לפי איך ששרה היום זאת אכן לא מרינה. אין לי מושג לגבי האחרים. טוב נראה לי שהשיבולת זאת שירי מיימון. האיילה זה לאון רוזנברג.
לגמרי נכנס לדמות. מה שכן אני זוכר שהיתה כאן תאוריה שהדמויות במסכה לא יהיו כאלה שעבדו/ עובדים בערוץ 13 בגלל ענייני חוזה בלעדיות לערוץ וכאלה. רון שחר זה די מותג של ערוץ 13 עם המירוץ למיליון.
לא אוהב ריאליטי, אבל זה עדיף עשרות מונים על כל הזבל של הבישולים שדוחפים לנו 5 ימים בשבוע. פה לפחות יש לי עניין לנסות לנחש מי זה, סוג של משחק.
אגב ריאליטי, תוך כדי זפזופ אוטומטי של שבת בצהריים אני במקרה נופל על העונה החדשה של הישרדות. יובל המבולבל ניצב מול המצלמה ואומר בטון דרמטי ״ואז אני אומר לעצמי אם לדודו אוואט אני מבקיע בפנדל״ קיצר גם על העונה הזאת אני אוותר.
גילטי פלז'ר שלי. אני בהחלט יכול להבין למה זה מצליח: בין היתר, בגלל יצר הסקרנות. בסך הכל, מדובר בתכנית קלילה וכיפית, על אף הצווחות של אופירע. ללא אסטרטגיות, אמירות גזעניות, פשטידות עולש ועובש ושאר ירקות. באשר לניחושיי: חוץ מאליאנה תדהר השיבולת, אין לי מושג לגבי השאר. אני מכור לתשבצי היגיון, דקל בנו ואמנון בירמן לא מאתגרים אותי כמו התכנית הזאת... העונה רמת הקושי עלתה
ילדות סכסכניות נחמד מאוד (פרק 3 קצת אהבתי). מנשה נוי גדול. קשה שלא לצפות ב"להיות איתה" בלי למלמל כל כמה דקות "בן שרמוטה האסי עזר הזה".
אני רואה הזמר במסכה למרות שכל פרק אני מפציץ בביקורת על כל דבר קטן שחייב להיות מבוים ומתוסרט (כמו זה ש"במקרה" רגע לפני, צדי נזכר להמר על סנדרה שדה רק כדי להראות שהנה יש לו מושג במשהו). ולמרות זאת, אני אוהב להפעיל את הראש בחידות כאלה. כמה הימורים שלא ראיתי באף מקום, מהשבוע (כולם בעיקר בגלל הקול שלהם, הרמזים נכנסים איכשהו): השנאוצר זה עודד מנשה: היתה שם כיפה וחזרה בתשובה, "זכרונות מבית אבא" של גיא זוארץ אולי בגלל הקשר ליעל בר זוהר, וגם כי לעודד היתה תכנית "קולה של אמא", ועוד כמה רמזים. הספגטי זה אילן פלד. יש שם רמיזה להכל דבש, כי הוא משתף פעולה עם יעל פוליאקוב. השועלה זו יעל שרוני, כי יש שם רמז לשיר שלנו ולרמזור. היא שרה בקול נמוך כמו שהיא מחקה ביהודים באים.