טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/4/11.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אה כן, זה הכל המצאה של ביבי. חבל שלא עדכנו את הביביסט הידוע בן כספית:

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

או אצל הימנית המדופלמת שלי יחימוביץ':

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם את רביב דרוקר לא עדכנו שהכל המצאה של ביבי:

4. Sturridge Member

״ביבי בשוק מהשנאה בה הוא נתקל אצלי ואצל חבריי״ = כותרת ״אני וחבריי שונאים את ביבי״.

גדול.

רק איפה הלינק שמולי שגב מודה שארץ נהדרת זו מזימה להפלת הימין, כי על זה דיברתי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. סיונרה Member

נתניהו הוא לחלוטין שחקן שווה ביחסים עם התקשורת, אם לא היוזם. העיתונאים לא היו מספיק חכמים באף שלב כדי להבין שהם חלק מהמשחק שנגררים לשם כדי ליצור את גישת "כולם נגדנו" שעכשיו אנחנו רואים אצל קאריק את התוצאות שלה.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

זה אף פעם לא היה בלתי נסבל כמו אחוזי החזקת הכדור בטיקי טאקה.

7. Clichy COYG

אני חושב שבאמת חלק מהעיתונאים שונאים את ביבי, אבל לא בשביל "להפיל את שלטון הימין", אלא פשוט כי הוא מחרבן עליהם כבר 20 שנה ונראה שזה מטריף את הותיקים שבהם.

ולמה ביבי מחרבן עליהם? כי הוא פשוט זיהה את הסנטינמנט השלילי במחנה שלו בנוגע לתקשורת ולכן הוא עושה את הטריק של תראו ציפור בגרסא (הרבה) יותר משומנת.

Lebron אוהב/ת את זה.
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הם שונאים את ביבי (גם) כי הם חשבו שיעבוד עליו הטריק שעבד להם עם שרון: נחרבן עליו ועל רצון העם עד שיישבר ויעבור לשרת אותנו. אבל בניגוד לשרון נתניהו רק קיבל מוטיבציה להמשיך בדרכו ולשרת את הציבור שבחר בו.

9. Clichy COYG

"לשרת אותנו". באיזה קטע? "להפיל את שלטון הימין" עוד פעם?

פשוט זיהה סנטימנט ורץ עליו - זה הכל. כמו שבשביל לדבר למצביעי שמאל ותיקים אראל מרגלית צעק "להחזיר לו את המדינה", או כמו שדודי אמסלם מדבר על האשכנזים ומפא"י, או שיאיר גולן מתווכח עם איזה עובר אורח ואומר עליו שהוא "לא תרם שמינית ממה שאני תרמתי".

בסוף כל המסרים האלה מאוד מחושבים ונועדו ללחוץ על בלוטות מסויימות.

Lebron אוהב/ת את זה.
  10. סיונרה Member

הרומן של נתניהו עם התקשורת קיים עוד כששרון היה מתחרה עם רובי ריבלין על תפקידים, אבל איכשהו העיתונאים ידעו מה הם יעשו לשרון והשתמשו בטריק שעוד לא קיים גם עליו.
    אגב לחרבן, מזכיר למשתמשי הפורום שקאריק הגדיר בזמנו "לשאול שר על הקדנציה שלו" כחרבון, אז אני לא בטוח שזה מוציא את התקשורת כ"כ רע.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא רצון העם?
    האם רצון העם זה משהו שצריך לפעול לפיו כל הזמן?
    האם אקבל תשובה לשאלות שלי או שאתה תתעלם כמו תמיד (מאז שעברת מחנה)?

אני תוהה ביני לבין עצמי האם נשאר בך ממה שהתיימרת להיות בעבר. אני יכול להבין למה את שונא את התקשורת ולמה לקחת את הצד של ביבי, אבל האם אתה חי בשלום עם כל הגועל שמחנה ביבי מקדם? (שנאת זרים, הסתה נגד המפגלות הערביות, סתימת פיות, רדיפת פעילי ארגוני שמאל, גירוש ופינוי בדואים וערבים בירושלים....)

כמובן, זכותך המלאה להתעלם.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/22
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ביבי כבר מעל לחצי שנה לא בשלטון. אתה רואה הבדל משמעותי בתחומים האלה בין מה שעכשיו ומה שהיה עד יוני 2021?

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם באופוזיציה, אבל זה לא מונע מכם לכנות את מנסור עבאס ומפלגתו כתומכי טרור (גם את המשותפת), זה לא מונע מכם לכנות תוכנית לתמיכה באוכלוסיה הערבית כ-"מס עבאס" כאילו מדובר במפיונר שלוקח פרוטקציה ולא פוליטיקאי שרוצה לקבל את מה שמגיע לציבור שלו (מגיע הרבה יותר, אבל לא משנה), זה לא מונע מכם להגיד שזו ממשלה שנשלטת על ידי האחים המוסלמים, זה לא מונע מכם ללכת ולשתול עצים אצל הבדואים כדי לקדם את הגירוש שלהם, זה לא מונע מכם לשתף פעולה עם בן גביר שמבעיר את השטח כל כמה חודשים, זה לא מונע מכם לשתף פעולה עם סמוטריץ שהוא תמצית הגזענות והעליונות היהודית, להמשיך?

יש כל כך הרבה גועל במחנה של ביבי, שאני לא מבין איך בן אדם כמוך יכול לחיות עם זה בשקט רק כי התקשורת ומערכת המשפט רודפות את ביבי.

אני לא תומך בממשלה הנוכחית, אני מתעב את בנט ושקד יותר מכל פוליטיקאי אחר בישראל וחושב שהם גזענים, אבל זה לא יגרום לי בחיים לאמץ את הנרטיב של מחנה ביבי. ואני רוצה להגיד לך משהו, לא משנה אם אני אוהב או לא אוהב את בנט, אני לא רואה אותו מסית נגדנו בכל הזדמנות או משתמש בנו לטובתו כשזה מתאים לו, אני יכול להגיד בוודאות שהאווירה פחות עויינת כלפי הערבים והשמאלנים מאז שהממשלה הזו קמה ומאז שביבי, שרה ויאיר לא מנהלים לנו את סדר היום.

oranfu ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  14. סיונרה Member

כנראה ששנאה לגזע אחד מכשירה בעיניו עוולות כלפי גזע אחר

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה מדובר בשנאה לאשכנזים בלבד, ניחא, כי אפשר לפחות מצדו לטעון שהם שולטים בכל עמדות הכוח. אבל איך אפשר להכשיר גזענות כלפי ערבים ומבקשי מקלט שלא בדיוק שולטים במשהו במדינה הזאת ובוודאי לא היו חלק מדיכוי המזרחים.