אוהדי הפועל חיפה, באמת שאין לי שום דבר נגדכם (למרות שנגד הקבוצה שלכם יש לי ועוד איך), אבל אתם מציפים את הפורום עם דיונים בקשר להפועל חיפה והליגה הלאומית. אין מה לעשות, זה לא פורום של אוהדי הפועל חיפה בלבד, ואתם תיאלצו גם לכתוב על קבוצות אחרות, במקום לנסות לשוחח רק על הפועל חיפה. בבקשה תפסיקו לפתוח נושאים ללא הפסקה על הפועל חיפה. בשביל זה יש לכם פורום משלכם. אפשר מדי פעם לפתוח דיון או לכתוב תגובה, אבל בחיאת דינק, כבר כתבתם איזה 4 דיונים על קבוצה בליגה הלאומית. תודה.
חחחחחחח ממש שיטפון עשו פה הכרישים החדשים......... מתדיינים על הפועל "עגלות בונקריסטיות" חיפה כאילו מדובר פה בתכנית הכלכלית של נתניהו..... מה כבר יש להגיד על כזאת קבוצה? הם פשוט משחקים בלי השראה ויצירתיות, ורק כשהם נלחמים (מה שלא קורה הרבה) הם מנצחים. אני לא מתפלא או משהו כי זה סגנון המשחק של הפועל חיפה לאורך כל ההיסטוריה אבל ראבק, זה ליגה לאומית. תתקפו קצת....... ההגנות בליגה הזאת יותר פתוחות מזונה בתל-ברוך...... לדעתי אם תוך עונה או שתיים הפועל לא יחזרו לליגת-העל הקהל האדום (הקטן כבר עכשיו) יתחיל לנטוש את המגרשים (הרוב כבר נטשו מזמן אבל מדובר באלו שנשארו), והפועל יתחילו לשקוע. וזה דווקא חבל לכדורגל הישראלי כי להפועל חיפה יש פוטנציאל להיות קבוצת מרכז טבלה ומעלה בליגת העל מבחינת פוטנציאל כלכלי וכמות אוהדים (יש להם המון הם סתם מתקמצנים על כרטיס) הם בהחלט מתאימים ללגיה הבכירה. ומצד שני, הדרדרות הפועל חיפה תוכל להגשים לי חלום - דרבי חיפאי בין הפועל לבית"ר (חלום חיי!!!). בקיצור, כל הפועל רומנים מצביעי עבודה או מרץ (האמת היא שגם אני רומני), ומכבי חיפה אימפריה!!!
הכוונה היא לדרבי בין הפועל לבית"ר חיפה........ הם כבר בליגה ב', צפון א' (אף פעם לא הבנתי את החלוקה הזאת... יש צפון א' וצפון ב'......), כך שאל תזלזלו בהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
בית"ר חיפה אימפריה. אין ספק. החלוקה וסיבותיה די פשוטות. יש הרבה קבוצות בצפון ומעט כסף, לקבוצות מחיפה אין כסף לממן אוטבוס לצפת ולראש פינה, אז חילקו את הצפון למזרח ומערב.