פצועים בראש פרק הסיום ספויילרים: > הייתה לי תחושה כבר מפרק 4-5 ששמעון קשור לכל העסק. גם בגלל שמשחק אותו אריה צ'רנר, שחקן ענק שהיה קשה לי להאמין שהובא לשם רק כדי לשחק תפקיד כה מישני. חוץ מזה, שהתסריט הזה של "העוזר הפסיכופט" כבר נמרח על פני הרבה סדרות/סרטים. לגבי הסיום - נורא ואיום. שונא סופים פתוחים. אחרי טראומת "פלאש פאוורוד" ו"פרסונס אנואנס" אני לא יכול לסבול את הדבר הזה. חסר להם שלא יעשו עונה 2. <
נמשיך את השרשור: פצועים בראש. מקורי. מרענן. מחדש. מלהיב. מרגש. מרתק. גדול, ראיתי הכל ביומיים. חנן סביון וגיא עמיר תותחים.
באמת שהם שני גאונים (חנן וגיא). מחר בכל אופן חוזרת למסך הסדרה הטובה ביותר שניראת בטלוויזיה, לפחות לדעתי (אני יודע שיש עוד לא מעט שחושבים כמוני) הלא היא שובר שורות, התרגשות. עוד בנוגע לטלוויזיה, היום סופית אני מכריז על שאני מפסיק לצפות במירוץ למיליון - אומנם זה היה צפוי מהיום הראשון שהם הגיעו לLV שהם יודחו לפי איך שהם דיברו במקביל, פשוט קראתי את האכזבה על הפנים שלהם ובכל זאת, כשזה היה סופי זה כמו סכין ללב כי סופסוף היה מישהו שבאמת אפשר להתחבר אליו בתוכנית טלוויזיה. אז נכון שהם לא זוג חזק במיוחד אבל הם היו זוג מיוחד ואני מאוד מקווה שיהיה איזה 'הזוג של הצופים' שיחזיר אותם איכשהו למירוץ...
התכנית לפחות עד הגמר צולמה מראש, אין גלגלי הצלה. למרות שהם קצת מצחיקים בקטעי הפרשנות, אין במה להתחבר אליהם, ויש גבול לכמה אפשר להיות חסר כל יכולת, הם כבר קיבלו כרטיס חזרה למירוץ - אז די הגיע להם להיות מודחים. סך הכל זה די משתנה וכל פרק העורך מציג לך צד אחר של כל אחד מהמתמודדים. לפחות על 2 זוגות שיניתי את העמדה שלי מאז הפרק הראשון או ספרד, דווקא איציק ואלירן נראו במשימת הסולמות והחבלים כמו שי וגיא של העונה הראשונה, אבל כאמור הם לא יודעים ולא מסוגלים לכלום. אולי עוד נגלה שדבי היא פייטרית עם כוח סבל מטורף... מה שכן: למרות שעדיין יהיו 5 פרקים ו-3 שבועות לכל עיר, כל פרק 2 משימות ויכלול שעה מצטברת פרסומות מתוך שעתיים ברוטו של פרק - יותר לא אמורות להיות הפתעות בהדחות של נקודה ללא הפסקה, כרטיסי גירוד או זוכים שמקבלים אפשרות להציל את האחרונים (בדיעבד, כזו תוספת גרועה לפורמט).
הדבר המעניין היום (ובכלל מזה הרבה זמן...) היא המשימה של שטיפת המכונית של רומי וקורל שבשביל דבר כזה שווה ללכלך את המכונית אפילו בכוונה רק כדי לקבל שטיפה שכזו
ראיתי לאחרונה את אהבה\שנאה למי שיש בVOD בהוט בהמלצה של חבר, ודווקא סדרה חמודה מאוד - מומלץ - בנוסף ללות'ר שהעונה הראשונה והשנייה שלו נמצאות גם הן בVOD. הסדרות הבריטיות בשנים האחרונות פשוט מצויינות.
מתה ליסה רובין קלי, לורי מ"מופע שנות ה-70": "ליסה רובין קלי, שזכורה לרובנו כלורי, אחותו הגדולה של אריק פורמן בסיטקום המצליח "מופע שנות ה-70", מתה אתמול (רביעי) בקליפורניה כך מדווחים כלי התקשורת בארצות הברית. קלי, שנאבקה במשך שנים בהתמכרויות שונות, הלכה לעולמה בשנתה בגיל 43, כשהיא מאושפזת במכון גמילה בקליפורניה." http://e.walla.co.il/?w=/6/2670443
מה שמדהים אותי בכנות שהתוכנית הסתיימה ב2006 והיא תמיד הייתה נראית כל כך צעירה באופן יחסי, היא היית בעונה האחרונה שלה בתוכנית בת 33 להערכתי האישית, מזעזע מה שקורה עם אנשי בידור למיניהם... אחד מת מסמים אחת מתה משתיית אלכוהול...
אני לא יודע אם יש פה מישהו שעקב אחרי האח הגדול העונה או שהאם בכלל מישהו חובב גדול של התוכנית אבל היום הייתה היסטוריה כאשר טהוניה, מתמודדת שהיא ממוצא אתיופי כאמור זכתה, אין לי ספק שהייתה התארגנות מאוד גדולה בעבור הדבר הזה שכן לא יודע איך אפשר להתחבר לייצור הזה... אני בכל אופן נורא אהבתי את לאון ודור, מאוד דומים אחד לשני וגם אני באיזשהו מקום מאוד דומה להם ווואלה הדעת של האנשים בארץ היא פשוט מביכה, רק הרקע של האדם קובע ולא האדם המדהים עצמו... זה הדבר היחידי שלמדתי מהתוכנית הזאת.
אגב, כמה מצחיק ש'העונה הגרועה הזאת' לדעת כ"כ הרבה אנשים זכתה לשיא רייטינג בגמר הגדול. מלבד הזכייה הכל היה מצויין לדעתי. שיהיה בהצלחה לדידי, לאון, דור ולבנה בהמשך - אנשים מדהימים.
דידי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אמריקאית טיפוסית וריקנית מתוכן. עונה גרועה (למרות הרייטינג) וגם ההפקה יודעת את זה. מקווה שיעשו משהו בעונה הבאה (?)
אז הינה עוד ריאלטי ישראלי שניגמר לו, המירוץ למיליון, אני האמת הפסקתי לעקוב מאז הדחתם של איציק ואלירן אבל את הגמר לא הרשתי לעצמי לפספס ואת האמת? לא התאכזבתי, גמר ענק אבל השלישייה האחרונה די מאכזבת למעט 'הספרנים', ציפיתי מהסוורים לזכות, ובכלל היו זוגות חזקים שהודחו מוקדם לצערי.... בגדול נהנתי מאוד ולטעמי העונה הייתה מעולה, בכללי כל התוכנית מדהימה. נתראה בעונה הרביעית