל תלוי בשחקנים, אם כוכבים כמו מודריץ' וואן דר וארט מעוניינים בכלל להישאר בקבוצה שלא בטוח תסיים כל עונה עם מקום באלופות (וזה כמובן לא בגלל שהיא פחות טובה מ70% מהקבוצות שישחקו באלופות, אלא בגלל הליגה האנגלית הקשה), אחר כך זה תלוי בבואש ובלוי ובהמשך הבנייה של הקבוצה. אני חושב שלטוטנהאם יש את האמצעים להמשיך להחזיק קבוצה לא פחות טובה משל ארסנל, לכן אני לא רואה אותם מתרחקים מאיפה שהם נמצאים עכשיו. ליברפול וניוקאסל לא ייבנו סגל טוב משל טוטנהאם בעתיד הקרוב, לא חושב, ככה שדברים עוד לא ישתנו מי יודע מה. נצטרך להמתין ולראות, זה קיץ סופר חשוב בשבילם.

13. Eric Cantona Member

לפי סקיי, היום יוחתם AVB
    http://www1.skysports.com/football/news/11095/7860919/

בדיילי אומרים שהוא יתחיל כך את העבודה שלו
    New Tottenham boss Andre Villas-Boas is lining up a £10 million move for unsettled Chelsea striker Daniel Sturridge and also wants to sign Brazilian boy wonder Oscar.

14. Strawberry Fields Member

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial
    The Club is delighted to announce Andre Villas-Boas as Head Coach.

עכשיו השאלה היא: האם הוא ילמד מהטעויות שלו בצ'לסי או יחזור עליהן?

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/12
  15. -sAndmAn- Member

מבחינת יחסים עם שחקנים סביר להניח שיהיה לו יותר קל כי מבחנית אופי כולם שם יותר מדי "ילדים טובים" ואין איזה טרי או דרוגבה... מבחינה מקצועית אני באמת מקווה שישתפר אחרת סתם כל העבודה של רדנאפ תלך לפח