טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהיה פרק טוב,גרם לי לחכות לפרק הבא,מה שלא קרה יותר מידי העונה הזאת.

2. FaN_MU Member

אל תדאגו, סעיד לא הרג את בן. הוא רק נפצע וישאר בחיים וסתם מנסים להפוך את הסדרה ל"מותחת".
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. guyholl Member

סעיד לא הרג את בן, הוא לא יכול. נהפוכו, סעיד רק גרם לבן להפוך מילד דיי תמים לפסיכופט ורוצח. זאת גם כנראה הסיבה שבן ישנא כל כך את סעיד בעתיד ואני לא אתפלא אם הוא האיש שהרג את נדיה רק כדי שיוכל לנצל את סעיד ואז לזרוק אותו לכלבים. עכשיו אני רואה שלשם של הפרק הבא קוראים מה שקרה, קרה. עכשיו אני ממש בטוח במה שכתבתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עוד משהו קטן, בעונה השלישית גק' הציל את בן ממוות על ידי הוצאת הגידול שהיה לו בגב. הדבר הולך לחזור על עצמו לדעתי גם העונה.
    אם אתה כל כך שונא את הסדרה, למה אתה ממשיך לראות אותה?

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/09
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני משער שהוא פשוט חייב לדעת מה קורה בסוף
    גם אני ככה המשכתי עונה שלמה של הירוס עד שבאמת התייאשתי ואפילו הסוף של זה כבר לא מעניין,אבודים עוד לא הגיעו לרמה הזאת כי בכל זאת הכותבים שם מוכשרים ולא התחרפנו ברמות של הירוס.

5. yonmu Member

בדיוק כמוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

רק שבקצב הזה (אולי מלבד הפרק האחרון, שהיה טוב לדעתי) גם אבודים אני אפסיק לראות.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שלי זה יקרה,כי בסופו של דבר ממש ממש מעניין אותי מה זה האי,מה הקטע של בן ומה הקטע של צ'רלס וידמור ובכלל..

אגב,בלי קשר לסדרה לגמרי,מי הכי כוסית שם לדעתם?מכל הבנות שהיו שם.
    אצלי קלייר במקום הראשון.

7. Pipe Member

סאן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אין תחרות כאן: אוואנג'לין לילי פשוט בחורה מדהימה.
    אחריה הייתי שם את קלייר, שאנון ואנה לוסיה.
    תאורייה נחמדה מאוד, אפשרי בהחלט. וכתבתי בהודעה שלי שבן יהיה חי עד הפינאלה, והוא חי בעוד 30 שנה מן הסתם שסעיד לא באמת הרג אותו...

למה אני ממשיך לראות? מאותה סיבה שאנשים ממשיכים לעשן. מאוחר מדי להפסיק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/3/09
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח לא חשבתי על זה ככה,אבל האמת אחלה משפט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. guyholl Member

אבל כמו בסיגריות, אם ממש רוצים, אפשר להיגמל! (במיוחד שיש את הכלים הנכונים לכך)

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/09
  10. Pipe Member

לקחת את המטאפורה צעד אחד רחוק מדי. תדע לפרוש בשיא.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בשביל זה גודעים את זה שזה רק מתחיל לשעמם כמו שעשיתי עם אבודים בעונה השנייה באזור הפרק השישי.

את גיבורים הפסקתי העונה באזור הפרק התשיעי כי זה היה יותר מידי עבורי, שאתה מגיע למצב שבו אתה מעביר חלקים אחר חלקים מהפרק זה רמז די עבה שחלאס מספיק והגיע הזמן לעבור הלאה. מידי פעם אני מציץ ביס לראות אם הפסדתי משהו.

התחלתי לצפות ב"מלכים" החדשה של NBC. הפיילוט היה נוראי וארוך אבל נראה את השלישי כדי להחליט לאן זה הולך.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחנן ללינקים של סטרימינג לסאות'פארק עונה 13.

13. KirkH Member

תכתוב בגוגל: watch south park episodes ותיכנס לאחד הלינקים הראשונים, זה בדרך כלל עושה את הטריק.

יש לא מעט סדרות אמריקאיות שהעבירו את כל הפרקים לאינטרנט מיוזמתן. לא יודע לגבי קצב ההעלאה של ס'פ אבל אצל פמלי גאיי הם עובדים מצויין..

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/09
  14. Pipe Member

אני מנסה להפסיק לרדת על אבודים אבל הסדרה פשוט ממשיכה להרים לי להנחתות. הפרק האחרון של אבודים הניב את הרייטינג הנמוך ביותר של הסדרה בכל הזמנים.
    מאז שהתוכנית מתחרה ישירות באמריקן איידול לא פחות מ3 מיליון צופים "עזבו" את האי. מקרי? כנראה שלא. הפרק של שבוע שעבר קבע שיא שלילי לכשעצמו (9 מיליון), והפרק שלשום "הצליח" לשבור את השיא הזה תוך שבוע בלבד (8 מיליון צופים). זה לא סימן טוב בכלל ובד"כ כשמתרחשת ירידה כזו דרסטית ברייטינג קולות של ביטול עולים לאוויר. בפעם המיליון בדיון הזה, מזל שלסדרה יש חוזה מובטח לעונה הבאה, אחרת היא הייתה נמצאת במסלול המהיר להפו לנמלטים נוספת.

לשם השוואה, פרק השיא של הסדרה הניב 23 מיליון צופים, שתי העונות הראשונות לא ירדו מגבול ה15 מיליון צופים (ירדו בהדרגה מאיזור ה20 לאיזור 15-18) וגם שתי העונות האחרונות שהיו פחות מוצלחות מעולם לא הגיעו לשפל של רייטינג חד ספרתי.

אם כבר ברייטינג עסקינן:
    - הרייטינג הממוצע של 24 עד כה הוא השני הגבוהה ביותר בתולדות הסדרה וצריך רק 800 אלף צופים נוספים (בממוצע, כמובן) כדי לעלות למקום הראשון. הסימן הטוב ביותר עבור הסדרה הוא שהיא כמעט ולא מאבדת צופים לאורך כל 7 העונות שלה, שזה נתון מרשים מאוד כשמדובר ב13 מיליון איש.

- אבודים יכולה להתנחם בכך שהיא לא הסדרה היחידה ששברה שיא רייטינג שלילי השבוע. הירוז מצטרפת אליה עם נתון מביך של 6.9 מיליון איש. בכלל הירוז ואבודים מאוד דומות בצניחה שלהן. העונה הראשונה המאוד מוצלחת (הן מבחינת ביקורות והן מבחינת מספרים) הניבה מספרים של 13-15 מיליון, העונה השנייה כבר ירדה לאיזור ה10-11, ומאז העונה השלישית הסדרה מגמגמת לה באיזור ה7-9 מיליון. כמו אבודים, גם הירוז איבדה קרוב לחמישים אחוז מצופיה המקוריים העונה הזו.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הרייטינג של 24 מוצדק לחלוטין ואני שמח לראות שהאמריקאים חושבים כמעט כמוני שהעונה הזו שנייה רק לעונה הראשונה והמופתית של התכנית. אמנם הייתה ירידת מתח מסוימת אחרי פרקים 11 -12 הנפלאים שכללו את חטיפת הנשיאה (לא ספויילר, הפרק האחרון ששודר בארה"ב שודר גם בארץ), המוות של ביל והגילוי לגבי סטארטק (אבא של ג'ולי מבריק בהופעה מצויינת) אבל הפרק האחרון כבר מכין אותנו לשיא הבא שצפוי להגיע. אני מקווה שייתנו לרנה להתחיל לצאת מחדר החקירות כדי להפעיל אותה.