הוא בטח התכוון לוושינגטון די.סי. גם אני אהמר : קולורדו ומיאמי. לא משנה באיזה סדר, העיקר שאחת מהן היא נכונה.
אוקיי מכיוון שגרתי בארה"ב בעבר אני די בטוח שמדינה מס' 1 היא לא אחרת מדלאוור (היו 13 מדינות מייסדות במזרח אבל נראה לי שהם היו הסטייט הראשון), ומס' 34.......... מאיפה לי? מה זה יש לך איזה חוברת מול העיניים של המדינות לפי הסדר??? (אתה בטח אוסף את הקוורטרים הא.......) בכל אופן לפי ההגיון אני אלך על אחת מהמדינות במידווסט, אולי טקסס?
בקשר למדינה הראשונה אתה אכן צודק, דלאוור היא המדינה הראשונה, ואת זה אני יודע מזה שכתוב לה על הלייסנס פלייט "The First State", ולא משום דרך אחרת. כשאמרת קוורטרים התכוונת למטבעות? מה הקשר אליהם בכלל? בקשר לטקסס אתה טועה, אבל זה אכן אחת מהמידווסט. פולדש וכולם- וושינגטון די.סי. היא לא מדינה, רדו מזה. יעני יש מדינת וושינגטון, שאני לא יודע אם שאול התכוון אליה או אל הבירה, אבל מדינת וושינגטון ואריזונה זה לא התשובות הנכונות.
אוקיי מכיוון שזה כנראה קשה מדי אני נותן לאיתי את זכות השאלה הבאה, מכיוון שהוא ענה על חצי תשובה נכונה. התשובה אגב הייתה קנזס.
בקשר לקוורטרים - המטבעה האמריקנית החליטה להוציא ב-10 שנים 50 קוורטרים, אחד לכל מדינה (על כל קוורטר יש מאחורה את שם המדינה עם הסמל והכינוי). זה התחיל ב-1999, וכל שנה הם מוציאים 5 קוורטרים, וכשגרתי בארה"ב אספתי את זה. יש לי איזה 15 קוורטרים, ואחד מהם הוא של דלאוור, ואני זוכר שהיה כתוב עליו "דה פירסט סטייט".... ולשאלתי: ישנן 3 מדינות בעולם שמשתרעות על-פני 2 יבשות. מי הן ובאיזה יבשות נמצאת כל אחת? (מאוד קל אבל לא היה לי משהו אחר....)
אני בטוח שמדובר ברוסיה(אירופה ואסיה), טורקיה(אירופה ואסיה), ואני חושב שגם מצרים, שהשטח השיפוטי שלה משתרע על אסיה ואפריקה.