עקרונית לראות קומדיות זה הדבר הכי פשוט שיש. לא מבזבז זמן, לא מבזבז מקום על המחשב. כל פרק 20 דקות, כל קובץ שוקל פחות מ250 מגה. עניין של חצי שעה מקסימום כל הסיפור. במקרה הרע ראית פרק שלא הצחיק אותך, במקרה הטוב נהנית מבידור שלא היית צריך לעבוד כלל עבורו.
סיימתי לראות את שתי העונות הראשונות של צ'אק,לא סידרה עמוקה מדיי או עם טווסיטים בלתי צפויים או מתח שלא נגמר אבל סדרה מהנה,שחבל שלא נגמרה בסוף העונה השניה,פשוט כי לפי סוף הפרק האחרון של העונה השנייה אפשר להבין שהסדרה הולכת להיות כשלון(וגם ככה הרייטינג לא היה בשמיים) וחבל,כי זאת באמת הייתה סדרה חמודה,קלילה וחצי מצחיקה שפשוט נהנתי ממנה.
איך פגשתי את אמא שלך מתחילה לחזור קצת להיות מעניינת. מאז עונה שעברה לא קרה כלום עד פרק 7 ועכשיו 8 כבר היה מצויין.
היום חשבתי על משהו, בזכות איזו סדרה התחלתם להוריד סדרות מהאינטרנט? אני זוכר שבזמנו ראיתי 3 פרקים של העונה ה-1 של נמלטים ב-YES ולא יכלתי לחכות יותר...
רציתי לראות את הסדרה אוז במלואה אחרי שהייתי יותר קטן יצא לי לראות את רוב הפרקים,התחלה מצויינת בשביל להוריד סדרות
המשרד, כי לא שידרו ביס, או ששידרו בימים שאף פעם לא יצא לי לראות בהם. אח"כ התחלתי לראות את העונה הרביעית או החמישית של הפמליה באינטרנט. ואלה בערך שתי הסדרות היחידות שראיתי בקצב האמריקאי.
חברים. בזמנו לא היה לי כח לחכות שערוץ 2 יביא את העונות החדשות והתחלתי להוריד. מאז זה התרחב ואגב, ראיתי את הפרק הראשון של המנטליסט והחלטתי לבדוק את העונה הראשונה והיא בדרך, גם העונה הראשונה של מד מן על המחשב ומתישהוא ננסה אותה כי הפרק הראשון שראיתי לא גרם לי להתלהב יותר מידי.
נרדמתם? אני רק רוצה לציין שדקסטר פשוט בעונה מופלאה לדעתי שרק הלכה והשתבחה ככל שהתקדמה. שבוע הבא פרק סיום.
לא ראיתי עדיין את פרק 11 אבל אני חושב שהעונה הזאת היא הכי טובה של דקסטר עד עכשיו וזה אומר הרבה כי כל העונות שלו היו מצויינות,כל פרק יותר טוב מהקודם.
אני חולק עליכם, לדעתי זה העונה הכי חלשה עד כה (באופן יחסי כמובן), עשו ממנה יותר מדי טלנובלה. לשמחתי 3 הפרקים האחרונים (כולל זה של אתמול) החזירו את העניין והייחוד לסדרה, לקראת נעילת העונה.