טקס ניסים כהן 2006 - יוצא לדרך

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏19/7/06.

1. city Member

ברגע האחרון יגלו שיסטה קנה קולות, ואינטר יקח את התואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב תודה רבה,באמת של ציפתי (אני מרגיש כמו באוסקר עכשיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אבל תודה רבה על המחמאה.

יפה ! אהבתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Yeste Member

מאכזב... סובייקטיבי....
    תודה לכולם ! אני בדרך הנכונה לתואר אחד, לפחות ! :aaa025:

4. Makaay#10 Member

אני דיי בטוח שאינטר לוקח ובגדול ביינתיים..

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליצן השנה :aaarofl: ... גדול. מה גם שהוא נבחר פה אחד, כי זו קטגוריה של אדם אחד.

המנדרינות לארסנלפאן.

6. cazzo Il Capocuoco

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

7. Igi Member

אני פה כבר הרבה זמן ואני מרגיש שאני יכול לענות על זה בצורה טובה.
    אז הנה שלי(מעודכן להיום):

הכותב המצטיין - דר קייזר. נהניתי מאד לקרוא הודעות שלו בשנה החולפת.

הכותב המאכזב - כל הליצנים שנכנסו השנה.

הכותב המפתיע - אל קאפיטן. האמת די הפתיע אותי שתוך זמן קצר הוא הפך למנהל. בדרך כלל אני לא מסכים עם הדעות שלו על הכדורגל הספרדי, אבל בהחלט יש לו ידע רב.

הכותב האהוב - סטרטפורד. כל פעם שהוא כותב הודעה זה גורם לדיון ולתגובות רבות.. בדרך כלל ההודעות שלו גם משקפות את מה שאני חושב ואת מה שנכון, בגלל זה בחרתי בו.

הכותב האובייקטיבי - הוטספור. למרות שהוא אוהד טוטנהאם, תמיד אני רואה הודעות שלו שבאות בהקשר הנכון ולא נוטות לצד הקבוצה שלו. הוא האובייקטיבי מבחינתי.

הכותב הסובייקטיבי - סופסוף משהו קל. האמת שעל התואר הזה מתחרים כמה ביחד - אל קאפיטן, יסטה ואינטר.. אבל אני אתן את קולי לאינטר.

הכותב הרב גוני ביותר - גם פה אני אבחר באובפמי שמשתתף בהרבה דיונים בפורומים השונים ומכין פרוייקטים כמעט בכל פורום.

הפורום הטוב ביותר - במהלך השנה - אנגלי. בקיץ - מונדיאל.

הדיון הטוב ביותר - אהבתי מאד את דיוני ליגת האלופות.

המנהל - גם פה אני אני נותן את הקול שלי לאובפמי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . את הסיבות כבר ציינתי בבחירות הקודמות בו, לכן אין צורך לחזור. רואים שמאד אכפת לו מהפורום...

הכותב שאינו כותב - אי אפשר ממש להגיד שהוא חסר, אבל מוריניו. ללא ספק, אחד הליצנים הגדולים ביותר שעברו בפורום הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/06
  8. sagiv Member

הכותב המצטיין - מאוד לא מקורי מצידי, אבל כפי שנאמר כבר לפני, סטרטפורד, ערן (בפעם האחרונה שביקרתי פה קראו לו ג'רמיין דפו. עכשיו רובי קין נדמה לי), ואיסטנלנדס, עושים את פורום הליגה האנגלית לפורום הטוב ביותר בשפתו של אליעזר בן יהודה. לירן רוזנר, האיש האגדה, הוא האדם הרביעי שראוי לציון לשבח ולפרס על מפעל חיים ממקימי אייסוקר.

הפורום המצטיין - כנ"ל - פורום הליגה האנגלית. בזכות אלו שציינתי למעלה, ולמרות כל מיני אנגלופילים-וואנביז שהקשר היחיד שלהם לאנגליה הוא הטיול המשפחתי שעשו עם הורים בגיל 4, ושהפכו לאוהדי מנ-יו בזמן הפציעות של גמר הצ'מפיונס ב-1999.

המנהל המצטיין - אני לא בדיוק יודע מי המנהלים אבל אם אני לא טועה obafemi הוא כזה, והוא ללא ספק זוכה בתואר. ההשקעה של הבנאדם בכתבות פריביו שהוא עושה, בכתבות צבע, וכו'. אני לא יודע מה שמו הפרטי, אבל יכול להגיד כאן שהדרך של הבנאדם למערכת של עיתון או אתר ספורט, אם הוא ירצה, סלולה לדעתי.

האהוב - יש הרבה. האנגלים ורוזנר שכבר ציינתי. וגם: זיו (rainman, raugnman, אני לא זוכר), ריקי, בית"רי מלידה. מצטער אם שכחתי מישהו.

האובייקטיבי - אמיר ע כמובן.

הסובייקטיבי - לא עולה לי שם מישהו ספציפי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/06
  9. GUTE Member

הרבה רוח אתה עושה . הרבה מה"ליצנים" שנכנסו השנה הם מבוגרים ומבינים ממך, אז בבקשה , אל תתנפח ותשמור על רמה מקצועית.

10. Igi Member

לא חבל לך שאתה סתם יוצא אידיוט עם תגובה ממש לא הכרחית? הרי לא באמת התכוונתי שכל מי שנכנס השנה הוא ליצן, רק לאלה שבאמת כותבים שטויות.

חוץ מזה, אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע בן כמה אני ואתה גם לא יודע את רמת הבגרות/ידע שלי. אז תעשה לי טובה.

11. AW forever Member

:aaarofl: אהבתי!

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכותב המצטיין - מממ רוזנר שאני אוהב לקרוא את ההודעות שלו ואורי uritotti שכותב מדהים ישר כוח.

הכותב המאכזב - לא מתאכזב מאנשים.

הכותב המפתיע - Gute בהחלט תרם לאיטלקי המון אני עד לפני כמה זמן חשבתי שהוא וותיק ממני.

הכותב האהוב - uritotti מצויין למעלה.

הכותב האובייקטיבי - דר.קייזר פשט ככה.

הכותב הסובייקטיבי - כמה ויכוחים שהיו לי עם אינטר הוא לא מדגדג את יסטה הסובייקטיבי מכולם.

הכותב הרב גוני ביותר - מיכאל obefemi

הפורום הטוב ביותר - :aaa15: אבל אני משוחד.

הדיון הטוב ביותר - לא עולה לי כרגע.. אולי אני אערוך אחר כך.

המנהל -CAZZO מנהל ביד רמה וזרוע נטויה את פורום איטלקי עבודה מצונית,סיקורים מצוינים
    כמובן שאליו מצטרף אובפמי מיכאל שמנהל מצוין את עולמי עם סיקורים מעולים בכל דבר.

הכותב שאינו כותב - גם לא עולה לי כרגע... אני אערוך אחר כך

13. EL Capitan Member

תבינו, בניגוד אל "אינטר", כשדניאל מדבר על הליגה הספרדית והכדורגל הספרדי, הוא בדר"כ אומר דברים נכונים.

14. Legolas Member

אבל שהוא עובר אל הליגה האנגלית והעניין שאין ויכוח שהליגה הספרדית יותר טובה מהאנגלית הוא ממש אובקטייבי, להבדיל מאינטר שעד שזה מגיע לשחקני אינטר הוא מדבר לעניין.

15. Jose Mourinho Member

מה שאתה אומר פה זה שבעצם יסטה מבין יותר ממני בליגה הספרדית, נכון? מסכים איתך(אבל יש לו כמה קטעים מצחיקים, כמו למשל שדל-הורנו המגן השמאלי הכי טוב באנגליה, ושהליגה הספרדית היא הטובה בעולם בפער עצום :aaarofl: ).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/06