טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/4/11.

1. אלי מתחן Member

בעקרון לא אמור לעניין אותך בכלל אם מישהו הוא מזרחי, אשכנזי או חצי מזרחי חצי אשכנזי.

2. LIVERPOOL87 Member

תחושת הקיפוח הזאת לרוב מגיעה מעדה מסוימת שלא אומר את שמה,
    גם הסבים והסבתות שלי הגיעו מבגדד וחיו בזבל בישראל, קראו להם ערבים כל חייהם ובחיים הם לא פצו פה.
    התחושה הזאת של אשכנזי מת ומזרחי מסכן קיימת אצל אותה עדה, שכל אחד יסיק את מסקנותיו.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

Mister Joe Cool, בדיוק, זה ממש לא מעניין אותי ולפיכך הפייבוריטים שלי בכל העונות.
    הייתי חייב לשים חוצץ על הטענה המטוטמטת שאני שונא כל מזרחי ואוהב כל אשכנזי מת.
    אגב, אם דיי יא קודח זה לא ניסיון (כושל) להשתיק, אז אני לא יודע מה כן.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/12
  4. xavi6 Member

אתה נשמע כמו ילד אוטיסט "וקותי אמר שהוא שונא אדום! כן כן צבע אדום! כן כן במילים האלה! עוד הוא חפר שעה לאביבית על אוטובוסים ושהוא שונא קבלני בניין כמו בובליל! כן כן הוא השווה את עצמו לבובליל! הוא גם לובש בגדים של ערסים כמו מסכן! אני מתעב אנשים שלובשים בגדים של ערסים!

לסיכום, קותי הוא זבל\הכנס כל מילה שהלקסיקון שלך מסוגל להכיל על אנשים מזרחים שאתה לא מכיר בכלל."

אתה יותר חופר מאהובת ליבי ליאם רז.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/12
  5. אלי מתחן Member

בגלל שקותי הוא מזרחי אסור לו לשנוא אותו?

6. שער 7 Member

זו מדינה שבה אפשר לקלל את האשכנזים חופשי, אבל על המזרחים? אוי ואבוי...
    ואני מזרחי.
    בסופו של דבר, רוב האשכנזים בנו והקימו במו ידיהם את המדינה הזאת, אם תרצו או לא.
    פתאום, כשזה מגיע לאח הגדול, אנשים שוכחים את העובדה שהמזרחים יוצרים את רוב הסיכסוכים בחברה הישראלית, בעיקר משום העובדה שהם לא מוכנים לקבל את השונה ומגיבים בעיקר בצעקות ובניבולי פה.

7. אלי מתחן Member

אנשים לא נחמדים וחסרי כבוד יוצרים סיכסוכים, לא אשכנזים או מזרחים. פולין לא יצרה פחות חלאות מעיראק או מרוקו.
    אם מישהו מתנהג כמו דביל, הוא דביל בלי קשר לאיפה הסבא והסבתא שלו נולדו.
    אני לא יודע איך זה מהאח הגדול מתנהג, אבל אין ספק שטופימן מגזים בשנאה שלו אליו, אני בספק אם הוא עושה את זה כי הוא מזרחי או לא.

8. xavi6 Member

בטח שמותר אבל זאת גזענות. לך ישן ספק לי אין ספק, טופימן הוא גזען. אני גם לא מופתע אם הוא בעצמו מזרחי כמו שהוא חפר פה שעה, שנאה עצמית היא דבר נורמלי. תראה כמה שמאלנים יש במדינה שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/12
  9. Igi Member

אני חולה על קותי, הוא אמיתי בהרבה מרוב הדיירים שם וקורע מצחוק, בלעדיו לא הייתה עונה. מה הייתם מסתכלים על ערן מסתכל על הדגל בלילה ומתחיל לבכות? מעניין מה יהיה עם הדיירים החדשים, אבל מבחינתי התחרות היחידה על הזוכה היא בין קותי לתמיר, כל השאר סתמיים. אולי רק יאנה שווה קצת התייחסות אבל אני לא בטוח שהיא תהווה להם תחרות.

10. הרצליה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx, היה ברור כבר אחרי שבועיים.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

תמיר כזה מלך.. בן אדם מרגש. אני לא מסוגל לראות יותר את אביבית, נמאס ממנה כבר. "אני הולכת עם ריסים ואודם ולק כי ככה אני מגיל 4". איכס, איזו אישה מזויפת. בוכה מכל דבר, הכל קשור אליה, נמאס, באמת שנמאס. אגב, הקטע הכי ענק איתה זה השוקולד - היא מחסלת קופסאות שוקולד בשניות. איך יעל אמרה לך בתכנית האחרונה: "קחי שוקולד, תירגעי" :aaatv:

12. פול סקולס Member

ראיתי פרק 1 של התכנית הזאת.
    כל הזמן אני שוכח איך קוראים לו, אבל אם תמיר זה ההוא שהיה צהוב במונופול (הפרק שראיתי), שלפעמים מתנהג כמו מישהו שלוקה באוטיזם, אז הוא חמוד לאללה וקורע אותי מצחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. אבו Member

מדינה של מפגרים.

מי מצביע לסופי מי!?!?

14. Igi Member

קצת מפתיע שרגב הודח אבל בניגוד לחיים היפים שלו בחוץ, בתוכנית הוא פשוט חסר משמעות לחלוטין. האמת שגם סופי, אבל היא מצחיקה אותי לפעמים כמו עם הראיון שעשו לה בלילה אז העדפתי אותה בבית מאשר את רגב. גם ככה הביאו עכשיו שכפול שלו מהדיירים החדשים אז זה יתאזן. אגב, הגרושה פשוט מדהימה בפנים.

15. אבו Member

ציפיתי לקצת יותר. לירון באמת מדהימה ביופייה ועלייה באמת שאין מחלוקות, נראית בחורה מעניינת. אבל צבי לדעתי זה לא מה שהבית צריך, עוד גבר ישראלי טיפוסי עם זיפים- ציפיתי או למישהו שנראה איזה אליל של בחורות כמו שהכניסו את תומר בזמנו, או אחד שייתן קונטרה אמיתית לסער באינטלגנציה. במקום זה, הביאו סתם מישהו באמצע- שאני נותן לו מקסימום 3 הדחות עד שהוא רואה שוב את ארז ואסי. ולגבי השלישית? נופר מור אול אובר אגיין...נראה לגביה, נראה מעניין.

אגב, אני רואה עכשיו את השידור הישיר- וקותי כבר לקח ללב את מה שצבי אמר עליו בת.ז- " אני מקופח אני? הוא יודע מה עברתי? הוא ייתקרב אליי אני מועך אותו"(מדבר עם יאנה)

קותי יא קינג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 1)

1. cheddar