טוקיו 2020 - מסכמים את המשלחת המוצלחת בתולדות המדינה: 2 מדליות זהב, 2 מדליות ארד

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Telkiyski, ‏22/7/21.

?

עם כמה מדליות תחזור המשלחת הישראלית?

1. 0

1 הצבעות
    4.5%
  2. 1

4 הצבעות
    18.2%
  3. 2

6 הצבעות
    27.3%
  4. 3

3 הצבעות
    13.6%
  5. 4 ומעלה

8 הצבעות
    36.4%
  1. DRORIKO Member

וגם של "ראיונות עצמתיים"

2. Telkiyski Member

מסתבר שגם יעל ארד הפסידה בקרב על ארד באטלנטה.
    קיצר 5-4 שלילי.

3. כינוי כי הכח זהו כח

גם גל יקותיאל בבייג'ין הפסיד בקרב על הארד

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  4. כינוי כי הכח זהו כח

אני מצטער שאני נתפס עליך אבל כל התגובות האלה פשוט צורמות לי.
    נמאס לי לשמוע איך שמדברים עליה...
    כל התגובות הבומריות האלה על האינסטגרם שלה, על העובדה שהיא רוצה יותר עוקבים, על העובדה שהיא רחמנא ליצלן מעלה תמונה עם בגד ים או חס ושלום רואים לה את התחת
    אבישג היא נערה! היא נערה בת 19 והיא מתנהגת כמו בת 19 רגילה לחלוטין.
    אני לא יודע מה הגיל שלכם וכמה אתם מכירים נערות בגילאים האלה, אני בן 21 ויש לי המון ידידות באינסטגרם שמעלות תמונות בבגדי ים, תמונות שרואים שכמו אבישג הן מבליטות את התחת וכו' וכו' וכו'
    היא נערה רגילה, היא מתנהגת כמו נערה רק שבניגוד לנערות אחרות יש לה מקצוע שהיא מטפחת מגיל 6 שהוא הטאקוונדו שהיא לקחה בו מדליה היסטורית לישראל באולימפיאדה.
    היא רוצה עוד עוקבים? היא רוצה קמפיינים? היא רוצה להיות בפרסומות? היא רוצה למנף את הזכייה?
    זה מבורך!!!
    שתהיה לה הכנסה בריאה בזכות עצמה מההישגים שלה, שתעשה פרסומות, שתרוויח המון כסף בזכות עצמה ואם המראה שלה יכול לתרום שיהיה לה בכיף, היום מאות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות זה כח מטורף כמשפיעת רשת בטח כשיש לה את הטייטל מדליסטית אולימפית וזה יכול למשוך המון ספונסרים דרך האינסטגרם, היא יכולה לעשות המון קמפיינים כמו שהרבה מדליסטים אולימפיים עשו (אורי ששון, ירדן ג'רבי ואריק זאבי עולים ישר בשלוף)
    הרי המדינה לא תומכת בספורטאים אולימפיים תראה את היילה סטאין שהיה צריך לעבוד ב-ACE כדי להתפרנס...
    זה שיש כמה גברים מבוגרים (ואני אומר בכוונה גברים כי לא ראיתי אישה שזה מפריע לה) שצריכים לערבב את ההישג עם האינסטגרם שלה זה פשוט עלוב בעיניי...
    כמו בן מיטלמן שצייץ בציוץ מלגלג כשאבישג אמרה שהיא ראתה כמה העוקבים שלה עולים תוך כדי הקרבות וזה עשה לה חשק להמשיך כדי לעלות את המספר עוקבים שלה או עוד מישהו בטוויטר שראיתי שאומר שלמרות ההישג הוא לא רוצה שאבישג תייצג את ערכי הספורט לצעירים בגלל שהיא מעלה תמונות ואכפת לה מכמות העוקבים ושצריך יותר להוקיר ספורטאיות כמו שירה ראשוני כי משום מה החליטו שלספורטאית צריך להיות אופי מאוד מסוים.
    ולמרות שלאבישג יש את כל התכונות ההכרחיות להיות מדליסטית אולימפית כמו העובדה שהיא עובדת קשה, שהיא מתמידה, שהיא כישרונית בצורה מדהימה במה שהיא עושה היא לא בעלת אופי ספורטאית, היא לא ילדה מתוקה כמו שהיא נראית (מי אמר בכלל שהיא צריכה להיות מתוקה? אסור לה לעלות תמונות שבא לה בלי להוביל לזה שישפטו בגלל התמונות שלה ולא מה שהיא עושה בתחום המקצוע?)
    או כמו ש- @Telkiyski כתב שלדעתו היא עד 2024 היא תהיה לדעתו פליטת ריאלטי? באיזה ביטחון אתה יכול לכתוב את זה? אתה מכיר את הבחורה, אתה יודע כמה קשה היא עובדת בזמן שהיא לא מעלה תמונות או מתראיינת פעם ב-4 שנים?
    אתה יודע כמה היא מקצוענית
    הבחורה הזאת היא וואחד כישרון בתחום שלה, היא ובן זוג שלה וחבל שזה מה שאתם מסתכלים עליו במקום עליה ושופטים אותה ככה.
    מצטער שכתבתי ככה אבל פשוט הייתי חייב לפרוק כי זה באמת מפריע לי שמדברים עליה ככה

5. Telkiyski Member

לא כתבתי את זה "בביטחון", כתבתי שאני חושש שזה מה שיקרה.
    לא יודע, נראה לי מתאים שבגילה ה"פיצוץ" שהיא חווה עכשיו יסיט אותה מהמסלול של הטקוואנדו.

תהיה ריאלי, יש לה עכשיו את המסלול הבטוח להיות סלבית בישראל, עם עוקבים, ריאליטי ומה שאתה לא רוצה.

היא בת 19, כן, לכן כמו שאני רואה את זה, יהיה לה קשה להישאר מפוקסת רק על הטקוואנדו כמו שעשתה עד אתמול.

וזה טבעי בסך הכל.
    ירדן ג'רבי עשתה ארד בריו ופרשה.
    אין ספורטאי ישראלי שעשה 2 מדליות אולימפיות חוץ מגל פרידמן.

בעולם של היום, הפיתויים עבורה יהיו מאוד גדולים ויהיה לה מאוד קשה להצליח באמת להיות 100% על פריז 2024.
    זה טבעי, אני לא מאשים אותה. אולי אם היא הייתה חווה את זה בגיל 24 הייתי חושב שיש סיכוי גבוה יותר שתמשיך לפריז 2024.
    ככה לפחות אני רואה את זה.
    אבל אני לא באמת מכיר אותה, אולי אני טועה והיא באמת תשים הכל בצד ותמשיך לתת הכל בטאקוואנדו בלי ריאליטי ובלי שטיקים.

6. Mahranlala Member

מבחינת הענף שלה עולות 16 או 17 לאולימפיאדה ו-4 זוכות במדליה. אם היא תשאר מפוקסת היא מגיעה שוב לאולימפיאדה (אין פה תחרות כמו בשייט או בג'ודו אלא אם כן יצוץ משהו בלתי צפוי) ויכולה לפנטז על זהב, לא נראה לי שהיא כל כך מהר תעלם ותהפוך לאיזה כוכבת ריאלטי/שדרנית. כל מה שאתה רואה עכשיו עם האינסטגרם זה פשוט ילדה שבקושי עלתה לאולימפיאדה והפתיעה את כולם עם מדליה. זה לא איזה מישהי שכבר ציפו ממנו למדליה אז יודעת להתנהג "צנוע" בהתאם, מדובר בענף שישראל לא ניצחה בו קרב מעולם באולימפיאדה, אז פתאום מדליה - קשה לה לעכל.

אפילו בערוץ הספורט אתמול, אחרי שהפסידה בשמינית, לא ספרו אותה למדליה אלא הזכירו את זה כאיזה אפשרות - בית הניחומים. אפילו את הטקס שלה לדעתי לא שידרו בארץ מרוב שלא היו מוכנים.

7. DRORIKO Member

מה לעזזל נסגר עם האמריקאים

8. Mahranlala Member

מחר (שני) בטוקיו:

מירוץ הטריאתלון -
    האחים שחר ורן שגיב יתחרו כבר הלילה משעה 00:30 במרוץ הטריאתלון. הסיכויים שלהם לזכות במדליה קלושים. שגיא ינסה להתברג בטופ 20 (הפעם היחידה של ישראלי במרוץ הזה הייתה מקום 26)

הסנסציה הבאה של מישה זילברמן? - מישה מדורג 45 בעולם, ובאולימפיאדה השלישית בחייו השיג כנראה את אחד הניצחונות המדהימים ביותר מבחינתו - על המדורג 13 בעולם ומחר בשעה 5:20 בערך הוא ינסה להפתיע גם את המדורג 35 בעולם - ההולנדי מארק קאליו. ניצחון של מישה והוא בשמינית הגמר (14 משתתפים), הפסד - והוא יצטרך לחכות למשחק האחרון בין ההולנדי להודי.

היום הגדול של אנסטסניה גרובנקו
    -
    אחרי שאתמול שברה שיא אישי (58.23) ב-100 מטר פרפר, היום היא עלתה לחצי הגמר מהמקום ה-12 ב-100 מטר גב שייערך מחר בשעה 05:53 בערך. על מנת לעלות לגמר היא צריכה לשפר את שיאה האישי, אבל כל זה רק אמור להיות חימום עבורה כי בשעה 13:42 בערך - היא עולה למקצה שבו צופים לה את הכי הרבה סיכוי - 200 מטר אישי מעורב. במקצה הזה היא זכתה באליפות אירופה.
    בנוסף לכך היא ויתרה על השתתפות היום ב-100 מטר חזה וצריכה להתחרות בהמשך ב-200 מטר חזה ואולי במקצה השליחים המעורב.
    היא השחיינית הישראלית השנייה סך הכל שמגיעה לחצי גמר אולימפי.

על מזרן הג'ודו - גם מחר תהיה לנו נציגות בג'ודו, בגברים במשקל עד 73 קילו טוהר בוטבול, סגן אלוף אירופה האחרון ומקום שביעי בעולם יתחיל בשעה 6:46 (משוער, כנראה יתעכב) מול מוחמד עבד אבו-ראסול הסודני - שעלה אוטומטית לשלב זה לאחר שהמתמודד האלג'יראי מולו פרש (והורחק מהאולימפיאדה, ונדרש לטוס חזרה לביתו) על מנת לא להפגש עם טוהר.
    טוהר מתחיל בסיבוב 32 האחרונים.
    נוסף אליו תתחרה תמנע נלסון לוי שתתחיל ישירות בשמינית הגמר (9 בעולם, 7 בתחרות), כלומר צריכה לנצח 3 משחקים בלבד בשביל מדליה - מתחיל ב 6:24.

חצי הדרך בשייט - מחר, אלא אם כן הטייפון יפריע, אמורים להתקיים השיוטים ה 4-6 בגלשני RS:X לגברים ולנשים (מתוך 12) קטי ספיצ'קוב - חמישית בדירוג אחרי שלושה שיוטים תתחיל ב-6:05 , יואב כהן (חמישי גם כן) אמור להתחיל להתחרות ב-9:05.
    נוסף אליהם תתחרה גם שחר קקון בגלשן ה-לייזר רדיאל (מקום 29 אחרי שני שיוטים, 8:35)

הפתעה נוספת באופניים? שלומי חיימי יערוך הפועה שנייה במשחקים האולימפים במרוץ אופני הרים בשעה 9:00 בריו סיים במקום ה-29 וגם לו המטרה להתברג בטופ 20.

אנדי מורז (שחייה) -
    שיאנית ישראל ל-200 מטר חופשי אמורה להתחרות בשעה 13:12 . אנדי מורז במקצה מספר 4 (מדורג) אבל מבחינת זמני כניסה היא במקום ה-19 אחרי שעשתה שיא ישראלי חדש במקצה הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/21
  9. Clichy COYG

בנוגע לדיון על סמברג - מעבר לכך שמדובר בבחורה כובשת - צריך לזכור בסוף שעבודה קשה וויתורים על דברים הם אמצעי ולא מטרה. אם היא מצליחה בגיל 19 (!) לזכות במדלייה אולימפית תוך כדי שהיא מדפדפת בטיקטוק, מבחינתי שגם תוסיף את הסנאפצ'אט על הדרך. ספורטאי בלי רשתות חברתיות היום זה בעיקר פולקלור, ולא בהכרח מעיד על איכותו.

10. DRORIKO Member

יואב בורוביץ׳ שואל אותה על איך היא התאוששה מהקורונה שחלתה בה אז היא עונה שזה בעצם היה ״מסר מאלוהים שאני צריכה לנוח בבית ולחזור עם יותר מוטיבציה״ באמת תודה רבה לאלוהים על הקורונה. מעניין אגב איזה "מסר" הוא ניסה להעביר בטבח הספורטאים? יכול להיות שהם לא שמרו כשרות הפסח? קיצר שתתעסק באינסטגרם ובבעיטות לראש.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה. באסה שהחצי גמר של אנסטסיה בשעה תקועה אבל לפחות ה200 מטר מעורב המקצה החזק שלה בשעה נוחה. אני ממש מקווה שתצליח יש לי הרגשה חזקה לגביה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

12. Clichy COYG

רק לי זה ממש מוזר שערוץ הספורט לא נתנו אפשרות של סטרימינג כלשהו?

robertocarlos.m אוהב/ת את זה.
  13. Mahranlala Member

14. alexshw Member

גורבנקו היוסי בניון של השחיה -)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

15. DRORIKO Member

netaneg2 אוהב/ת את זה.