טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/4/11.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ראית את התוכנית פעמים בודדות, איך תוכל לגבש דעה?
    גנץ לדעתי הוא הדמות המטומטמת ביותר שהוצגה בהיסטוריה של התוכנית.

2. קשר שמאלי Member

להציג אותו כמטומטם זה לעשות לו הנחות, כאילו הוא לא הכי מודע למעשיו
    כמו שמספרים לנו על מחבלים ''לוקים בנפשם''. אתה עדיין לא הבנת איך תעמולת השמאל עובדת

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/22
  3. הרצליה Member

איזה דיון מעייף, כבר הגענו לקטע שרועי בר-נתן גזען כי הוא מחקה בעיקר אשכנזים כמו הורוביץ, ליצמן ונתניהו ג'וניור?

4. oranfu Member

לא שיש לי ציפיות אפילו מינימליות מביביסטים, אבל לטעון שהתקשורת לא מבקרת את הממשלה זה חתיכת התעלמות מהמציאות.
    בחיים, בחיים לא דיברו בחדשות על יוקר המחייה כמו שמדברים עליו בשבועות האחרונים.
    ערוץ 12 בכלל גילה את משבר הנדל"ן רק עכשיו, עושה רושם.

וגנץ נשחט לחלוטין על ידי ארץ נהדרת, מהרגע הראשון.
    הם לא מציגים אותו כנבזי? הם מציגים אותו כמטומטם הכי גדול בעולם, יש משהו יותר גרוע לפוליטיקאי?

LFC-Gerrard1, Sturridge ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  5. קשר שמאלי Member

נכנסו בו בגלל שהוא הלך עם נתניהו וחוששים שהוא יעשה את זה שוב. את התעמולה שלכם אתם יכולים למכור ללפידיסטים החלולים

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שצחקו עליו הרבה לפני שהלך עם נתניהו, אבל אל תיתן למציאות להפריע לתיאוריה שלך.

Mamadu, הרצליה, alexshw ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. DRORIKO Member

8. DRORIKO Member

הצביעות השמאלנית במיטבה. שואלים אותם למה הם צוחקים על היהדות אבל לא על האיסלם אז הם עונים "כי זאת תכנית על יהודים". השמאל שכל היום מטיף לנו שאסור להתעלם מ-20 אחוז מהאוכלוסיה עושה את זה בעצמו כשזה נוח לו.

https://pbs.twimg.com/media/FNAAk4SXwAQKkZA?format=Xxx&name=large

9. Clichy COYG

מישהו פה ראה את הטרילוגיה על קנייה ווסט בנטפליקס?

בגדול מאוד נהניתי עם כוכבית - בסוף יוצר הסדרה הוא חבר שלו כך שהמימד הביקורתי די מוצנע. ובכל זאת כמה תובנות שלי -

1) מדהים לראות עד כמה קנייה שונה מאנשים אחרים בתחום (לפחות בתחילת דרכו). לא רק על הנושאים של השירים שלו אלא באופן כללי האופי שלו - הייתי נזהר ואומר שהוא סוג של חנון וברור שלאמא שלו (מורה לספרות) הייתה השפעה מכרעת.

2) הסרט הזכיר לי כמה חזקים 2 האלבומים הראשונים שלו. מה שבא אחרי זה היה עולם אחר בעיקר מבחינה הפקתית, אבל ב2 הראשונים (בעיקר בCollege Dropout) יש משהו מאוד התחלתי ובתולי ומצאתי את עצמי טוחן אותם עוד פעם.

3) ג'יי זי היה לא פחות מהשראה עבור קנייה, ועבור אגו מניאק כמוהו זה דבר די חריג. בכלל מדהים לחשוב שכבר בתחילת הדרך של קנייה (רזומה של 20 שנה, כן?) ג'יי זי היה שם דבר. העובדה שהוא מצליח לשמור על עצמו בטופ כל כך הרבה זמן די מעוררת השראה.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא צוחקים על האיסלם כי מערכת החינוך בישראל היא יהודו-צנטרית, דרך נחמדה לומר שהם אוהבים את הראש שלהם מחובר לצוואר.

11. oranfu Member

סמולנים מחורבנים עושים תוכנית על יהודים.
    למה הם לא עושים תוכנית על מוסלמים למה???

Jese, אמיר ע ו-Sturridge אוהבים את זה.
  12. Sturridge Member

עוד לא ראיתי את החלק השלישי.

הכרתי את הסיפור בקווים כלליים, שראו בו מפיק ולא יותר, שהוא הקליט אצל ג’יימי פוקס (אגדה), אבל הסצנה שהוא במשרדים של רוק אה פלה מנסה להשמיע לכמה אנשים שיר שלו, דיימ.
    הזוי לראות את זה עם הידע שיש לך מ- 20 שנים קדימה. ג’יי זי לא הולך לספור אותו.
    מדהים כמה אמונה וכוח רצון היו לו מהיום הראשון. לא פלא הבנאדם סייקו.

שני דברים שנזכרתי כמה הם גדולים- קולג’ דרופאאוט והנאום שלו בגראמי.
    ״I guess we’ll never know״. פאקינג לג’נד.

Clichy אוהב/ת את זה.
  13. Clichy COYG

@Sturridge
    אם כבר סצינות - אני אהבתי את הקטע שהוא מבקש מג'יי זי לעשות קטע באחד מהשירים שהוא (JZ) מקליט. הדינמיקה שם נראתה כמו של רוקסטאר ומעריץ מושבע וזה נראה כל כך פאקינג סוריאליסטי. לחשוב שפחות מעשור אחרי זה הם כבר יצאו עם Watch The Throne האדיר.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמולנים מחורבנים - מסבירים לנו במשך שבועיים מה זה יהדות ולמה צריך לקלוט עשרות אלפי גוים לפה בשם היהדות הקדושה והנכונה.
    גם סמולנים מחורבנים - חווים הנאה צרופה מלצחוק על כל דבר שקשור ליהדות כי זה דת וזה פרימיטיבי חחח.

אני בחרא הזה לא צופה אבל ממה שאני יודע הם עושים מערכונים גם על אירועים היסטוריים שקשורים למדינת ישראל, נראה לי שזאת לא תהיה בעיה למצוא אירועים היסטוריים וחשובים שקשורים לערבים ומוסלמים. אולי זה לא יצחיק משומדים שכמותכם אבל אני בטוח שמתוך ה-20% מוסלמים במדינה יש כמה שישמחו לצחוק על האיסלם כמו שאתם צוחקים על היהדות חבל להדיר אותם מההומור המשובח הזה.

abcd, Maccabi Diamond ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מוסלמים לא אוהבים את התוכנית, ואם תעשה סקר מבטיח לך שתמצא התנגדות יותר גדולה מאשר אצל היהודים. חלק גדול מהדמויות ומהסיפורים שצוחקים עליהם הם גם באסלאם.

2. הכי חשוב, שמאלנים יהודים לא צריכים לעשות תוכנית סטירה על האסלאם, אלא מוסלמים.

3. אתה, כמו דרור, לא צופה בתוכנית אבל אתה מגבש דעה נחרצת. בכלל, אתם הימניים לא מפסיקים לבכות שתוכניות הסטירה צוחקות עליכם ושהן מלטפות את הערבים. הייתה לכם תוכנית סאטירה סוג ז' שהציגה את הערבים באופן מגוחך וגזעני אבל עונה על הקריטריונים שלכם, והתוכנית הזו לא הצליחה בטלוויזיה, אז אולי אין ביקוש לסאטירה ימנית? או אולי אין מישהו ימני שיודע לעשות תוכנית סאטירית כמו שצריך?

האמת אני לא מתפלא, כדי לעשות סאטירה טובה, הקומיקאים צריכים לשחוט את הפרות הקדושות ובאופן כללי עם צריכים להיות עם ראש פתוח. בהכללה, ימניים לא יכולים להיות כאלה, יש להם יותר מדי פרות קדושות והם נעלבים מכל דבר.