תשובה נכונה! בניו של משה הם גרשום ואפרים. רק חבל שרק אפרים קיבל שבט על שמו וגרשום בעצם סתם אכל ***! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx שאל...
אתה מדבר על אונס הפלגש בגבעה? ובכן ה' החריב כמעט את כל שבט בנימין אם זכרוני לא מטעה אותי, היו כ 18000 אלף הרוגים, 100 מתוכם היו אלה שהשתתפו באונס ומתו בדצק והשאר מתו שהם לא היו ראויים למות, רק מתוך רצון לנקום בבנימין. יש לזה קונפליקט ארוך ואלפי פרשנויות..אין לי כח להיכנס לזה
אכן, צודק האנגלופיט. למרות ששאר האנשים שמתו לא בצדק לא נהרגו בגלל רצון של האחרים לנקום, אלא בגלל שהם סירבו להסגיר את האנסים. שאל.
יאללה אנגלופיסטים לדרך.. מה היה תפקידו של מוסוליני לפני שנבחר לראש המפלגה הפשיסטית, ומה היה השם הראשון של התנועה לפני שהפכה ל-'תנועה הפשיסטית' <?
לא בטוח מה היה תפקידו של מוסוליני לפני שנבחר לראש המפלגה הפשיסטית, אבל אני יודע שלפני שהוא היה פשיסט הוא היה בכלל סוציאליסט וגלה מאיטליה בגלל זה, ואפילו הואר ערך בגולה איזה עיתון סוציאליסטי, אז אולי על זה אתה מדבר. ולתנועה שלו קראו תנועת/אגודת המאבק (פשי די קומבטימנטו או משהו דומה.....).
סחייטן ויירה.. אפשר להגיד שענית נכון, מוסוליני היה עורך העיתון הסוציאליסטי 'אוונטי' (בעברית-קדימה), אחרי שיצא מהפלגה בגלל משהו שלא נפרט כרגע הוא הקים את המפלגה - "fasci di combattimento" בעברית - אגודת המאבק... בקיצר, צדקת תורך לשאול..