טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כנראה לעולם לא אבין מה ההתלהבות הגדולה מ"איך הכרתי את אמא שלך" סדרה נחמדה אבל לא יותר מזה. קומדיות טובות...לגדל את הופ היא הקומדיה הכי טובה שיצאה השנה, יש את המפץ הנהדרת, רוק 30 ואם אתה בקטע יותר ישן אז יש את זיווגים האדירה.

2. Ian Wright Member

העונות הראשונות של "איך פגשתי את אמא" מעולות. "המפץ הגדול" באמת סדרה גדולה ואת "רוק 30" אני חייב להגיד שראיתי כמה פעמים בזמנים שונים ופשוט לא התלהבתי. אני רואה את זה שזה משודר מדי פעם בטלוויזיה אבל לא הצלחתי להבין את ההייפ האדיר ואת הפרסים הרבים שהתוכנית הזו קיבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/11
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

המפץ אכן נהדרת ויחד עם שני גברים וחצי מבחינתי הסדרות הכי מצחיקות שראיתי בזמן האחרון.

לחובבי סיינפלד חובה לראות את הסידרה "תרגיע"

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/11
  4. Ian Wright Member

ראיתי כבר הרבה סדרות בשנה האחרונה. את "אבודים" למשל ראיתי את שתי העונות הראשונות ונהניתי אבל יש לי תחושה שאני יראה את כל הסדרה ויגיד לעצמי למה בזבזתי לעצמי את הזמן ככה כי זה יגמר בסופו של דבר בלי תשובות ובעיקר הרבה שאלות. אולי כדי לי להתחיל סדרות ישנות יותר כמו "סיינפלד" או "הסופרנוס"? אף פעם לא ראיתי אותן בצורה מסודרת והן נחשבות לקלאסיקות.

5. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

לארי דיוויד ממשיך עם הגאונות. העונה השביעית הייתה פשוט אדירה, כשבשיאה התרגשתי כמו ילד קטן עם פרק האיחוד של סיינפלד, למרות שאם להגיד את האמת, לא היה ממש פרק איחוד, אבל היה מאד נחמד ומרגש לראות את כולם על הסט פעם נוספת. אגב, העונה החדשה מתחילה בעוד כשבוע.

Ian Wright (אלעד, נכון?), מומלץ בחום לראות את סיינפלד בצורה מסודרת. בעונות הראשונות הסדרה לא בשיאה (הכל יחסי כמובן), למרות שהן מאד מצחיקות, אך מעונה 4-5 זה נעשה גאוני יותר ויותר...

http://www.sratim4u.com/Category.asp?t=4

אם אין לך כח להוריד את כל העונות יש לך את אתר סרטים. יש לך בתחתית העמוד את כל העונות, למרות שזה קצת מבולבל שם. תתרווח ותהנה.

6. Ian Wright Member

חיובי.

זו כנראה הסדרה הראשונה שאני שומע עליה דבר כזה. בדר"כ ככל שהעונות מתקדמות הסדרה נהיית פחות ופחות איכותית.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/11
  7. Bobby Pires Member

שמתי עין על לגדל את הופ מהרגע ששמעתי שהיא מהיוצר של קוראים לי ארל...
    שווה צפייה? היא חודשה לעונה נוספת?

אלעד, סיינפלד זה בגדר חובה. הקומדיה הכי טובה שראיתי בחיי הקצרים.
    אם אתה מחפש סדרות דרמה יש לך את הסופרנוס ואוז המצויינות אבל רמה אחת מעליהן היא הסמויה. הסדרה הכי טובה שראיתי ללא ספק, לא נהניתי מאף סדרה כמו שנהניתי ממנה, הרבה בזכות הדמויות המעולות שלה (פאקינג עומאר!).

8. StevieG Member

הקומדיה הכי טובה שראיתי זה המלון של פולטי. סיינפלד לא מדגדגת אותה. מומלצת בחום.

9. אלי מתחן Member

בתור חובב של איך פגשתי את אמא אני עדיין חושב שזה עלבון לסיינפלד שקיימת בכלל השוואה, אם כבר זה יותר דומה לחברים ועדיין כמה רמות מתחת.
    המפץ הגדול אם כבר זו סדרה מקורית ומצויינת, אבל עדיין לא ברמה של הקלאסיקות.

אם מישהו מחפש דרמה נחמדה, אז "האישה הטובה" זאת הסדרה בשבילו. עשויה מצויין.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בהחלט שווה צפייה. אחת הקומדיות המצחיקות שהגיעו מהשנתון המאכזב האחרון, לדעתי היא יותר מצחיקה מארל בזכות הקאסט הטוב שלה. שניים מהקאסט של ארל גם התארחו בפרקים האחרונים (האישה לשעבר ג'ימי משהו והאח השמן הדביל. ארל עצמו גם היה שם)

התחלתי לראות בגלל האבטלה משחקי הכס. מצויינת!

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

סיימתי עכשיו מרתון של משחקי הכס. מעולה! לא חשבתי שאני אוהב את הסגנון הזה אבל זו הייתה חתיכת עונה. עוד מישהו צפה פה בתכנית?

12. Muurad Member

החברים כאן לא ממש התלהבו למרות שניסיתי להכניס אותם לקטע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx קראתי את הספרים ככה שהסדרה תמיד תהיה משנית וובגלל ההשוואה הטבעית לספר וזה שאני יודע מה יקרה לא גרם לא להתלהב יותר מידי, אבל חברים שצפיתי איתם בה ממש ממש אהבו.

אי אפשר לצפות מה יקרה עם הסופר הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx עונה 2 ו-3 אמורות להיות עוד יותר יפות מבחינת האקשן ומה שיקרה.. אם אתה אוהב ספרים אז אל תחשוב פעמיים ותתחיל לקרוא כי באמת אין מה להשוות.

מעניין אותי, איך קיבלת את הסוף של פרק 9? גרם לך לרצות להפסיק וביאס, או עשה ההפך?

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עשיתי סוג של מרתון בין כמה ימים וזה היה בעיקר כי וויזואלית היא סדרה כל כך מושכת, המון דם (זה תמיד מדהים אותי הריחוק בין הסדרות בכבלים לבין סדרות הרשתות) והמון התרחשויות. בהתחלה זה קצת בילבל אותי שיש כל כך הרבה דמויות, משפחות וממלכות לזכור אבל לקראת הסוף הצלחתי להתאפס על עצמי. סדרה אדירה בכל אופן. אני כבר מחכה לעונה הבאה.

שמעתי שהסופר הוא אדם בעייתי. יש לי עוד איזה ספר או שניים על הראש אז אני לא יודע אם יהיה לי זמן אבל אולי זה יקרה, הספר הראשון היה טוב כל כך מהעונה הראשונה? כי הבנתי שהסדרה דווקא מאוד נאמנה למקור. הפחד של המעריצים הוא שהסופר שהוא זקן מוזר כזה לא יסיים בחיים את הסדרה. ולגבי הפרק התשיעי, בעיקר הלם. לא האמנתי שהרגו אותו. בכל זאת הוא היה השחקן הראשי בקאסט, שחקן שהופיע בשר הטבעות והוא הועף כאילו כלום. הייתי בטוח עד הרגע האחרון שיקרה משהו, שהבת הקטנה שלו איכשהוא תשתחל מהקהל ותקפוץ למעלה, תחסל את התליין והוא יצליח לחמוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

בינתיים מה שהכי עיצבן אותי זה ההתרחשות עם ג'ון סנואו. הקטע עם האחווה של החומה מגוחך.

14. Muurad Member

כן הוא בעייתי בקטע של הספרים.. ממש עוד מעט אמור לצאת הספר החמישי, ומתוכננים עוד 2 לסיים את הסדרה - אבל בהתחשב שזה אמור היה להיות טרילוגיה והפך להיות סדרה של 7 ספרים לך תדע.. הוא גם בן 62 ככה שצריך להתפלל שלא ייפול לנו יום אחד וישאיר אותנו לחתוך ורידים - אבל באמת אם יש לך זמן הספר פשוט בכמה דרגות מעל.

תראה העונה הראשונה באמת נאמנה למקור, אבל העניין בספר הוא שהוא מסופר בגוף שלישי מנקודת המבט של הדמויות עצמן ומחולק לפרקים כשכל פרק הוא שם של דמות, ואתה זוכה לשמוע את סיפור המחשבות והחששות שלה, את הדרך שהיא מסתכלת על החיים ועל המצב מאותה הדמות ככה שאתה יכול לאמוד אותה יותר טוב, להתחבר אליה, ובכלל להבין הרבה יותר טוב את הכל כשיש הרבה מידע שמשותף עם הקוראים שלא יכול או קשה מאוד שיועבר לטלוויזיה, שם אפשר רק לראות את המעשים של הדמויות בלי כל המסביב שזה דיי מה שעושה את הספר לכזה גדול.

אומרים שעונה הבאה יתחילו להתרחק טיפה מהספר, והאמת בצדק כי יהיה להם קשה להעביר את הסיפור כמו שהוא בגלל הסיבות שאמרתי לך - הרבה מהסיפור קורה ומשותף במחשבות של הדמויות ולא רק המעשים.

בנוגע לקאסט - כשראיתי בפעם הראשונה אמרתי "וואו, מעניין אם מי הוא ישחק!".. איך שגיליתי שאת אדארד סטארק התבאסתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זה רק מראה כמה פסיכופת הסופר, לא ממש מעניין אותו מי מרכזי בסיפור ומי הקוראים חושבים שהגיבור ומה "אמור" לקרות..הוא כותב את הספר כדי לענות אותנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני אישית לא רואה את הסדרה שורדת אחרי עונה 3 מסיבות שאני לא אפרט, אבל אולי הצופים יפתיעו אותי לטובה..בכל מקרה ההתמקדות בפרטים של HBO תמיד גדולה מהחיים בכל סצינות הדם, עירום וכו' וכו'.. הסיפור עצמו בעונה 2 ו-3 יילך ויהיה יותר ויותר יפה ומעניין עם יותר אקשן ככה שיש למה לחכות.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז שווה להתחיל מהראשון או אם ראיתי את העונה הראשונה להתחיל מהספר השני? סך הכל הפתיעה אותי מאוד לטובה הסדרה הזו, מאוד מזכירה במשהו את שר הטבעות. באיזשהוא מקום אהבתי את המחשבה של "על הזין שלי כולם הגיבור ימות" כי בכל הפרקים הראשונים הוא היה הדמות המרכזית, סוג של ג'ק באוור כזה שכולם מזדהים איתה וסומכים עליה שיסדר הכל אבל בפרק השביעי והשמיני כבר אפשר היה לחוש שהחשיבות שלו יורדת לאט, לאט. הסוד שבגללו הוא מת אגב היה פסיכי, גילוי עריות, אונס כל שתי דקות. הסופר הזה חתיכת חולה נפש.

לדעתי הסדרה תמשיך, האמריקאים אוהבים הרבה דם בסדרות הכבלים שלהם ואם הבורג'ס המשעממת זכתה לעונה שנייה אז אין סיבה שהכס לא תמשיך לעונות נוספות. ממה שהבנתי הם זכו לעונה שנייה עוד לפני ששודר הפרק השני שזה מכובד ביותר. מה שכן אני אדע עכשיו לא "להיקשר" לדמות כזו או אחרת. איך אמרת הסדרה נקראית? הספרים בעברית או באנגלית בארץ?

שמעתי על הסדרה הזו קצת מהאינטרנט אחרי שחזרתי מחו"ל אבל בשבוע שעבר קראתי על שחקנית שמגיעה לשחק בעונה השנייה (נטלי דורמר) ששיחקה בשושולת טיודור אז אמרתי שאני אתן לזה סיכוי. כדאי לך לראות אגב את הטיודור.