טקס ניסים כהן 2006 - יוצא לדרך

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏19/7/06.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא, אם לספאדס היו אוהדים כמו לצ'לסי, גם אתם הייתם אוהבים אחד את השני. אבל, לא.

2. George Best Member

כותב מפתיע אל קפיטן?אתה כותב רק בדיון האנגלי, אני צנצנת אם קראת הודעה אחת שלו, יפה מאוד שראית מה רוב האנשים כתבו פה!
    כותב סובייקטיבי אינטר?שוב, לא קראת תגובה אחת של הבחור.3 ימים בפורום, לא קראת הודעה אחת שלו, ואתה מציין שהוא סובייקטיבי.אתה מעורר רחמים.
    אובפמי הרב גוני?מאז שאתה נרשמת לפורום, מיכאל לא רשם פה הודעה אחת.כל הכבוד על הבחירה!
    הכותב שאינו כותב - ארסנל פאן?אתה הגעת הרבה אחרי שהוא עזב את הפורום, די די שמישהו יעשה טובה.

לא לקבל את הקולות שלו, זה מעורר רחמים.

3. יוגב אסולין Guest

תוצאות סופיות ינתנו פה ביום שבת, על מנת להפשר לחיילים שסגרו בשבת שעברה גם כן להצביע.

4. Rudess Member

חשבת אולי שהוא קרא את הפורום מלא זמן ורק עכשיו החליט להירשם לכתוב?

נכון, לא חשבת על האפשרות הזאת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

5. George Best Member

אני שם איתך כסף שלא

6. Rudess Member

מה זה משנה? גם ככה הבחירות האלה הן בשביל הכיף.

7. George Best Member

הבנתי.

8. Legolas Member

רודס עדין כועס עליו בגלל שהוא מנסה לשכנע את כולם שהוא אובקטייבי לגמרי,דרך אגב הדיון שנמשך על זה מספר רב של עמודים בנושא של ארסנל היה מרתק ומצחיק בצורה שלא צחקתי הרבה זמן.

9. GUTE Member

יש פה אנשים שהשחצנות שלהם פשוט נשפכת להם מהאוזניים.
    חבר'ה תרגעו, פה זה פורום כדורגל , לא דרום לבנון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . תלמדו לחייך לאנשים חדשים.

ג'ורג' בסט, מה אכפת לך מה הוא כותב? גם אם הוא מבלף וכותב שטויות, זכותם של מחוקקי הבחירות האלה לא לספור את הקולות שלו. עם זאת, הרעיון שאתה עומד מאחוריו הוא נכון, אני שאני כולה חודשיים וקצת בפורום עוד לא התוודעתי לכל הכותבים ולכל הפורומים , לכן איני מביע את דעתי בהצבעה זו.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, בסופו של דבר התוצאות הן הדבר הכי פחות מהותי כאן. נא להרגיע.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מזל שיוגב החליט להתחשב בחיילים האמיצים שלנו ולדחות את ספירת הקולות, ככה גם עתודאים מושתנים כמוני יכולים להצביע למרות שהם ברחו מחיפה המופגזת ולא נגעו במחשב כבר איזה שבועיים...

יאללה, לבחירות

הערה: מבחינתי מישה המלך (אובפמי) מועמד סופר-ראוי לכל קטגוריה חיובית כאן, ולכן השתדלתי להיות מקורי ולנסות לגוון קצת בבחירות ולא להיתקע על הקנדי הזה.

הכותב המצטיין - באנגלי יש לנו (ותודה לתיירי הנרי שבשמיים) לא מעט כשרונות שראויים לציון פה, ואני דווקא אבחר ללכת פה על אחד יחסית ירוק במונחי הפורום, שרחוק מלהיות ירוק במונחי כדורגל וזה ניכר בכל הודעה שלו. AW forever, הלא הוא רפאל, הוא הכותב המצטיין שלי, גאון ולא רק בכימיה אורגנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx .

הכותב המאכזב - ספרס 229 לוקח גם אצלי. ומבחינתי יש בתואר הכותב המאכזב מחמאה לא קטנה לזוכה בו, מאחר וזה מעיד על כך שהאנשים פה מבחינים שיש בו פוטנציאל. מייט, הפוטנציאל ניכר, קצת השקעה ואתה שם, אין לי ספק שאתה מסוגל.

הכותב המפתיע - ג'ורג'י, ג'ורג'י, they call him the Belfast Boy... ג'ורג'י בסט שלנו הלא הוא אריאל עשה את מהפך השנה כשבזכות המון רצון טוב, נחישות וגם יכולת שינה את עורו מספאמר חסר תקנה לכותב איכותי שמעשיר כל דיון בפורום האנגלי ללא יוצא מן הכלל. מאסיב ריספקט!

הכותב האהוב - לבחור בגל, שלקרוא לו חבר ילדות זה אנדרסטייטמנט, זו לא ממש חוכמה. בפורום הזה הכרתי לא מעט אנשים שהפכו עבורי לממש חברים מהשורה, והם יודעים מי הם, אז כמובן שאני גם שולח את אהבתי הרבה גם אליהם, אבל הבחירה שלי תלך לתרנגול הכפרות התימני, שכפרה עליו, הלא הוא ערן (רובי קין) . בכל פעם שאני נכנס לפורום אני מחפש את ההודעות שלו בזכוכית מגדלת, כל הודעה פנינה וכמובן גם מגלגלת מצחוק, אין עליו.

הכותב האובייקטיבי - חברי לניהול גיא (הוטספר), שלא רק שיש לו דיעה כמעט על כל דבר בעולם (הסגן שלי בקטגוריית האובייקטיבי), אלא שהוא גם יודע להחוות אותה בצורה מכובדת שעושה הרבה כבוד גם לו וגם למשתתפים האחרים בדיון.

הכותב הסובייקטיבי - אני זוכר חסד נעורים לדניאל (יסטה)

הכותב הרב גוני ביותר - פה באמת שאני לא יכול שלא לבחור במישה. התאפקתי, ניסיתי למצוא אלטרנטיבה, אבל למי עוד איכפת גם מהמצב הפיננסי הרעוע של התאחדות הכדורגל בבורקינה פאסו וגם מהתספורת החדשה של קובי מוסא?! רק מישה!

הפורום הטוב ביותר - הפורום האנגלי כמובן, אם כי מגיעים כל השבחים לחבר'ה מהגרמני, אולי יום אחד עוד תדגדגו את האומה הטובה באירופה בתחום כלשהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

וברצינות, כאחד שעושה את זה כבר כמה שנים אני חייב להגיד לכם שעבודת הניהול בפורום האנגלי היא לא רק כיפית ומספקת אלא מבחינתי לפחות פשוט קלה. איזה כיף זה כשיש לך כל כך הרבה כותבים מעולים בפורום אחד שיכולים לפתוח דיונים חדשים איכותיים, לדחוף דיונים קיימים קדימה ולשמור על משמעת ורמת כתיבה נאותה. גם אם אני נעדר מהפורום במשך חודש אני יודע שהוא בידיים טובות, ואני בטוח שגם שותפיי לניהול מרגישים אותו דבר. רק שלא יפטרו אותנו אחרי זה :aaa12:

הדיון הטוב ביותר - דיון הפוגי/הדמעות האנגלי, יוצא לי מדי פעם לעיין פה עדיין, וכל פעם מצמררת אותי מחדש. את המפגש שלנו בפוגי אני לא אשכח לעולם, וזה מבלי להיות רגשני וקיטשי, כל אנגלופיל פה הוא מבחינתי אח אחרי הקיץ הקשה שעברנו ביחד.

המנהל - לא קל לפתוח פורום חדש ולהרים קהילה מאפס, אבל לירן רוזנר עבד בצורה חכמה וחרוצה והצליח לבנות פה קהילה גרמנית ברמה נפלאה ומבחינתי גם מפתיעה ביותר. רק שהאוניברסיטה לא תגזול מאיתנו אותו.

הכותב שאינו כותב - אני עדיין מתגעגע לעדי (ארסנלפאן המקורי), ומאחר ויש סיכוי לא רע שבחרתי בו גם בשנה שעברה אני אספר פה על געגועי לאיש דגול אחר, ערן (האמרספאן) , איש פטיש במלוא מובן המילה. זה לא דיון צ'מפיושניפ בלעדיו.

ובקטגוריית סופרמן שאני המצאתי הרגע: מישה (אופבמי), שמבחינתי גם שווה אזכור ככותב המצטיין, האהוב, האובייקטיבי, הרב גוני וגם כמובן המנהל. הכי פשוט להפוך אותו לגיבור-על וזהו לא? אני מקווה שכל הקוראים יודעים להעריך את העבודה הדגולה שהאיש הזה עושה, מה היינו עושים בלעדיך...

12. Raulito Madridista

אני חושב שהגיע הזמן שגם אני אעשה את הבחירות שלי, חיכיתי מספיג זמן. קדימה לעבודה.

הכותב המצטיין - יש הרבה כאלה בפורום אבל אני אבחר אחד מהספרדי. el capitan(קים). עשה עבודה נהדרת כאן בפורום הספרדי. מעדכן חדשות לגבי כל הקבוצות, מגיב בהרחבה ומפרט, פתח אשכולות נפלאים ומושקעים ותרם המון לפורום הספרדי ולפורום בכלל.

הכותב המאכזב - קצת קשה לי לרשום כאן מישהו כי לא היה לי ציפיות מאף אחד כאן. אני אבחר בראול(ארתור) שרק לאחרונה התחיל לרשום קצת בדיון של ריאל מדריד למרות שיש לו הרבה ידע רחב. אותו דבר rmcf(דוב). אני חושב שגם את yeste(דניאל) אני יכול לרשום כאן. מתעסק טיפה בקטנות ומראה את השינאה שלו לריאל מדריד כמו בכותרת השטוית בדיון של אתלטיקו.

הכותב המפתיע - nfcb. יש לו ידע לא נורמאלי בבאיירן מינכן ובכדורגל הגרמני. השתלב דיי מהר כאן בפורום ותרם המון לפורום הגרמני.

הכותב האהוב - קשה מאוד להחליט על אחד כזה. אני אוהב מאוד לקרוא הודעה של הרבה כאן. אבל הכי אני אוהב לקרוא הודעות של paolo maldini - איתי. הודעות נפלאות ומעניינות. תמשיך כך. יש עוד מלא כמו: לירן רוזנר, סלע, קים, man u ever, קירק, בוריס, רודס, אינטר...

הכותב האובייקטיבי - דר קייזר(סלע) . גם שהקבוצה שלו לא טובה או מזייפת או גם נבחרת הוא יודע לבוא ולהניח את הנתונים על השולחן ולקטול שצריך וגם להלל. גם לאמיר ע' יש מקום כאן.

הכותב הסובייקטיבי - אפשר לרשום כאן את סרגי'ניו שמהלל את אוקראינה שהיא בסה"כ נבחרת של עשרה שחקנים בינויים+ שבשנקו, שהגיעה רק במזל לאן שהגיעה. חבל שההתמודדות בין ישראל לשוויץ לא הוכרעה בפנדלים לדוגמא אחרי שיוויון נקודות, ישראל הייתה מנצחת. בכל מקרה לכל אחד כאן יש משפטים הזויים מדיי פעם. זה לכולם. mourinho כבר לא בפורום אחרת הייתי מציין אותו גם כן.

הכותב הרב גוני ביותר - התואר הולך בקלי קלות לeshed. נכנס לכל הפורומים בפורום, מבין בכל ליגות הכדורגל ומגיב בכל הפורומים. הרצליה עד המוות, מיכאל ואינטר ראויים לציון גם הם.

הפורום הטוב ביותר - פורום מונדיאל היה פורום ענק וחבל מה שקרא. ללא ספק לוקח. מי שמגיב בדר"כ שורה וחצי הגיב מגילות שם. בכל מקרה אחריו אני אבחר בפורום הספרדי. "ספרדופילים".

הדיון הטוב ביותר - לא עולה לי שום דבר לראש. הדיון אחרי המשחק בין פורטוגל להולנד והדיון של ריאל מדריד. איזכורים גם לדיון של גמר המונדיאל וגמר ליגת האלופות.

המנהל הטוב ביותר - קשה לבחור. אני אלך על לירן רוזנר שהקים קהילה מרשימה מאפס ופורום של כדורגל גרמני. עשה עבודה קשה אבל זה השתלם. הבחור מבין בכדורגל ולא רק בכדורגל גרמני. אחלה מנהל ואחלה בן אדם. כל המנהלים טובים, באמת. אני אציין גם את מיכאל שגם פתח דיונים בכל מקום ואליפות אפריקה לדוגמא.

הכותב שאינו כותב - יש הרבה יחסית אז אני ארשום כמה: reyes(ניב), RMCF(דוב), arsenal fan(תום), אלכסנדר חלב(לא ראיתי אותו פעם אחת מגיב בפורום המונדיאל), סרג'יניו(אני יודע שהוא טס). כמובן שאפשר להזכיר גם את אלה שבצבא כמו nesta(יניב), Nigel Winterburn ועוד.גם את יוגב אני מכניס פה במקום הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/06
  13. יוגב אסולין Guest

חברים הצבעה אחת.. יותר מזה לא יספר.. חבל.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

טוב, 3 שנים אני כותב בפורום הזה, וזאת הפעם הראשונה שאני ממש מתכוון להגיב פה ולא רק לקרוא את הדיון הזה.
    יאללה, בלי הקדמות מיותרות, הנה הבחירות שלי:

הכתוב המצטיין - הייתה לי פה התלבטות לא קלה בין Barcik לקירק. בסוף בחרתי ב-Barcik (בוריס). התגובות שלו תמיד מוסיפות לי עוד Point of view על כל מיני דברים, ותמיד מעניין לקרוא אותן.

הכותב המאכזב - אממ... נדב מיכאלי. יש לך ידע, לא חבל לבזבז אותו על קלישאות וכו'?

הכותב המפתיע - כשאתה בא עם ציפיות גבוהות לפורום פה, קצת קשה להפתיע אותך. אבל קים (El Capitan) הצליח להפתיע אותי. הגיע משום מקום (כדורגל און ליין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), והפך פה למנהל. ובצדק. תגובות מושקעות שפשוט כיף קרוא.

הכותב האהוב - בלי שום ספק, חברי ושותפי הכמעט יחיד לדיון ההולנדי, ארז (הרצליה עד המוות). מעבר לכך שאני נהנה לקרוא את התגובות שלו בפורום, גם מחוץ לפורום נעים לדבר איתו על אייאקס וכו'.

הכותב האובייקטיבי - אממ.. Ampelmann. עד עכשיו עוד לא קלטתי איזו קבוצה הוא אוהד.

הכותב הסובייקטיבי - אינטר לוקח פה עם עיניים עצומות, שתי ידיים קשורות מאחורי הגב ובהליכה אחורה על רגל אחת. היחיד שמגן על כבודה של אינטר בכל דיון אפשרי. גם סרגיי (סרג'יניו) ראוי לציון פה על הפטריוטיות שלו כלפי נבחרת אוקריאנה בינונית -.

הכותב הרב גוני ביותר - גם כאן אני אבחר ב-Ampelmann. נכנס לכל הפורומים, מראה ידע בכל הנושאים שהוא מגיב בהם. מדהים.

הפורום הטוב ביותר - הפורום הישראלי. נכון, נכנסים לשם משתמשים שאמנם מורידים את הרמה, אבל את העבודה של המנהלים שם (ארז, גיא, Ozi וגיל פלג ז"ל לפניהם) אני פשוט לא יכול להזניח.

הדיון הטוב ביותר - אין לי ספק בכלל, הדיון ההולנדי (אני משוחד, זאת לא חוכמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ). רק בגלל ההשקעה של ארז ושלי. אם היו לנו יותר אנשים שיתעניינו זה בכלל היה מעלה את הדיון הזה יותר גבוה.

המנהל הטוב ביותר - יש לי התלבטות קשה פה בין שלושה: לירן, מיכאל (הכל יכול) וארז. הראשון הרים את הפורום הגרמני מכלום, ורואים את התוצאות. השלישי מנהל ביד רמה את הפורום הישראלי. אבל, הבחירה שלי תלך פה דווקא למיכאל (Obafemi). כזה מנהל ראשי, כל פורום היה רוצה. מגיב בכל פורום, עושה פרוייקטים, ובעיקר דואג לשמור פה על הרמה הגבוהה של הפורום הנהדר הזה. הוא פשוט נכס לפורום הזה.

הכותב שאינו כותב - יניב (Nesta) חסר לי מאוד בזמן האחרון.

15. EL Capitan Member

תבינו, "אינטר" לא באמת כותב רב גוני. הוא מגיב בהרבה פורומים, אבל לכל פורום הוא איכשהו מכניס את אינטר שלו. ככה שבכל פורום זה אותו נושא דיון, "אדריאנו\קמביאסו\אינטר". אגב, הכל מאהבה.