שיא העולם היה אבל עוד קודם לכן של קרסטן וורהולם. השיא האולימפי היה של יאנג. הריצה הייתה חריגה מאוד באיכותה, עושה רושם שרץ איכותי יכול לשבור שיא עולם בקלות שלא הייתה קודם לכן (ב100 מטר המצב רע לכן אף אחד לא התקרב, אבל אם יבוא רץ איכותי אולי הוא יאיים על בולט). מעניין עד כמה זה שונה מהחליפות ההזויות שהיו בשחייה (אני עוד זוכר את אליפות העולם ברומא שהייתה מגוחכת עם שיאי עולם כל משחה).
אני יודע. גם השיא ההוא של וורהולם היה עם הנעליים בגלל זה התייחסתי לשיא של קווין יאנג. תסתכל על התוצאות ב-2021 ביכלל באתלטיקה, זה מגוחך. ממש זילות של התוצאות לפי דעתי לדוגמא: האלוף האולימפי ב-100 מטר, מרסל ג״קובס עד לפני הנעליים לא ירד מ-10 שניות, פתאום עושה לי בגמר 9.8 שזה היה נותן לו פוטופיניש בריצה של ריו 2016 מול בולט (ניצח ב-9.79).
בהמשך למעקב שלי על המצרים. הפסידו בחצי גמר 23-27 לצרפת בכדוריד. צרפת עושה גמר אולימפי 4(!!!!) ברציפות. המצרים היו במשחק לכל אורך המשחק ונתנו פייט אדיר. הגמר צרפת נגד דנמרק(האלופה האולימפית מריו) או נגד ספרד. מצרים כמובן נגד המפסידה בקרב על הארד. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
צרפת הגיעה לגמר בכדורסל, כדוריד וכדורעף לדעתי היא תפסיד את כל הגמרים כי היא תשחק נגד הנבחרות הכי חזקות בכדוריד מול דנמרק האלופה האולימפית ואלופת העולם המכהנת ארה״ב בכדורסל שתבוא במוד נקמה ורוסיה בכדורעף שנראית מעולה ובמבט על טבלת המדליות - האמריקאים מצמצמים- 29 זהב לעומת סין עם 34 זהב לסין יש עוד מדליה מחר בטניס שולחן ובטח גם קפיצות למים לאמריקאים שני גמרי סל גברים ונשים+ 4x100 ו-4x400 נשים + גמר כדורמים נשים+ איגרוף זה יהיה צמוד ממש
אוי לוקה. הוא סומך על החברים שלו לקבוצה ולא מלא אגו כדי לקחת זריקה על שני שחקנים שתיכנס אולי פעם אחת מתוך 10. הקובי בראיינטיזם כל כך הזיק לעולם הכדורסל.
אז אחרי ההפסד המביך של ארה"ב לצרפת, זה שגרם לכל העולם לכתוש אותה, היא מטיילת עד הגמר בשביל לפגוש את אותה צרפת. מעניין אם נקבל שם את הקבוצה הרופסת מההפסד או קבוצה מגובשת שהתחברה במהלך הטורניר. אם זה יהיה השני לצפרדעים לא ממש יהיה מענה.