אני מעוניין לשדרג את הפלאפון שלי אני באורנג' בעיקרון אני רוצה מצלמה שירים שיהיה וכאלה,לא משו יקר מידי אבל שיהיה איכותי אם תוכלו להמליץ לי זה יעזור מאוד.
קניתי פלאפון חדש: Sony Ericcson K800i . עד עכשיו הוא מצוין, הרמקולים עובדים בעוצמה אדירה ובאיכות מצויינת, המצלמה איכותית ובעלת לא מעט אפשרויות, הפונקציות פה מאוד מתאימות לי. אחלה של פלאפון. מומלץ מאוד.
יש לי את ה-N 73 והוא דווקא מחזיק לי לא רע בכלל. אשמח לדעת אתרים שמהם אפשר להוריד ערכות נושא לסוג זה של פלאפון. תודה.
החלטתי למכור את ה- Nokia Sirocco 8800 השחור שיש לי. מדובר בטלפון מהודר עם עיצוב מדהים, נמצא במצב טוב מאד ושמור. אני מוכר אותו יחד עם המטען המהודר שלו,בטריה נוספת ומטלית מיוחדת לניקוי המכשיר. שימו לב שהמכשיר פתוח לכל הרשתות בארץ ובעולם. המחיר: 2000 ש"ח. http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/nokia-8800-sirocco-black.Xxx
אם היה לי מכשיר של דור 2.5 בסלקום ועכשיו אבא שלי נתן לי מכשיר דור 3 שהיה לו (כי הוא קיבל מהעבודה חדש, המכשיר שהוא נתן לי הוא נוקיה 6280 אם מעניין מישהו), האם אני צריך להחליף את הכרטיס SIM בגלל שזה דור שונה?
1. יש לי סמסונג ישן, לא זוכר איזה בדיוק, דור שני 2. הכי חדש של סמסונג. 3. פלאפון, רשת מצוינת 4. ההודעות יעילות, כשאין לך כוח לדבר או כשלא עונים לך, כל השאר לא נחוץ. 5. באמת שסתם. יקרים וגורמים לאלו שאין להם לקנא. 6. כן.
אני לא חושב שזה כ"כ קריטי,אבל החברות ממליצות מאד שלפלאפון דור 3 יהי סים מתאים. אני עודמ לשדרג את ה-v3x שלי ל-nokia 6120. לשני חברים שלי יש והם מאד מרוצים. יש פה מישהו שממליץ?