טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. Kompany Member

ההתחלה של הפרק בBB הייתה פשוט מדהימה, אני לא זוכר סיפתחים כאלה נדירים באף סדרה וההמשך רק השתפר והשתפר. אני אסכם את הפרק בוואו. בראיין קראנסטון ואהרון פול מהשחקנים היותר טובים שיצא לי לצפות בהם.

מי שעוד לא התחיל לצפות בסדרה המדהימה הזאת אז כדי שיזדרז...

2. Kompany Member

וונטוורת' מילר הידוע בתור מייקל סקופילד מנמלטים יוצא מהארון כמחאה נגד רוסיה.

3. Igi Member

קראתי את הספר והסדרה עלובה לידו, אבל בכללי היא מרתקת אותי מספיק בשביל להמשיך לראות. מניח שאם לא הייתי קורא את הספר לא הייתי ממשיך לצפות בה, המשחק באמת נוראי.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מסכים לגבי המשחק, הבחור ה"פסיכי" שסוגר במקלט שם את החברה שלו הוא ללא ספק אחד השחקנים הגרועים שראיתי.

הסדרה חביבה והכל אבל תמוה למה הם לא בחרו לסיים את הסיפור ב13 פרקים וממשיכים לעונה נוספת, כמה אפשר למרוח דבר כזה?

5. skyday20 Member

6. Kompany Member

הפרק האחרון של שובר שורות היה פשוט פנומנאלי, כ"כ הרבה הברקות בפרק אחד. הסידרה הכי טובה שהייתה במסכי הטלוויזיה נקודה סוף פסוק.

היא אשכרה הולכת להיגמר בקרוב מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/crybaby2.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_cry.Xxx

7. Bensh Member

http://img.izismile.com/img/img6/20130111/640/go_home_youre_drunk_640_23.Xxx

8. Kompany Member

זו דעתי (וראיתי לא מעט סדרות) ומבחינתי לא באמת מעניין אותי מה אתה חושב על התגובה אבל אם אתה כבר בתפקיד הליצן, מה הן הסדרות הטובות ביותר לדעתך?

9. Bensh Member

הסופרנוס. אני יכול להבין גם מי שיבחר בסמויה. כל השאר לא בליגה

10. Becks Member

דווקא אני מרגיש שהשני פרקים האחרונים היו מאוד מאכזבים.

עוד איזה חודש וחצי נגמר Breaking Bad, שנה הבאה נגמר 'מד-מן' (הסדרה האהובה עלי), מעניין מה AMC ישדרו אז...

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמוק באדמה לא נופלת מאף סדרה שאי פעם נעשתה בטלוויזיה. וזה לא עניין של טעם, זה עניין של אתה מטומטם.

12. Bensh Member

כלבה את נובחת על העץ הלא נכון
    אני מת על עמוק באדמה.

13. Kompany Member

כשניראה ששובר שורות תופסת כיוון אחד (בכל פרק מחדש בחצי השני של העונה) אתה מגלה בפרק שאחריו משהו אחר לגמרי. פשוט סדרה גאונית ולא פחות - אני חושב שאנשים פה יחשבו שאני ממש מעריך אותה יתר על המידה אבל זה בדיוק היחס שמגיע לה. הצילום יצירת אומנות, השחקנים אדירים והתוכן? עולם אחר.

הפרק האחרון ממש לקח אותנו לכיוון אחר שאני את האמת לא ציפיתי לו (כמו בכל פרק מחדש שאני מופתע), בנייה ממש ענקית לקראת פרק הסיום. אני לא יודע מה אני יעשה כשהיצירת אומנות הזאת תסתיים...

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הסדרה אכן עשויה ברמה גבוהה מאוד ואני לא חושב שאתה מגזים, אפילו הפרק הלכאורה משעמם עם הזבוב במעבדה היה ברמה גבוהה מאוד, אבל הסיפור עצמו לא מחזיק את כמות העונות שהיא רצה. חבל שהצוות המצוין שחתום על הסדרה לא סגר את העסק מוקדם יותר ואולי היינו מרוויחים אותו בסדרה איכותית אחרת.

על המשחק אני דווקא לא עף, אבל זו בהחלט סדרה מצוינת.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפרק האחרון בשובר שורות באמת היה אדיר. מה שקרה בסוף היה קצת צפוי אמנם.

אליאס, דווקא אני חושב שבניגוד לדקסטר וסדרות אחרות שהגיעו לאזור העונות האלה (ויותר), ואולי מתהדרות בסיפור שיותר מחזיק מים, שובר שורות בהחלט הצליחה להישאר ברמה הגבוהה שהיא הציבה לעצמה גם בעונות המתקדמות. וחשוב לזכור שזו בסך הכל העונה החמישית של הסדרה, בעוד שסדרות אחרות בדרך כלל מורחות את עצמן עד עונות 7-8. החלטה אידיאלית לסיים את הסדרה עכשיו.