מעניין למה אתה חוגג ביטול של תכנית תחקירים שחושפת בעיות בשלטון. כמובן, כי זה רע לחשוף בעיות. עדיף לטאטא הכל.
חוגגים את הקארמה. דרוקר חגג את העפה של ברדוגו וחסון ודחף למעבר של שרון גל. דרוקר לזכותו ייאמר שהוא עיתונאי מצוין, רק חבל שהוא מתעסק בצד מסוים במפה הפוליטית ובצד השני הוא נוטה לא לחשוף בעיות ולטאטא הכל. אז מי הצבוע פה?
אז תגיד שזה מה שמפריע לך, לא שאתה מצביע ל- 64 מושחתים אחד אחד- שרת תחבורה שדואגת ליהלומים במחיר חיי אדם, שר תפוצות שדואג למכרז של חבר שלו, אמסלמים וגמליאלים למיניהם שאין עוד משמעות לקיומם חוץ מלסגור ג’ובים לכמה שיותר מהעץ המשפחתי לפני שהם נזרקים למקומם הראוי של 8 אלף ברוטו בחודש, שרים חרדים שהם קריקטורות של גבלס על קראק, ראש ממשלה מסובך בפלילים- אלא שאולי גם בצד השני יש איזה אחד שדרוקר לא דיבר עליו. אם רק היה ערוץ ל״ימין״ שיכול להרים תוכנית תחקירים רצינית ולחשוף את כל הסמולנים המושחתים האלה שאתה חולם עליהם.
חס וחלילה, לא מפריע לי שהוא יישאר בנוף. בכל זאת בשביל ה-13 צופים שיש להם. אם כבר מה שמפריע או יותר נכון אמור להפריע שזה ערוץ פרטי לא יכול למנות מנכלית ולפטר עובד בלי שיצעקו גוועלד או חמור מכך יפנו לאלוהים - בג"צ. בגדול זה מעניין לי את הביצה השמאלית, מתעסק בחיים שלי לא רוצה לגמור כמו אנשים מסוגך שהמרמור הפך לעיקר חייהם.
אפס קשר למה שכתבתי. מפריע לך שחושפים שחיתויות של אנשים שאתה מצביע להם, זה אתה כותב. זה משפיע על ההצבעה שלך? או שהפלסטיני שבך יותר דואג איך יחזירו ליהודים האשכנזים. צודק, איך אפשר להיות ממורמרים בתקופה שהיא נס. לא יודע איך תגמור, מאחל לך שלא כעוד מספר בסטטיסטיקה של הממשלה שלך.
חמודי, המרמור שאתה סובל ממנו נמשיך שנים, מאחל לך תרופות לבריאות הנפשית ולא יזיק לתרום קצת במאמץ המלחמתי שזה קצת יותר קריטי מעוד אוננות סתמית והודעות באייסוקר.
איך פגעת בי עכשיו, יוזר אנונימי באייסוקר לא יבכה על מותי. רק בשביל אנסה לחזור לחיים. סתם שתדע, יש בפורום עוד לוחמים, לא בדיוק מהאגף של הממשלה, שגם נלחמים. אתה מבין? אפשר להיות רל"ב או סתם לא תומכי ממשלה ועדיין לתרום ולא לבקר כל הזמן בזמן שהיד השנייה משפשפת. מהבול קטן ומושתן, כבר הסברתי לך נלחמים על דברים חשובים יותר מקיסר או קפלניסטים אבל אתה לא מצליח להבין זאת כי אתה שקוע עמוק בתחת של עצמך ובחייך העלובים. תמצא כבר בת\בן זוג לעזאזל!
שוב כשאני מתכוון שיש בארץ יותר מדי אנשים ועדיף 6 מיליון על 10 מיליון, זה בדיוק הכוונה לאנשים כמוך. ככה שאתה יכול בשמחה להשרף בעזה. מזה יצא רק טוב.
עצוב לראות ששנאה יכולה להביא אזרח לאחל למוות של אזרח אחר, ועוד כחייל שנלחם בעזה. אלכס, ירדת הכי נמוך שאפשר.
אני תמיד אומר וכותב מה שאני חושב. בגלל אנשים כאלה קמות דיקטטורות. אין לי כלום מן המשותף עם אנשים כאלה, פרט לאזרחות. הוא מסוכן עבורי יותר מחמאס ואירן.
מעריך בזהירות רבה שאנשים שהקימו את המדינה והגנו עליה הם יותר רומא מאלכס. גיבורי כורסא ומקלדת הם הזן הכי חסר תועלת בעולם.
אפשר לא להסכים, לא לאהוב, אפילו לשנוא. אבל זה לעבור קו מאוד אדום אלכס. לאן נגיע אם אתה תאחל לו למות ודרוריקו יאחל לקטול את אמיר בחומר הדברת חרקים? ירדתם מהפסים לגמרי. מאנשים שתומכים בדיקטטורות קמות דיקטטורות, אבל מה ההבדל בין מה שאתה מאשים אותו למה שאתה עושה?