יובנטוס 17/18 :: תקרת זכוכית?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏16/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Alta Tensione Member

מה מוכשר בקוארז׳מה ורוביניו?

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם יודעים לעשות גלים עם הבטן.

ולדברים מעניינים באמת:

רק שלא יעשה לנו שיק.
    האוהדים באיטליה מתרגשים בטירוף,לדעתי בהגזמה,שיעבור את הבדיקות וישתיק אותי.

אגב - הוא צפוי לקבל את המספר 10 לפי לא מעט שמועות, לא מעט מהם ממקורות די אמינים. לא יודע מה דעתי על זה, למה שדיבאלה לא יקבל את ה10?

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/17
  3. DUGRI Member

דיבאלה כבר אמר מספר פעמים שהוא רוצה להמשיך עם 21.
    +הוא עוזב שנה הבאה אז why bother?

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום סיכוי שהיה כזה טירוף לולא היותו איטלקי. העיקר האיטלקים צוחקים על ההאדרה של האנגלים לשחקנים שלהם.

בכל מקרה, אני יודע שזו נקודה רגישה יחסית שחזרה על עצמה תכופות, אך עדיין דיי תמוה לי ההתנהלות של מארוטה שכבר קיץ שני ברציפות (ביינתיים) לא מביא חיזוק משמעותי למרכז השדה של יובנטוס. באופן טבעי כולם יציינו את מה שקרה במחצית השניה מול מרכז השדה של ריאל בגמר ליגת האלופות (אם כי אנחנו יודעים שהקריסה לא רק הייתה מקצועית), אבל אין ליובה אפילו את מרכז השדה השלישי ואולי גם הרביעי הטוב באיטליה*.

* - על הנייר, גם מילאן ואינטר נראות יותר טוב בגזרה הזו ויכול להיות שעוד תתחזקנה עד סוף החלון.

Bianconeri, FelaKaT ו-Dayatso אוהבים את זה.
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חד משמעית - אני גם לא משוכנע לחלוטין שהוא בכלל היה נרכש על ידינו לולא היה איטלקי,אין ספק שיש פה האדרה.

לגבי הסעיף השני - לא יכול שלא להסכים, אני מציק עם הנושא הזה פה בפורום מאז מכירת פוגבה(אולי אפילו מכירת וידאל, לא זוכר), יובנטוס משום מה בונה הרבה מאוד על החומר הקיים, יש לנו הרבה קשרים(מרקיזיו,פיאניץ',חדירה,סטורארו,למינה,רינקון,מנדרגורה,בנטקור) זה 8 שחקנים על 2/3 עמדות לכל היותר, כשאף אחד מהם לא שחקן טופ היום. אני מניח שמנדרגורה ובנטקור יצאו להשאלות(למרות שהאורגוואי רוצה להישאר ולהוכיח את עצמו), זה עדיין משאיר אותנו עם 6 שחקנים. אני קצת מתקשה להבין למה טוליסו 'לא מתאים' למערכת בשלב זה,אבל נצטרך לסמוך על המערכת. האמת היא שגם
    אין כלכך אפשרויות בשוק כרגע.

Dayatso ו-DUGRI אוהבים את זה.
  6. DUGRI Member

תשמעו, על הנייר פיאניץ'- מרקיסיו- חדירה זו שלישייה של 3 שחקני טופ קלאס כשהם בשיאם. אבל בפועל קלאודיו זה לא קלאודיו מאז הפציעה, חדירה כבר לא מתאים ופיאניץ' חייב שחקן פיזי לידו.
    האפשרויות אכן מאוד מוגבלות, ואני גם לא חושב שצ'אן (שלפי הדיווחים הוא המטרה מס' 1 לקישור) עונה על הדרישות. לכן לדעתי יובה חייבת להתאבד על מילנקוביץ' - סאביץ'.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמרי,

מארקיזיו - היה תותח, אבל כיום הוא לא יותר מעוד שם בסגל לטעמי, הוא לא מספיק טוב כבר בשום צורה. הפציעות החוזרות רצחו אותו.
    סטורארו, רינקון - אחלה גרינטה שאין לזלזל בה, אבל לא צריך להעריך את זה יותר מדי.
    למינה - לא מדרג אותו כיותר מ״נחמד״. יותר מתאים לאיזו קבוצת מרכז טבלה ומטה בפרמיירליג.

הרבה עומק, מעט תאכלס, שבמילא גם שחקני ההרכב לא מספיק טובים. קדירה ופיאניץ׳ היו צריכים להיות שחקני ״סגל״. וזה לא כי השמות שלהם לא מספיק סקסים או כי אין מסביבם מספיק הייפ כמו שהם באמת לא מספיק טובים אפילו ביחס לשאר הקבוצות הגדולות באיטליה. יתר על כן, צריך לקחת בחשבון שאין גם ליד השניים הללו קשר ״טבעי״ נוסף שישלים אותם, שכן, אלגרי נתן למעשה את המושכות לדיבאלה לנהל את ההצגה.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה בונוצ'י כשצריכים אותו.

סיונרה, muller, Bianconeri ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://www.juventus.com/media/images/galleries/2017/luglio/2407-firmebernardeschi/240717_Bernardeschifirma01.Xxx

40 מיליון + 10% ממכירה עתידית עד 5 מיליון אירו. 4 מיליון לעונה עד 2022.

Dayatso ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד,

התרגשתי מהפניה האישית.אני כמובן מסכים איתך. ממש בכל מילה . מה שכתבתי זה ניתוח שלי לתפיסת המערכת, לא לדעתי שלי. זה החסרון הכי בולט בסגל שלנו.

golding ו-אלעד אוהבים את זה.
  11. Don Joan Roman Member

אני מוכן לוותר על למינה, רינקון, ולהשאיל את בנטאנקור ומנדראגורה בשביל קשר אחד ברמה גבוהה, אפילו בשביל אחד כמו מאטיץ' מכיוון שזה ישדרג אותנו מאוד(מבחינתי זה צריך להיות פיאניץ' וקשר נוסף - מרקיזיו וקדירה וסטורארו גיבוי, למרות שהציוות שהכי רציתי זה קדירה וטוליסו).

לגבי ברנרדסקי - אני מסכים טיתכם שאלמלא הוא היה איטלקי יובה לא הייתה רוכשת אותו אבל לא מסכים איתכם לגבי הסיבה(לדעתי אם היה ספרדי היה חותם במדריד או בברצלונה, כמו סבאיוס לדוגמא), ברנרדסקי שחקן מאוד מוכשר עם בעיטה טובה וכדרור מעולה והוא יכול להתפתח לשחקן על ולכן ההשקעה שווה את הסיכון, במיוחד כששאר האופציות הן לא ריאליות בבחינת השכר שיובנטוס מוכנה/מסוגלת לשלם.

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO ו-DUGRI אוהבים את זה.
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה מוריניו ואלגרי רוצים את מאטיץ׳ שיש את פאביניו בשוק.

שואל ברצינות.

13. תומר1989 Member

שיובה תרצה שחקן מחוץ לאיטליה שהוא לא ריג'קט?
    שומו שמיים

Dayatso, סיונרה, DUGRI ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. Don Joan Roman Member

יובה לא יכולה כי לפאביניו אין דרכון אירופאי, באיטליה בכל חלון העברות אפשר להחתים שניים שחקנים בלי דרכון אירופאי והמשבצות נתפסו על בנטנקור וקוסטה, זו גם הסיבה שירדו מדנילו ברגע שקוסטה נסגר.

נ.ב אני מקווה שיובנטוס מתחילה בתהליכים להשיג את מלינקוביץ סאביץ בקיץ הבא

Sent from my m3 note using Tapatalk

Dayatso, אלעד, DRORIKO ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. Christian Dailly Member

ברנרדסקי אחלה כישרון,ביחד עם דיבאלה מפחיד.

יהיה מעניין לראות את השילוב,גם קווארדדו ודוגלאס קוסטה...

Dayatso ו-DRORIKO אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.