טוקיו 2020 - מסכמים את המשלחת המוצלחת בתולדות המדינה: 2 מדליות זהב, 2 מדליות ארד

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Telkiyski, ‏22/7/21.

?

עם כמה מדליות תחזור המשלחת הישראלית?

1. 0

1 הצבעות
    4.5%
  2. 1

4 הצבעות
    18.2%
  3. 2

6 הצבעות
    27.3%
  4. 3

3 הצבעות
    13.6%
  5. 4 ומעלה

8 הצבעות
    36.4%
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאמן איזה הפסד מחורבן. היה משחק כל כך שקול וצמוד וארוך והסתיים בצורה הכי לא ראויה למשחק שכזה. חבל כמה חבל. הכי פארש שיש.

2. Telkiyski Member

נו מה ציפית?
    ISR על החולצה.

ייא אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

האמת שאני לא מבין את מידת העניין בנבחרת. עזבו את זה שהיא לא ישראלית בגרוש, זה אפילו לא הבייסבול ה"אמיתי" אלא לבל הרבה יותר נמוך. על ג'ודו תגידו מה שתגידו לפחות משתתפים שם הג'ודוקות הכי טובות בעולם, כנ"ל שחיה, כנ"ל כל ענף בערך באולימפיאדה. הבייסבול באולימפיאדה זה כל הבלאי שלא היו מספיק טובים ל-MLB. אפילו הכדורגל גברים שהוא ממש עלוב, עדיין יש לך פה ושם שחקנים מהטופ העולמי כמו דני אולמו, פדרי, פרנק קסיה. באולימפיאדה הקודמת ניימאר.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

האמת שהבייסבול ממש על הזין.
    עדיף להעניין כבר בטיבי עם הסירה.

5. yakov_y YNWA

גורבנקו זכתה באליפות אירופה (בגיל 17 !) ב-200 מטר מעור, הישג מטורף.
    מאכזב קצת שסיימה בטוקיו רק במקום ה-10 עם כמה שזה הצלחה יחסית לאלופת אירופה, בכל מקרה הישג פסיכי וכישרון עולמי.

6. Mahranlala Member

שישי בטוקיו:

ג'ודו - סנסציה במשקל הכבד?

במשקל הכבד ביותר (100+ לגברים, 78+ לנשים) יתחרו אורי ששון (5:42 משוער) ורז הרשקו (5:48 משוער)
    אורי ששון יתחיל בשמינית הגמר, אבל אם לא יהיו הפתעות הוא יפגוש את טדי רינר.
    טדי רינר הוא כנראה גדול הג'ודקאים בשנים האחרונות, לא ברור איך הוא הדרדר בדירוג כך שהוא מדורג 15 בעולם, כי החזיק ברצף מטורף של 154 ניצחונות רצוף במשך תשע שנים.
    רינר ניצח את ששון בחצי הגמר בריו 2016 והמאזן בניהם - 0:4 לרינר.
    רז הרשקו מתחילה בשלב ה1/32 מול יריבה סעודית שהיא צריכה לעבור, הבעיה מחכה לה בשלב שמינית הגמר: אקירה סונה היפנית (3) בעולם - אלופת העולם מ-2019.
    מחר זה יום התחרויות האחרון של הג'ודו בקטגוריה האישית. ביום שבת יש תחרות ג'ודו לנבחרות וישראל משתתפת בה.

חצי גמר בנשים כבר יש X2, האם יהיו לנו עוד אחד בגברים? -
    בשעה 5:42 תתחרה אביב ברזילי בת ה-19 בחצי גמר 200 מטר גב. אביב ברזילי עשתה הישג מדהים עם שיא ישראלי חדש 2:11:13. הסיכוי לעלות לגמר קלוש מאוד, בחצי מקום 8 היה 2 שניות מעל הזמן הזה.
    בשעה 13:18 יתחרה מירון חרותי במקצה ה-50 חופשי. זמן הכניסה שלו הוא 17 מבין כל המתמודדים לכן יש לו סיכוי גבוה להכנס לחצי גמר, הוא רק צריך לשפר בכמה מאיות את שיאו האישי (והישראלי)
    בשעה 13:48 תתחרה אנדי מורז במקצה ה-50 חופשי. הסיכוי שלה לעלות לחצי הגמר בינוני עד נמוך, צריכה לשפר משמעותית את השיא האישי שלה (ולשבור שיא ישראל)

תחילת האתלטיקה-
    בשעה 05:40 אמורה להתחרות דיאנה וייסמן במוקדמות 100 מטר נשים, אבל משום מה היא לא רשומה באתר האולימפיאדה.
    בשעה 13:00 אמורות להתחרות סלאמוויט באיולין במוקדמות 5000 נשים.
    בשעה 13:05 אמורה להתחרות חנה קנייזבה-מיננקו במוקדמות קפיצה משולשת.

שייט-
    6:05, 7:05 - לייזר רדיאל - שי קקון בשיוטים 9 ו 10.
    6:15, 7:15 - נועה בר עם ושחר טיבי בשיוט 5 ו 6 - ינסו להשאר קרוב לצמרת.

דרבי בבייסבול -
    נבחרת ישראל שמורכבת ברובה מאמריקאים יהודים תפגוש את ארה"ב בשעה 13:00 בלי סיכוי כמעט לנצח. תסיים במקום השלישי את הבית אבל זה לא אומר כלום עדיין.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/21
    shlomydavid אוהב/ת את זה.
  7. ייא Member

גם בביסבול גונבים דעת בערוץ 5...
    5-4 לקוראה מע' אחרונה ... יחס 9 בבט לניצחון ישראלי בלייב והשדר: ''הזדמנות מדהימה למהפך זה לא בשמים''.

לא שאני מבין בזה משהו אבל מרגיש לי כאילו היו שולחים אותי לשדר קונצרט לקהל שלא מבין בתחום ואני קורא לכינור צ'לו ומקבל על זה שכר, כי מה זה משנה כבר מה אגיד... גם ככה אפחד לא יודע מה נכון או לא.

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגנתו של פלצ׳יק הוא קיבל הגרלה קשה ברבע, היפני שמדורג שלישי בעולם. המשיך עד הזהב אגב.
    אחריו למשל עלה גרמני לרבע המדורג 28 או משהו.

ההפסד למצרי קנדי בהחלט כישלון, מה גם שבשוב שלב בתחרות פלצ׳יק לא נראה חד.

9. כינוי כי הכח זהו כח

זה לא נכון הנבחרת הישראלית כבר ניצחה את דרום קוריאה והמון נבחרות מדורגות מעליה כמו הולנד, קובה, טייוואן, איטליה, ספרד ועוד
    הנבחרת די איכותית ויש בה שחקנים ברמה די גבוהה ששיחקו במייג'ור ליג כמו ג'וש זייד (שהיה אחד המצטיינים באליפות העולם מ-2017), רייאן לברנוואי שדפק היום שתי הום קטנים, איאן קינסלר שהוא אחד השחקנים הכי בכירים בכל הטורניר וגם דני ולנסיה הוא שחקן
    אגב השידור של המשחק היה מצויין
    אגב אני ראיתי את הנבחרת באליפות העולם ב-2017, אליפות אירופה ב-2019 וטורניר ההעפלה לאולימפיאדה שהיה מיד אחרי אליפות אירופה, הההעפלה של הנבחרת הזאת למשחקים היא הישג מטורף הרבה בגלל הדרך שהתחילה באליפות אירופה דרג' ב' ב-2018 והמעצמות שהיה צריך לנצח בדרך

10. Telkiyski Member

הסתכלתי מה עשה הקנדי בקרב על הארד.
    הפסיד לפורטוגלי מקום 2 (שברבע גמר הפסיד במפתיע לרוסי מקום 7).
    כלומר גם אם פלצ'יק היה מנצח את הקנדי, סביר להניח שמדליה בכל מקרה לא הייתה לו.

11. oFiRzZz Member

חייב לציין שאילן גזית מההתעמלות, לדעתי, נתן הצגה בשידורים שלו. נהנתי מאוד להקשיב לו למרות
    שהקשר ביני לבין הענף קלוש ביותר.

DRORIKO ו-Sturridge אוהבים את זה.
  12. Mahranlala Member

דווקא אני חייב לציין אותם לטובה שהם באמת ניסו להסביר איך המשחק עובד. בתור אחד שראה משחק בייסבול אחד בחיים (של ישראל במוק') ולא הבין כלום זה עזר לי להבין לא מעט.

13. Clichy COYG

בנוגע לדיון על הג'ודו - אני חושב שברור שיש פה כשל מסויים. לפני שבוע אמרתי שסיכוי גבוה שנקבל מהמשלחת מדלייה, בעיקר נוכח הדירוגים של החברים בה ולא האמנתי שזה יגיע למצב כזה.

גם הביקורת על המאמנים מובנת, אבל מצד שני - אם ג'ודוקא 4 שנים מגיע להישגים וזוכה במדליות, ובפאקינג קרב אחד (לפעמים מול יריב נחות ממנו) כושל - כמה כבר המאמן אשם? בסוף העבודה שלהם אמורה להמדד לאורך זמן.

ועדיין - זכייה של אשרם ודולגופיאט במדלייה כבר תכתיר את האולימפיאדה הזו למוצלחת בהיסטוריה, ולא רק בזכותם (שחייה). אגב מה ההערכות לגבי וייסמן ומיננקו באתלטיקה?

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  14. robertocarlos.m Member

חנה מיננקו בקושי עלתה לאולימפיאדה, עלייה לגמר תיחשב להישג יפה.
    וייסמן אם תעבור שלב זה גם יהיה הישג

צ׳מטאי-סלפטר במרתון יכולה להביא מדליה

ארטיום יכול להביא באמת מדליה היסטורית בהתעמלות. תוצאה של מעל 15 כנראה תבטיח לו מדליה. זה לא משהו שזר לו בשנים האחרונות, הוא להבדיל מפלצ׳יק ומוקי מגיע לאולימפיאדה הזאת בכושר שיא.

לינוי אשראם גם תמיד בסביבת המדליות בשנים האחרונות אבל זה ספורט שמערב הרבה פוליטיקה של שופטים ככה שמקומות 1-2 הם כנראה יהיו של התאומות אברינה מרוסיה

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

אבל זה לא רק כשלון רק של ג'ודוקא אחד שאתה יכול להגיד קרב אחד. כל הג'ודוקות נכשלו, גם בגברים וגם בנשים. אז יגידו שזה לא כשלון כי רק 2-3 באמת היו מועמדים למדליה. אם כך למה הגענו לאולימפיאדה עם 2-3 ג'ודוקות שמועמדים לאולימפיאדה ולא יותר.

עכשיו עלי אפשר להגיד שאני לא מבין כלום בג'ודו ושחוץ מאולימפיאדה אני לא מתעניין בענף. משה פונטי, פאקינג ראש איגוד הג'ודו בישראל, אמר שהדבר היחיד שחשוב זה אולימפיאדה וששאר התחרויות לא מעניינות אותו. ככה שלפי הקריטריונים שלו עצמו הוא נכשל. יותר מזה?

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/21