יובל דיין פורשת...תרשו לי להיות קונספירטיבי-לדעתי רשת וההפקה עשו פה תרגיל שיווקי מעולה: א. המתמודדת הפייבוריטית (למרות שלדעתי לא בצדק, היא יותר מדי מזכירה את עלמה זוהר) פורשת-פתאום מתח בגמר. ב. אנשים כבר הצביעו, הכסף כבר נכנס. ג. סיפור מפתיע, שהולך מן הסתם להחזיר לתוכנית את הבאזז שקצת דעך לאחרונה. כמובן שיכול להיות שהיא באמת רצתה לפרוש, אבל לדעתי זה הסתדר להם יופי וראינו פה שואו מצוין.
כל מה שאמרת הגיוני אבל היות והתוכנית משודרת בלייב אז: 1. או שהיא משחקת ממש טוב, אבל ממש טוב, ולא רק היא אלא כל שאר הצוות של התוכנית, ואז כל מה שאמרת תקף. 2. או שמה שהיא אומרת נכון. ואז זה אקט מאוד מפתיע, שעדיין אני לא יודע איך לעכל אותו.
אני מאמין שאם היא באמת סבלה שם ורצתה לפרוש, היא הייתה פורשת לפני התוכנית ולא עולה להופיע ועומדת להצבעה. דברים כאלה לא קורים בספונטניות. יש פה משהו מעבר, ולדעתי לכל אדם שסימס לה יש פה גם עילה לתביעה...
לדעתי זה אפקט עומר אדם שהוכיח שלא צריך לזכות בתחרות כשרונות בשביל להפוך לכוכב אחר כך אולי אפילו להפך, אם אני לא טועה חוץ מנינט שגם לא בדיוק הפכה לכוכבת אלא יותר למאמי הלאומית שום זוכה בתחרויות האלה לא באמת הפך לכוכב אחרי זה, חוץ מזה היא בטוח קיבלה מלא הצעות לחוזי הופעות ותקליטים והיא יודעת שעתידה מובטח בתחום גם ככה בשביל מה לה סתם כל הבלאגן עכשיו מסביב עם הזכייה הצפוייה.
היה צריך אומץ גדול מאוד בשביל לפרוש ככה אבל באמת שאני לא מצליח מה הקטע להגיע לתכנית, לשיר שאת יודעת שאנשים מוציאים מכספם בשבילך רק כדי לפרוש. קצת מגוחך.
כמו שקאריק אמר זה ברור שהיה פה תרגיל של ההפקה. עכשיו הבנתי מהפוסט הזה שליאונל עף וחבל, הוא היה המועדף עליי שם בכל פעם שעלה לשיר קיבלתי צמרמורמת.
ברוך שפטרנו - יובל דיין! לא מעניין אותי אם מדובר בתרגיל שיווקי או וואטאבר, היא היתה בשבילי כמו מחלה חשוכת מרפא ואני שמח שהיא לא תתמודד בגמר. אם היו לי ספקות לגביה, אם היא רק זמרת גרועה או גרועה מאוד, היום קיבלתי את החותמת הרשמית. אביב צודק כשהוא אומר שלזייף זה אנושי, אבל יש גבול שאסור (אם אתה רוצה לפתח קריירה בתחום) לעבור אותו... למרות זאת, כנראה שהיא תיזכר לעוד כמה שנים טובות, מכיוון שהעם מטומטם. הימור שלי לגמר: 4. מר מיונה, צחי הלוי, שזכה מההפקר 3. מיקה הישראלי, חנן בן סימון 2. הנערה והשיער, רז שמואלי 1. פצצת האנרגיה (תרתי משמע) מקנדה, קטלין רייטר
אף פעם לא אמרתי על עצמי שאני גאון, אני לא נרקיסיסט כמוך. מצחיק אותי שאתה משתיק אחרים שמגיבים להודעות שלי, כשלמעשה אתה לא יכול להתעלם מהנוכחות שלי. לא שיש לי כריזמה וירטואלית או משהו בסגנון, אבל זה הרושם שאני מקבל. אני יותר דומה לסוסיתא מאשר למאזדה 3 - אבל מה שבטוח - אתה הדלק שלי! ומה שהכי טוב בכל הסיפור הזה, הוא שהתדלוק בחינם. מזייפנית מזעזעת אחת לזייפנית מזעזעת אחרת: ההד במקלחת מאוד עוצמתי ועושה חשק לשיר, כמו כל בן אדם שני בארץ ובעולם. אני מציע לה שתשאיר את הזיופים שלה בין ארבעת הקירות, בעודה חופפת, כי אם היא מאמינה שיש לה עתיד בתור סולנית, אז יש לי חדשות בשבילה - זה לא יקרה! אני בטוח שהמנטור המושחת ישמח לקבל אותה חזרה כזמרת ליווי בהופעות שלו בזרועות פתוחות. אגב, אל תתנו להתלהבות הרגעית שלי מפרישתה (המפוברקת או לא) של מיס דיין להטעות אתכם, לדעתי מדובר בזבל של תכנית. האודישנים היו מבטיחים מאוד, משלב הראש בראש התכנית הלכה ודעכה, הקש ששבר את גב הגמל היה בחירתו של הפוליטקלי קורקט, אביב גפן, בדנה דור הגרועה להחריד, על חשבונה של אריאל בנואש (הווקאליסטית הכי טובה בתכנית). תוסיפו לזה את מיכאל אלוני הדיסלקט, שהוא הרבה דברים... חוץ ממנחה. המנה הראשונה הותירה טעם של עוד, מאמין שהמנה העיקרית עשתה את שלה, נסיים עם קינוח, Look and listen:
אני אומר להם לשתוק בשביל לא להפריע לך. אתה בחור משעשע ביותר, ראית פעם שמפריעים לשחר חסון באמצע סטנד-אפ? 8 שורות שיכולת לסכם במשפט אחד-לדעתי אורית שלום מזייפת, התוכנית מושחתת והיא למעשה מאוד גרועה. איכשהו הצלחת לחפור 8 שורות, עוד הוספת סרטונים, והכי גרוע שכבר כתבת את זה 9999 פעם. אתה תהיה אבא חופר ובעל מדכא.
טוב עכשיו זה די ברור למה היא פרשה: ". ואילו ארבעת משתתפי הגמר (בניגוד ל"כוכב נולד", כאן יש ארבעה פיינליסטים) מחויבים לשנתיים, ועם הרבה פחות היתרים. במהלך השנתיים שלאחר סיום התוכנית אסור להם להשתתף בשום פרויקט מתחום הבידור והמוסיקה ללא רשות ההפקה ומנהליהם." או במילים אחרות: כסף, והרבה. http://www.israelhayom.co.il/site/newslett...tter=13.01.2012
כל הכבוד לקטליין רייטר שזכתה בTVE VOICE, באמת מגיע לה. זה גם הרגיש כאילו לא קורה הרבה שזוכה בתוכנית ריאליטי מישהו שמגיע לו והפעם הצדק באמת הלך איתה. גם יותר מיובל דיין שפרשה משם. אני לא מבין איך המתמודדת שהתמודדה איתה הגיעה כל כך רחוק כשבנבחרת שלה היה גם את ליאונל שהיה הרבה יותר טוב ממנה, אבל זה כבר פחות משנה.
רז שמואלי יותר טובה מלאונל. הוא זמרת מדהימה וחבל שהיא עלתה לגמר. בכלל חבל שכולם עלו לגמר-החוזים שלהם פשוט בושה. הם אשכרה אסירים. במחשבה שנייה, יובל דיין עשתה בשכל שברחה מהחוזים האלה ופרשה.