אני ראיתי בסלקום טי וי, אבל אני מניח שיש קטעים מזה ביוטיוב או במקומות אחרים שמשדרים תכנים של HBO. קוראים לתוכנית: real time with bill maher התוכנית שודרה ב-13.10.23 אני חושב שזה אמור להיות גם בספקיות האחרות כמו הוט, יס וכו'
אם רוצים להבין כמה ה-7.10 השפיע על השמאל הישראלי צריך לראות גם איך הוא השפיע על תכנית הדגל שלו-ארץ נהדרת. במבצעי העבר בעזה התכנית הביעה דעה שמאלנית נחרצות, שעצבנו לא מעט מהצופים ההדוקים שלה. הציגה את רוני דניאל בתור פסיכופט צמא דם, אמרה שפצצות הזרחן יובילו אותנו להאג וכדומה. היום אפילו הכותב הראשי של התכנית מצדיק את המתקפה של צה"ל על עזה, שהיא חריפה יותר מעופרת יצוקה, עמוד ענן וצוק איתן ביחד
נכון. זה רק מראה כמה אפילו השמאל התפכח אחרי ה-7.10. הבעיה שזה לא מספיק. שעה אחרי זה ליפשיץ ריטווט ציוץ של יאיר גולן שקורא למשא ומתן עם אבו מאזן. יש לנו עוד הרבה עבודה איתם.
אני לא חושב שרמת התופת, ההרס והחורבן שחיות האדם עשו קשורה להתפתחות או הערה. כל בן אנוש מבין את תוצאות הטבח ורוצה בהכחדת החמאס.
כן אין ספק שלהביא זוג מהקהל שיצחקקו כמו דבילים מהבדיחות קרש של רועי בר נתן זה סטירה שכנית ולא ג׳אנק מהניינטיז. רק חסר שיביאו את חלי ויזרקו לה כדורי שוקולד לפה.