עמיחי שפיגלר הוא שדר הספורט הכי גרוע בתולדות המדינה והוא מנסה לכפר על זה עם ליקוקי תחת פרוגרסיבים. פתטי למדי.
ובמבט על טבלת המדליות אפשר לראות שסין פתחה פער על ארה״ב עם 32 זהב לעומת 22 זהב. ככל שעברה האולימפיאדה הייתי בטוח שארה״ב תסגור את הפער, עכשיו אני ביכלל לא בטוח שהם מסוגלים
אני לא מכיר את כל הענפים ולא יודע מה הפוטנציאל האמריקאי לימים הנותרים מול הפוטנציאל הסיני, אבל אני לא חושב שהם יסגרו אותו. נראה שהם בירידה מסוימת לעומת שנים קודמות. זה הורגש בשחייה, למשל, ששם הם נמצאים בחילופי דורות ועדיין זכו בהמון מדליות, אבל בפחות זהב.
זה יהיה צמוד. בינתיים באתלטיקה הם כמעט ולא לוקחים זהב 100 גברים כסף 100 נשים משוכות כסף רוחק נשים כסף מוט זה של השוודי 200 נשים של הג״מייקניות פטיש נשים יילך לפולנית 400 משוכות כסף 4x400 לקחו רק ארד 4x100 נשים גם אין להם סיכוי מול הג״מייקניות היום בקורה שתי סיניות זהב וכסף וביילס ארד ותוסיף לסינים שתי מדליות קלילות שיבואו מהטניס שולחן הקבוצתי נשים+ גברים.
באסה. עבר כבר את המוט ובירידה הפיל אותו עם החזה. להבין כמה הילד הזה עילוי, השיא העולמי שלו הוא 6.18, בשביל להיות אלוף אולימפי הספיק לו 6.02.
הוא מדהים השוודי הזה. סרגי בובקה משופר. אף אחד לא מתקרב אליו בכלל. בויקיפדיה רשום שהשיא שלו באיצטדיון זה 6.15 ולא 6.18. בהתחלה לא הבנתי למה הוא הלך על 6.19 במקום 6.16. השיא של ה 6.18 נחשב?
מי שיכול כדאי לו לראות מחר את חצי הגמר הקבוצתי גברים בטניס שולחן, 13:30, יפן נגד גרמניה יפן עם שני שחקנים טופ 20, קוקי ניוואה וילד הפלא (ממוצא סיני) טומוקאזו הרימוטו, רק בן 18, מדורג 4 בעולם גרמניה עם 3 שחקני טופ 20- זוכה מדלית הארד מתחרות היחידים, דימיטרי אובצ׳רוב, מקום 7 בעולם, פטריק פרנסיסקה ומעל כולם, טימו בול האגדי, אלוף אירופה, מקום 10 בעולם בגיל 40! יש לו את אחד הסגנונות הכי מהנים לצפייה והוא ספורטאי מוערך ואהוב מאוד בגרמניה
חוזר הביתה ורואה את השידור החוזר של ארה"ב-ספרד. גם פה יש דיליי בין הסאונד לתמונה. למה בערוץ הספורט עדיין לא פתרו את זה? אנחנו כבר שבועיים לתוך האולימפיאדה. אפילו הערוץ הראשון עם כל זה שהיו מזוהים עם פאשלות ידעו לטפל בהן מהר.
מאיה רונן על הריצת 400 משוכות: ״זאת הריצה הכי גדולה בתולדות המשחקים האולימפיים יותר מבולט ויותר מהכל״ 29 שנה אף אחד לא התקרב לשיא העולם של קווין יאנג, פתאום 3 אנשים על הפודיום שעברו את השיא שלו ושום מילה על הנעליים יוסיין בולט עם הדבר הזה היה יורד מ-9.5 ואני לא מגזים