טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. Pipe Member

יניב,דוקוא תופתע לשמוע שהאמריקאים שנאו את העונה הראשונה. זו העונה הכי פחות מוצלחת של הסדרה, רק 8 מיליון צופים בממוצע. מהעונה השנייה הגיע הזינוק ל11 ואז ל13, קו שנשמר עד היום.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עונה ראשונה לא תמיד יודעים איך לאכול, מבחינת המבקרים היא הטובה ביותר ואני בטוח שגם האמריקאים יודו בכך היום.

3. Pipe Member

יכול להיות. ועדיין, הדבר היחיד שקובע בעולם הטלוויזיה הם המספרים.
    מה שכן, בד"כ יש קורולציה בין המספרים לביקורות. העונה הראשונה של 24 היא יוצאת דופן בעניין הזה.

וכנראה שזה לא מעניין כאן מישהו, אבל אחרי כמה חודשים של ספקולציות שאולי בכל זאת היא תחזור, ליפסטיק ג'אנגל בוטלה, רשמית וסופית.

4. yonmu Member

24 פשוט נעשית טובה יותר כל פרק. הפרק של היום ממש מדהים.

5. FaN_MU Member

תרשה לי לא להסכים.
    הפרק האחרון, חוץ מהקטע עם הצלקות על הגוף של ג'ק, היה משעמם ובנאלי להחריד. ראינו את הסיפורים האלה כבר בעונות קודמות. היוצרים לא ממש מצליחים לחדש. ומתחיל לשעמם הסיפור של הפושע הגדול, (הפעם זה אבא של ג'ולי שמשחק היטב, אך זה לא כ"כ עוזר) שמופיע אחרי שמחסלים את הפושעים ה"קטנים", ומסתבר שהוא עמד מאחורי כל המזימה הענקית עם הנשק הסופר לא קונבנציונאלי. באמת, שיביאו משהו חדש. חוץ מזה, מאד מעצבנת הנשיאה, שחקנית קומדיה לכל דבר, וגם בתה שלא קשורה לכלום. שלא לדבר על סוכנת FBI שתחילה בוכה על שיטות של ג'ק, כאילו זה היום הראשון שלה בתפקיד (WTF?) ואחר כך בוכה על מחלה של בן אדם אותו מכירה פחות מ 16 שעות סה"כ.
    לדעתי העונה הזאת צולעת מבחינת העלילה, וגם את השחקנים אהבתי יותר בעונות קודמות.

6. Pipe Member

מסכים עם רוב ההודעה שלך. הפרק האחרון אכן היה פושר ומבחינתי הוא היה אנטיקליימקס רציני. ציפיתי לקרב ביניהם והפרק נגמר ב"stand off" ולפי מהלך העניינים והפרומו לפרק הבא יכול להיות שסצינת הקרב הגדולה תדחה לעוד שבועיים. מה שכן, פרקים כאלו הם צפויים ומהווים חלק אינטגרלי מעונה שלמה של סדרה, שכן זה בלתי אפשרי לגרום ל 100% מהפרקים להיות משמעותיים ויש מה שנקרא fillers - פרקים שנועדו למלא את המכסה ויש בהם פחות דגש על התקדמות עלילתית.

הנשיאה היא באמת בחירת קאסטינג גרועה.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הפרק האחרון אכן היה מאוד מאכזב אבל לא צפיתי את ה"עבודה בעיניים" על טוני. עד עכשיו אני חושב שהם עשו עבודה מצויינת עם העונה הזו וכאשר קשה להפתיע מחדש אפשר לחיות עם זה ובסך הכל יש לנו עוד שמונה פרקים ולא הייתי סוגר את הסיפור על העונה הזו.

מה שמפריע לי זה המינוי של הילדה המעצבנת הזו לצ'יף אוף סטאף. א' זה לא קצת שחיתות שהבת של הנשיאה מתמנה לתפקיד שכזה? כן הנסיבות אמנם אחרות אבל עדיין מעט תמוה כל העניין כמו ההתאהבות של הילדה באהרון פירס.(מה קרה למרתה?)

8. Pipe Member

זה לא עניין של שחיתות כי הבת לא נותנת לה שום דבר בתמורה, אלא פשוט ניגוד אינטרסים נטו. כמובן שבמציאות דבר כזה מעולם לא היה עובר את מבחן דעת הקהל ואף נשיא לא היה מעלה אופציה כזו.

9. Pipe Member

Better Off Ted

קומדיה חדשה שהתחילה לפני שבוע ומתרחשת במשרדים של חברה שמפתחת רעיונות מתקדמים והזויים משהו. מאוד התרשמתי משני הפרקים הראשונים שהיו מאוד מבדרים. ההומור לעתים שונה והזוי במקצת (בעיקר הודות למצבים ההזויים והמשונים שהעובדים נקלעים אליהם. בפרק הראשון הבוס ביקש משני המדענים ליצור בשר ללא פרות, ובפרק השני חברי הדריקטריון החליטו להקפיא עובד לשנה), אך עד כה הוא שונה לטובה. נראה איך הסדרה תתפתח. מקווה שהיא תמשיך בקו הזה.

אבודים

טוב נו... 5 פרקים לסיום העונה. החלק החיובי בפרק הזה היה הסיום שלו והפרומו לפרק הבא, שנראה לשם שינוי מרתק ומחדש. (יעסוק בבן והמפלצת של העשן תופיע בו)

10. Igi Member

הקטע עם השיחה של הרלי ומיילס היה חזק...

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

" I am Lizzzing"

30ROCK. כנראה הסדרה הטובה ביותר שאתם לא רואים. תנו לה צ'אנס, פרק 16 ששודר בשבוע הבא היה אדיר.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

למחוק

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/09
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה את זה בצורה מסודרת אבל כבר יצא לי לראות לפחות איזה 10-11 פרקים של הסדרה וזאת באמת סדרה איכותית,יש שם cast מצויין ודמויות מצחיקות,באמת מומלץ.

14. Giallorossi Member

http://www.allsp.com/

15. SkiMan Member

עכשיו ראיתי את פרק 11 של אבודים.

הפרק הכי גרוע של העונה! 40 דקות מתסכלות שבהן כלום לא קורה ורק כל דקה שעוברת אנחנו מבינים שאנחנו חוזים במשהו שבעצם לא ישנה כלום בעתיד. בעע.