אני מסכים איתך חלקית. כלומר יש דברים שכן לא ממש משנה אם יהיו או לא. אם יהיה טביעת אצבע, האמת שגם אם הוא חסין למים או לא (אני לא מתכוון לנסות לצלול איתו ולקחת את הסיכון ), מד דופק וכאלה. זה לא מה שיכריע אם אני רוכש פלאפון או לא. אבל בעידן של היום שכל צילום וידאו תופס כמות גבוהה מאוד של זיכרון, לא לאפשר כרטיס זיכרון חיצוני זה דבר מאוד משמעותי. סתם דוגמא.
יש לי בעיה בגלקסי ברגע שיש שיחה שלא נענתה זה רושם לי אותה ביומן בדליי של חמש-עשר דקות בערך, בדקתי פה באיזה מעבדה ואמרו לי שזאת בעיית גירסה וצריך לעדכן, עכשיו האם יש דרך לגבות ( על המחשב או בחשבון גוגל) את השיחות מהוואטספ (גם הקבצים משם למרות שזה פחות חשוב לי)
לא רוצה להתחייב אבל החלפתי פלאפון ושהורדתי את התוכנה אז הכנסתי את המספר שלי וכל השיחות הופיעו, כמובן ששיחה עם X לא הופיעה בתור X כי הוא לא רשום בזיכרון אלא המספר שלו. אתה יכול לקחת את הקבצים ולהעתיק אותם למחשב בתור אופציית גיבוי. בנוסף אני חושב שוצאפ יצאה גם לגירסה במחשב הנייח\נייד תבדוק אם כן אז זה פשוט תוכנה ואפשר להיכנס מכל פלאפון.
תעתיק את התקיית וואטצאפ למחשב, אחרי שאתה מעדכן את הגרסה, תעתיק את התקייה שוב למכשיר וכשתתקין מחדש את הווטאצפ הוא אמור לרשום לך שהוא זיהה היסטוריית שיחות ואם אתה מעוניין לשחזר אותן. תגיד לו שכן והכל אמור לחזור.
אחרי שלוש שנים של אייפון החלטתי על שינוי כיוון, כרגע מתלבט בין LG 4 שהוא הפייבוריט לסמסונג 6 וHTC החדש. גם הגוגל נקסוס של LG עדיין בתמונה, אבל שמעתי בעיקר ביקורות לא משהו עליו. יש פה המלצות למכשיר זה או אחר
הייתי הולך על ה LG G4. גם בגלל שהמחיר שלו זול יותר מזה של הגלאקסי (לפחות כאן בארץ) וגם בגלל האופציה של הוספת כרטיס זיכרון חיצוני שלדעתי די משמעותית בעידן של איכות צילום גבוהה וכתוצאה גם שטח אחסון גדול. גם סמסונג 6 הוא אופציה לא רעה, על HTC פחות הייתי ממליץ.
על הHTC אפשר לוותר הוא באמת לא ברמה של האחרים. גם לסמסונג אפשר לצרף כרטיס זיכרון חיצוני לדעתי אבל הוא מאוד דומה לLG ולכן המחיר עשוי להכריע. לא משנה מה תבחר, כל עוד עברת מהאייפון לאנדרואיד הרווחת. שנים סבלתי מהמערכת המסורבלת של האייפון.
לדעתי הגלקסי זו הבחירה הכי טובה בשוק. יש לי כמה חברים עם ה-G3 ו-G4, וכולם נתקלו בבעיות כלשהן במוקדם או במאוחר. האייפון? אני אישית איתו, אבל זה בידיעה שיש יותר טובים ממנו ורק בגלל שהוא נוח ואני אישית לא דורש הרבה מהפלאפון שלי מעבר לוואטסאפ ועידכוני כדורגל, אז אני מבסוט עליו.
טלפון בשביל WAZE, וואצאפ וקריאת PDFים. רצוי גם שהסוללה שלו תהיה די חזקה. יש לי סלידה מסמסונג גלקסי אז בלי המכשיר הזה. מה אתם ממליצים - LG G3/G4 או אחד מהאייפונים ? מעדיף שלא להתעסק עם כל היצרנים הסינים כמו הוואוואי ושות'
סמסונג גלאקסי מאוד דומה לLG . אפשר לדעת מה הסלידה שלך ממנו? כי הוא פלאפון מצוין למה שאתה צריך. הייתי ממליץ לך על הLG ולא על האייפון אבל אם אתה סולד מסמסונג כנראה שגם מהLG.