אורי אוזן הלך לתכנית ביוזמתו, לא הזמינו אותו, זה לא היה ספיישל. זה כמו השוער תום קשתי של הפועל פ"ת שהולך להשתתף במירוץ למיליון 2. גם אם יזכה, למה שיתרום? הוא בא בתור איש פרטי ולא בתור 'כדורגלן הווה' ואפילו בפרומואים לא מיתגו אותו ככה.
ווין רוני בטוויטר: אני גם לא האמנתי. עוד מישהו רואה פה אמריקן איידול? זו העונה הראשונה שאני רואה(זו כבר עונה עשירית אם אני לא טועה). יש שם פשוט כשרונות אדירים!
גם אני התחלתי לראות אמריקןנאיידול בעונה הזאת,באמת משהו יוצא דופן הכישרונות שמה ולא כמו בארץ. למרות שהיום חטפתי עצבים שג?ימס דרבן הודח והוא היה האהוב עליי והייתי בטוח שהוא יזכה,אני באמת לא מבין איך היילי שרדה עד עכשיו והרבה מתמודדים חזקים וטובים ממנו עפו.
תשמע הוא באמת משהו מיוחד,גם הסיפור שלו הרבה יותר מרגש מכל הילדי שמנת שנשארו שמה עכשיו ואופן השירה והגבהים שהוא מגיע אליהם זה משהו שעדין לא יצא לי לראות מאף זמר רוק,אם הוא ידע ללכת על הכותבי שירים הנכונים ולמנף את עצמו,אני בטוח שהוא יוכל להיות אחד הגדולים בדורו ומי יודע אם תיהיה לו להקה מתאימה,יוכל להשתוות לאירסומית?. מה שכן הכי ביאס אותי לא לראות אותו על במת הגמר יחד עם סטיבן טיילור שר את draem on. וזה היה מבטיח לו תזכייה גם אני בטוח.
כאמור זאת לנה, המנצחת של שנה שעברה חמודה, ניצחה רק כי היא חמודה בטרוף וזה השיר של השנה, לא יספיק לה כנראה. ועכשיו תאכלס, את מי מעניין הזבל הזה בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הקרפדה המקפצת, אין לי מילים כדי לתאר עד כמה היא גרועה. לא מתכוון לצפות באירו-ביזיון הערב (בלי קשר לכישלון של דנה, למען האמת שמחתי שהיא לא עלתה כי היא באה עם אובר ביטחון, כיאה ל"דיווה"), אך כולי תקווה שלנה תסיים בתחתית הטבלה. אגב, גמר אירוויזיון ללא טורקיה, מתי זה קרה בפעם האחרונה? הטורקים בשוק, אבל לאומי.
מה שכן דנמרק וגאורגיה עם שירים לא רעים בכלל. לאוהבי המוזיקה הקלאסית: צרפת וליטא נחמד מאד. תחרות אכן ביזיונית שתרשום היום עוד אות קלון עם הניצחון הברור של צמד הטרולים מאירלנד
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx הם השתתפו ב-אקס פקטור, זה כאילו לקחו את גיל ריבה ושיכפלו אותו, לא הייתי רוצה להתקל בהם בסמטה חשוכה. בקשר לכוכב נולד, צר לי שדודי בר דוד לא העפיל לנבחרת הסופית, לדעתי הוא היה הרבה יותר טוב ממשי הבוסר.