רק אני משתגע מהבחירות בדה וויס? לרוב הם בוחרים במי יותר פופולארי לא במי היה יותר טוב. הכל שם נראה מכור ומלוקק.
מסכים איתך אבל עדיין הרמה של המתמודדים די גבוהה ביחס לזה שזה השלב הראשון כשעוד נשארו כל כך הרבה מתמודדים לסינון. המתמודדים בכוכב נולד מגיעים לרמה כזאת אולי רק בשלבים המאוחרים של העונה. אגב, העונה השישית של קליפורניקיישן משודרת כעת בהוט 3 ובהוט V.O.D
מישהו מוכן להסביר לי את סוד ההצלחה של 'מאסטר שף'? זו אולי אחת מהתכניות הריאליטי הכי לא ריאליטי שיש. לקהל אין זכות בחירה והקהל לא טועם את המנות. אין קהל בתכנית, היא לא בשידור חי. מה לעזאזל כל כך תפס בתכנית הזאת?
לא בכל עונה של כוכב נולד, יש עונות (כגון עונת העשור והעונה השלישית עם סעדו) שבאף שלב הם לא הגיעו לרמה כזו. כל הבחירות מצאו חן בעיניי, מלבד ההיא מקהילת העבריים של דימונה שהועדפה על ידי נופר כהן, שלדעתי הפוטנציאל שלה הרבה יותר גדול. זה לא סוד שאני לא חובב מזרחית, למרות שגדלתי על המוזיקה הזו. מה שכן, אם תשאלו אותי (גם אם לא תשאלו...), אגיד שסהר שרב הוא הדבר הכי טוב שיש לעונה השניה של דה וויס להציע, מזרח תיכון חדש! חלקכם בטח התעדכנתם בידיעה שאופיר בן שטרית, תלמידת כיתה י"ב באולפנה באשדוד, הושעתה מהלימודים לשבועיים מכיוון שפעלה, לטעמה של הנהלת האולפנה התורנית, בניגוד להלכה האוסרת שירת נשים. פרימיטיביים מטומטמים. אגב, שרית יכולה לשכוח מזכייה נוספת, הנבחרת שלה גרועה מדי. אולי דנה צלח תגיע לגמר אבל היא לא תדגדג את רודי/לוסיל, לינה/אנאל וסהר שרב/אופיר בן שטרית/מנאר שהאב.
אני מאוד תופס מלוסיל, אבל אביב לא יורד לה מהגב הפוץ הזה. אנאל הולכת ללכת חזק, היא הפייבוריטית שלי. רודי לדעתי היא סוג אחד של שירה שבפעם הראשונה אתה מקבל הלם, אבל ככל שאתה שומע יותר אתה מתחיל להתרגל ולא להתלהב כ"כ. אני מקווה שהיא תשנה שם משהו, שתפתיע. אני לא יודע איך לאכול את הרוני פרי הזאת. היא באמת משהו מיוחד. הפספוסים לדעתי הם נופר כהן, שהיא מדהימה, מיה יוהנה, הדר סיידורף שבדו קרב הייתה יותר טובה מלינה מחול שבעיניי מנפחים אותה מעבר לכל פרופורציה. אני גם לא מתלהב מעתליה פירס.
"הערב" בדה וויס הודחה המתמודדת הכי מוכשרת העונה, שהמנטורים (בעיקר אביב) נטרו לה טינה מהבליינד אודישן, על לא עוול בכפה. אני סיימתי העונה עם התכנית ונראה לי שגם לא אתאמץ לצפות בעונה השלישית. מעבר ללא מעט החלטות שלא לטעמי, הגעתי לשלב של מיצוי מתכניות העוסקות בגילוי כשרונות.
ובמעבר חד: השחקנית נורית כהן (בתיה ב"החיים זה לא הכל", יפה ב"צ'ארלי וחצי"...) הלכה לעולמה דור הולך ונעלם... שחקנית גדולה, אבידה ענקית לקולנוע הישראלי. יהי זכרה ברוך!
משהו קטן שמסקרן אותי. יש מצב שמירי נבו עשתה הגדלת חזה? או שהיא סתם השמינה? או שאולי היא בהריון.. נראית לי מעט נפוחה ממה שהורגלנו. אבל חייב לומר - סקסית הרבה יותר כרגע.
גולסטאר עונה 2 יוצאת לדרך https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/603668_374595739311495_229183299_n.Xxx כרגע רק מצלמים והתוכנית תשודר בקרוב .יככבו בסדרה, עו"ד ארי שמאי,שימי ריגר,צחי נוי,צביקה פיק,בן אל תבורי,אלירז שדה,ג'קי מנחם,שלומי קוריאט,שימי אטיאס אומן החושים,ומשה דינר