אני עדיין ממש לא בטוח שהוא הרשע בסיפור. האמת היא שאני לא בטוח שאני יודע אם יש רשע בכלל. מה שכן, ווידמור "שינה את החוקים" בכך שהרג את אלכס. מה זה אומר? אני לא יודע אבל בטוח יש לזה משמעות.
Lost shit, i really didnt want to speculate on that crap again but hey. im bored so lets go: 1. i bet charlotte is pregnant. she and dan obvioulsy like eachother and i think they hooked up on the island or slightly before they got there and the pregnancy is the reason for her things. 2. i think that ben is playing everybody. i dont believe he is the good guy he's claiming to be and hes using the six to get revenge on widmore. however, i do think that widmore has secret motives too. botoom line: neither of the could be trusted. 3. i believe its very easy to explain how sawyer would see kate. they travel through time, so next time it happens they will land in the time where all of them were still on the island. its stupid to think the O'6 got back already. 4. i think widmore changed the rules by killing her on the island on a certain time frame. meaning, he changed the outcome of something by killing her on the island. 5. the chineese guy and dan are great additions to the cast. i like charlotte to. her accent is fucking awesome.
בלי קשר, רק אני שמתי לב לכך שר'יצארד יודע מתי יבוא ההבזק הבא ולאן הוא יקח אותם?(לפחות בחלק מהתקופות בזמן)
richard is a great character. he is so cool, calm and wholesome, not mentioning fucking intriguing. he looks like the type who know anything about everything.
if you're thinking about watching it, start from the first ep from the first season. download it or look for it on HOT VOD. if you dont do that you have no logical reason to watch this show from the 5th season. you might as well read a book in french becuase in both cases you will not understand anything.
פרק מעולה באבודים היום, כן ירבו. מינון נכון של שילוב בין האושיאניק 6 לאנשים על האי(+הרבה סוייר,כמו שצריך). היום ראינו את כל מי שהיה על האי נפגש במקום אחד בעוד כ-3 שנים, חוץ מהרלי. כבר יש התקדמות... וכמובן, סצינת הסיום המצויינת של ג'ין, שכצפוי, בחיים, עם רוסו הצעירה.
פרק 13(של שבוע שעבר) בסמולוויל אחד היפים, רק חבל שלא נראה אותו כנראה עם לויס בסדרה הזו. ושיראו אותו כבר מתחיל לעוף!
אם לא התחלת עד עכשיו אני לא ממליץ האמת,אני חושב שיש סדרות יותר איכותיות ששווה לראות אותם לפני כמו אוז או סופרנוס. בקשר לערוץ,גם פה אני לא ממליץ על לראות משהו בYES או HOT,הורדה מהאינטרנט היא הדבר הכי טוב בגלל שאתה יכול לראות את זה מתי שאתה רוצה,איך שאתה רוצה,איפה שאתה רוצה ועם כמה הפסקות שאתה רוצה(ולראות את זה גם לפני כולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )
אבודים פרק נהדר. קודם כל, ג'ין חי ומסתבר שסאן בכתה על קבר שאין שם אף אחד או לפחות לא את ג'ין. למה בן רוצה להפריד את אהרון מקייט? מה לעזאזל נסגר עם סאן והאקדח? יהיה הזוי שאלו שנשארו על האי יראו את רוסו הצעירה... נ.ב סוייר אחד הדמויות הגאוניות אי פעם בטלויזיה.
הכל השערות, כן? אבל אני אענה לך בכל זאת כי נראה לי שזה די ברור... בן רוצה להפריד את ארון מקייט בשביל שהיא תרצה לחזור לאי. הרי כל עוד יש לה את ארון היא בחיים לא תחזור. מה הקטע של סאן עם האקדח? היא רוצה להרוג את בן כמובן, והיא גם אמרה את זה לווידמור.
חח שכחתי שאם קייט חוזרת, היא צריכה לקחת את אהרון איתה... ובנוגע לסאן אני יודע, היא נפגשה אז עם ווידמור ואמרה שלשניהם יש מטרה משותפת וזה להרוג את בן, אבל רק שלא תשתגע... הרי גם היא צריכה לחזור לאי. עוד דבר שמסקרן אותי - איך לעזאזל בן יודע שג'ין חי?!
בפרומו לפרק הבא הראו שבן אומר לסאן שהוא יודע שג'ין חי ויש לו הוכחות או משהו כזה... בטח זו גם הדרך שהוא ישכנע אותה לא לירות בו(הרי ברור לכולם שבן לא ימות) ולחזור לאי.