העונה השביעית של 24 מצויינת. מקומה של העונה הראשונה מעל כולם ובין שאר העונות עד כה השביעית לוקחת את כל השאר כולל את השלישית. הקצב לא יורד לשנייה, כל הזמן יש עניין והסוכנת רנה הזו היא ג'ק רק בגירסא הנשית. תמשיכו לדבר על אבודים או נמלטים, 24 היא הסדרה הטובה ביותר היום.
פרק 6 של אבודים- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx זה דיי ברור שבן הלך להרוג את פני. מה קרה לו שם? או שנתקל בדזמונד או שנתקל באחד מאנשיו של ווידמור.
אבודים עם עוד פרק טוב: כל ההסברים של מיס הוקינג הפכו את הסדרה לעוד יותר הזויה. איך לעזאזל הם נפלו בג'ונגל אבל המטוס לא התרסק? עוד משהו הלקוח מהמדע הבדיוני. הסוף היה שראו את ג'ין מגיע במכונית של דארמה, מעניין איך הוא קשור לשם. בנוגע לג'ון לוק, יש אפשרות שבן הרג אותו... אני יודע שזה נשמע הכי הזוי שיש, אבל תחשבו על זה, הוא התקשר לג'ק ואמר לו שהוא סטה עם המכונית שלו, ובפריויו לפרק הבא רואים את לוק עושה תאונה עם המכונית שלו... סופר הזוי אבל עם הסדרה הזו הכל אפשרי. עוד אפשרות והיא יותר הגיונית, אולי בן הרג את פני כדי שדזמונד יחזור לאי. סדרה הזויה אבל אין עליה!
הישרדות 18 - מדהים איך הם מצליחים לשמור על רמה גבוהה במשך כל כך הרבה עונות. אחרי 2 פרקים עד כה זה בדרך לעוד עונה מצויינת עם אחלה ליהוק.
אמריקן איידול 8 - דני גוקי הוא הפייבוריט שלי להגיע לגמר או לשלבים המאוחרים... שר נהדר ובנוסף הסיפור שלו מרגש עד דמעות. בנוסף, יש עוד אחת סופר טובה ששכחתי את שמה, שילוב של ג'ניפר האדסון וג'ורדן ספארקס במראה.
לוק תלה את עצמו ואמרו את זה,כנראה שזה מה שקרה.. לגבי איך הם הגיעו לאי? הם נכנסו לפלאש ובדיוק כמו החברה שעל האי הם נזרקו לתוך האי,כנראה הם כאילו חלק מאותה קבוצה שעוברת את הקפיצות בזמן ולכן הם נכנסו..
זה לא ממש ספויילר לכן לא בצהוב. אבל את אחת מחברותיו של וינסנט צ'ייס בסדרה הפמליה תגלם לא אחרת מאשר גל גדות. גל לוהקה ל-4 פרקים נכון לכרגע. ואני חושב שיחד עם מהיר ועצבני זה שם אותה חזק מאוד על המפה!
לא יודע... בפרק הבא רואים מישהי שואלת את לוק "מה קרה לך", הוא אמר "נהרגתי" ומראים מכונית נכנסת במכונית. אולי שני הדברים לא קשורים אחד לשני ושמו אותם ביחד כדי ליצור מתח... ועכשיו נזכרתי שג'ק שאל את בן במטוס "ידעת שג'ון לוק התאבד" אז בן עשה כזה פרצוף מוזר ואמר "לא, לא ידעתי". כך או כך אני משוכנע שיש לבן קשר למותו של ג'ון לוק. אגב, כל הכבוד לגל גדות שלנו. מי היה מאמין ששתחיל לשחק ב"בובות" ותגיע עד לסרט מהיר ועצבני ולפמליה. יש כבוד!
בהחלט פרק גדול מעניין למה בן מנע מלוק להאתבד אבל אחר כך הרג אותו בעצמו. אני לא כל כך בטוח שזה קשור להוקינג אבל יכול להיות שאולי שכריסטאן נרצח אז בן היה צריך לרצוח גם את לוק(הרי צריך לשחזר את המקרה הקודם במדויק) והוא סתם ניסה להוציא כמה שיותר מידע מג'ון. ושמתם לב איפה ג'ון היה שמצאו אותו? הוא נמצא עומד במקור מים, גם ג'ק מצא את ארון הקבורה של אביו ליד מקור מים. אני דיי בטוח שיש קשר בין המקרים.
מדהים איך אבודים הצליחה לשמור על רמה כה גבוהה ודי אחידה(למעט חלק גדול בעונה ה-3) במשך 5 עונות. פרק כמעט מושלם.
לא הבנתי מה הסיפור עם נמלטים, העונה לא נגמרה אבל לא יצאו פרקים אחרי פרק 16. פגרה? מישהו יודע מתי היא מתכוונת להסתיים?
מישה, עוד חודש נמלטים חוזרת ל6 הפרקים האחרונים בסדרה. הסיבה להפסקה בין תחילת העונה לסיומה היא ניסיון ליצור אפקט של עונה חדשה בכדי להעלות את הרייטינג הנמוך. בקשר לאבודים, היא אכן מצליחה לשמור על אחידות. כמו בפעמים קודמות, עד שעושים טובה ועונים על שאלה אחת, אחריה עולות עוד 15 אחרות. מזל שיש 24 העונה.