בז'אנר הספציפי הזה באמת אין מה לראות כרגע. אני חייב להגיד אבל שאני חושב שבית הדרקון כן משתפרת מפרק לפרק ושר הטבעות מתדרדרת מפרק לפרק
א. לא ב. רחוק מאוד מלהיות טוב כמו המנגה שהסדרה מבוססת עליה, גם אנימה על אותה המנגה הייתה טובה יותר, ככה שזאת האדפטציה הכי גרוע לחומר הזה.
זה לא להאמין לאיזה תהומות הטלוויזיה הישראלית מסוגלת להגיע. דווקא בימים שביריונות כלפי החלשים עולה על סדר היום ב-HOT מחליטים שזה דווקא נושא לצחוק עליו והקדישו לזה תכנית שלמה. כל הכבוד לסמיון שלא היה מוכן לשתף פעולה עם הקרקס הסדיסטי הזה. סמיון גרפמן נגד "גולסטאר": "רצו לצחוק על מישהו עם צרכים מיוחד" | TMI
עכשיו הבנתי למה צריך את כאן 11! כדי לספק עבודה לטל פרידמן כי הערוצים המסחריים כבר 10 שנים לא מוכנים לגעת בו
אז שני השמאלנים האולטרא ליברלים מולי שגב ואסף הראל סירבו ללהק את גל גדות למסודרים כי היא היתה "יותר מדי דומיננטית". למזלה בהוליווד לא מפחדים מנשים חזקות והיא הפכה שם לכוכבת על "אסי כהן היה המום, היא הקטינה אותו": הסדרה שאמרה "לא" לגל גדות | מעריב
רשף לוי: הנאום הנוקב של היוצר בכנס המחאה נגד סגירת כאן - וואלה! תרבות אוכל חינם ששואב את כספי התאגיד מפגין למענם שזה בעצם למענו. ממש מפתיע.
קצת דמגוגי. בררו מצביעי ימין כדי להוציא אותם דבילים, אני מניח שהיו גם מצביעי ימין שידעו מה זה פסקת ההתגברות והורידו אותם בעריכה. אבל כל זה לא משנה כשיובל סמו הוא פאקינג מלך!
האמת שאני דווקא מכיר לא מעט אנשים שהם סוג של מרכז בכלל שהצביעו בבחירות האחרונות לבן גביר בגלל הביטחון. תגיד להם מי זה שמחה רוטמן או רפורמה במערכת המשפט.. הם לא יודעים מי זה וזה בכלל לא מעניין אותם. כמובן שיש גם ימין אידיאולוגי, אבל לדעתי בבחירות האחרונות יותר ויותר אנשי מרכז שיכולים להצביע פעם בני גנץ פעם הליכוד ופעם ליברמן, בחרו בבן גביר בגלל גישת ה "הוא ייתן את תחושת הביטחון".