כן אבל שי צודק. כי ב-1990 לא היו כ"כ הרבה שחקנים זרים ב-NBA ולכן פיב"א אישרה להם לשחק. היום ה-NBA מפוצצת בזרים ואם פיב"א תאסור על ארה"ב לעלות עם המקצוענים, אז היא צריכה לנהוג כך עם כל נבחרת וזה לא הגיוני.
לפני שהתחיל הטורניר אמרתי שלא ממש אכפת לי מי תזכה העיקר שנראה כדורסל טוב, אבל ככל שחולף הזמן אני יותר ויותר רוצה שתקרה סנסציה והאמריקאים לא יזכו בזהב. המשחק מול ליטא היה ניצחון האתלטיות והאינדיבידואליות על הקבוצתיות והאלגנטיות. כל מי שראה את המשחק יכל להבחין בזה, זה היה כל כך בולט שהליטאים הם נבחרת הרבה יותר מתואמת וחכמה אבל את האורך, העוצמה והמהירות עשו את שלהם כצפוי. ויכול להיות שזה סתם הליטאים שעשו לי את זה...
איזו סיבה יש בשביל לא לשתף את ארה"ב? אני חוזר ואומר, אם לשחקני ה.נ.ב.א אסור להשתתף למה למשל האחים פאסול כן? או טוני פארקר? גם הם משחקים בנ.ב.א לא? אולי הגיע הזמן שיקומו מחוץ לגבולות ארה"ב גם שחקנים כמו קובי, לברון וקווין דוראנט, אבל זו לא אשמתם שזה לא קורה? פשוט צריכים להודות בזה שתרבות הכדורסל בארה"ב תורמת רבות לשחקנים שלהם. כמו שבברזיל חיים ונושמים יום ולילה כדורגל כך בארה"ב זה עם כדורסל. גם אני לא בדיוק אהיה עצוב אם ארה"ב לא תזכה בזהב, אבל אין באמת שום סיבה שלא לשתף אותם. מה גם, הם המציאו את הספורט הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
זה יפה המקום שלקחת את זה, אבל הכוונה שלי היתה: האם אתה רוצה שהם יפסידו/ינצחו? בכל אופן, אהבתי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
משחקי רבע הגמר - יום רביעי: 16:00: רוסיה - ליטא 18:15: צרפת - ספרד 22:00: ברזיל - ארגנטינה 00:15: ארה"ב - אוסטרליה * המשחקים רוסיה-ליטא, צרפת-ספרד וארה"ב-אוסטרליה, יועברו בשידור ישיר בערוץ 1. * באתר הזה יהיה ניתן לצפות בכל המשחקים. ** יש ללכת ימינה עם החיצים בשורה הראשונה עד הענף הרלוונטי וללחוץ עליו. צפייה מהנה !
המשחק הזה הזכיר לי כמה אני שונא אזורית. משחק שהיה יכול להיות כל כך טוב נהרס בגלל האזורית המסריחה של סקאריולו וחוסר היכולת של קולה להגיב לו. חבל.
איזה ערוץ 1 זה.. משדרים לך את כל המשחק, אבל כשזה הולך לדרמה ולתאכלס ברבע רביעי צמוד, סוגרים את הבאסטה ועוברים למבט. (טעות שלי, הייתי בטוח שהם שידרו אותו הדבר בHD ובערוץ הרגיל, מסתבר שהם משדרים את המשחק רק בHD)
חבל לי על צרפת. מבחינתי ספרד הפסידה בכוונה את המשחק מול ברזיל בשביל לחסוך מעצמה תבוסה בחצי הגמר מול ארה"ב. כשאתה ניטרלי אז נחמד ללכת עם האנדרדוג, אבל אם ספרד תגיע לגמר מול ארה"ב אני מקווה לתבוסה קשה לספרדים. אם יש משהו שאני לא סובל זו רמאות ובעיניי ספרד 'פתחה את הרגליים' מול ברזיל. המשחק השלישי הערב גם יהיה מצויין. דרבי נחמד בין ברזיל לארגנטינה...
צרפת חירבנו ברבע האחרון, חבל. 3 רבעים היו בשליטה עצמית, שמרו על קו סביר של יכולת טובה, בחצי הראשון היו להם יותר מדי הזדמנויות לברוח לספרדים ולא ניצלו זאת, רעדו להם הידיים ברבע האחרון, טוני פארקר הרס כל התקפה שנגע בכדור, ספרד שוב מול רוסיה. יהיה משחק גדול.
לא יודע עידן. קשה לנצח נבחרת פעמיים בטורניר, ספרד לא נבחרת ישראל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני גם הבנתי שהיו קצת בעיות עם שבד ועוד שחקן. ראיתי היום קצת מהרבע האחרון ושבד לא ממש הופיע למשחק היום. אני גם לא יודע אם קירילנקו קצת מתחבא. בדקות שליטא היתה במשחק חראייפה ומוניה היו אלה שסחבו את הקבוצה. אפילו מורגוב קיבל מספר כדורים. יכול להיות שאני טועה, אבל זה לא המשחק הראשון בו אני לא רואה את השחקן שחוזר לנ.ב.א ההרגשה שלי? ספרד.