מנגרים מקצועיים כמו קית' אנדרוז וגלן ווילאן אני מלכתחילה לא מצפה להרבה, אבל החלוצים קין ודויל איכזבו אותי הערב. לדעתי מלכתחילה לא היה מגיע להם לפתוח בהרכב האירי. לג'ונתן וולטרס ולשיין לונג היו עונות פוריות ומוצלחות במדי קבוצותיהם השנה, והם הוכיחו שהם חלוצי פרמיירליג לגיטימיים לחלוטין, בעוד שרובי קין משתעשע לו בארה"ב וקווין דויל איכזב כמו כל וולבס. אני מצפה לראות אותם מקבלים יותר קרדיט במשחק הבא. כנ"ל לגבי ג'יימס מק'לין המבטיח, שיכול אולי לתת איזה ניצוץ להתקפה האירית העייפה.
אין מה לעשות, לאירלנד פשוט אין מה למכור [הנבחרת הכי חלשה בטורניר] גם מול נבחרת קרואטיה. הם לא יכולים להציג כדורגל יותר טוב ואיכותי, אלא רק לחימה - מה שלא תמיד עובד ובכלל כל הכבוד להם שהעפילו למפעל המכובד הזה ומה שנותר להם הוא להתגאות בקהל המטורף שעומד לצידם וכמובן באוהדות. ועוד איזה אוהדות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
כולם ידעו שלאירלנד אין מה למכור, פשוט הייתה תקווה מסויימת לראות סינדרלה מפתיעה למרות סגל אפור ואף לא שחקן אחד שאפשר לומר עליו שיכול לסחוב את הנבחרת על הגב שלו אולי להפתעה. הבדלי האיכות בין קרואטיה לאירלנד היו בולטים בכל דקה על המגרש, קרואטיה הניעה כדור בצורה נהדרת, אירלנד לא הצליחה לחבר יותר מ-3 מסירות רצוף, הלכו יותר מדי על כדורי גובה לעברו של רובי קין שפשוט לא היה מסוגל. האוהדים האירים נפלאים, הדחיפה שלהם הורגשה והועברה דרך הטלוויזיה, התקוה שלהם הייתה להוציא משהו מול קרואטיה... זה לא קרה, אם זה יקרה נגד איטליה/ספרד זה יהיה בגדר נס.
ואם כבר אתם לא מסוגלים לחבר 3 מסירות ומשחקים על כדורים ארוכים, למה לעלות עם רובי קין הנמוך יחסית ולא עם סוס יאור כמו וולטרס או שיין לונג, שמתאימים בדיוק לסגנון הזה?
שיין בנוי טוב מבחינת כח אבל הוא בגובה דשא. אתה יודע מה,אולי שילוב של כח (וולטרס) וסיומת +מהירות של לונג כן יכולים לעבוד. מי שאיכזב אתמול גם היה גיבן. השער הראשון נבע מתגובה איטית שלו.
נדמה לי שהצוות המקצועי לא מנצל את כל מה שיש לאירלנד בסגל. בנוסף להערה על החלוצים שלא פוגעים: השיטה של הכדורים הארוכים מאכזבת, והייתי מצפה לסוג של תוכנית ב', בה מקגידי ודאף (כזכור לי, הם לא כאלה שחקנים אפורים וחסרי כשרון) מנסים לפגוע בהגנת הקבוצה היריבה דרך משחק מהיר מהאגפים. מול הגנה של קרואטיה, עם שחקנים גבוהים כמו שילדנפלד, צ'ורלוקה ואחרים, נראה לי מיותר כל הזמן לשלוח כדורים גבוהים.
אחרי תצוגת העידוד והתמיכה המדהימה אתמול, נחשו מי דאג לדחוף את האף שלו ולהגיד שהקהל לא צריך לתמוך בנבחרת אחרי הפסדים כאלה? כמובן, רוי קין. הבנאדם הזה חייב למצוא לעצמו תעסוקה ולעשות משהו עם המרירות כלפי כל העולם.
http://www.google.com/hostednews/afp/artic...471f2adac55.181 אנו נוכחים לדעת שוב שרוי קין הוא איש קטן, שמלבד היותו שחקן שהתפרסם בעיקר האלימות והרעש שלו, הוא גם מאמן כושל. טוב שהוא הפסיק להאמן, עכשיו הוא יכול לשפוך את הלכלוך שלו בתקשורת הבריטית שבטפשות רבה נותנת לו במה. מדהים שהוא אשכרה אליל ביונייטד.