יובנטוס 17/18 :: תקרת זכוכית?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏16/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

בטח ישמש בעונה הקרובה כבלם חמישי שישחק במקרה הצורך, רינקון של ההגנה.

Sent from my m3 note using Tapatalk

2. DRORIKO Member

ליובה יש דרישות גם משחקני הרוטציה שלה. רינקון הגיע אחרי שהציג יכולה מצויינת בקבוצת אמצע טבלה(דאז) כולל גנג בנג עלינו. זה שהוא לא התאקלם אצלנו זה משהו אחר. הדל פברו הזה זה מישהו שעונה אחרונה שיחק בכלל בליגה השניה

3. Don Joan Roman Member

רינקון בן 29, דל פאברו 22, בטח הדרישה ממנו תהיה לעזור לנו להעביר זמן במידה וברצאלי/קיילו יהיו עייפים

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אשכח איך בשיאו היה לו קרוסינג 20. היו ימים.

5. Don Joan Roman Member

אחח קמוראנסי - איזה בחור מרגש הוא היה.

6. Dayatso #BlackAndWhite#

וחולפים הימים של אימוני הפרי סיזן, ועדיין אין אור באופק, שמועות על קנסלו/מטווידי/גומש/SMS/הקשר של פורטו זה טוב אבל זה לא נראה רציני עד שזה לא מגיע מDIMARZIO.

7. DRORIKO Member

ועד שאחד מהם יגיע מרקיזיו לפי הדיווחים הראה ביצועים בגביע השוקו, אני מאד מקווה שזה מרמז משהו לקראת העונה הקרבה. גם אלגרי לפני היציאה לארה״ב אמר שהוא הכין את מרקיזיו בתנור שנה שלמה ועכשיו אנחנו הולכים לקבל מרקי הישן והטוב. אני מאמין לאלגרי שהוא באמת התכוון לזה ושהוא לא בא למרוח את האוהדים. מצד שני מה זה משנה, גם ככה עוד חודשיים מרקי נפצע וגומר את העונה :-/

Dayatso אוהב/ת את זה.
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קריעה של הרצועה הצולבת זו אומנם לא פציעה מסיימת קריירה היום, אבל נדרשת זהירות רבה בחזרה ממנה, מרקיזיו סבל מפציעה חוזרת בברך ושנה של החלמה מפציעה כזו(נפצע לראשונה לפני היורו) זה לגטימי. כמה זמן לקח לסטרוטמן? החזרה שלו הייתה כמו רכש חדש לקבוצה ובנתיים זה נראה נהדר עבורם. אם מרקיזיו באמת חזר לכושר זה נהדר עבורנו.

יחד עם זאת, זה כמובן לא מספיק ואנחנו צריכים חיזור בקישור. אני אומר את זה שוב, ההנחה שלי היא שמארוטה יקנה רק עם ההזדמנות המתאימה תתבשל, הוא לא יתאבד להביא את מטווידי או כל אחד אחר,רק בתנאים הנוחים ובהזדמנות המתאימה אנחנו נראה חיזוק. אני אגב חושב שמגן ימני זו עמדה חשובה גם כן שחייבת חיזוק.
    אה בעצם יש לנו את דה-שליו.nevemind.

9. Dayatso #BlackAndWhite#

אני חושב שנמכור את למינה ונקבל רינקון2

אבל מעבר לכל ההתבכיינות, רק לחשוב שלפני כמה שנים היה לנו את אמאורי ויאקווינטה והתלהבנו כשהחליפו אותם במאטרי ובוריילו

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי סדר העדיפויות של יובנטוס צריך להיות:
    בלם
    קייטה (כדי שאחת היריבות לא תקבל אותו)
    מגן ימני
    קשר

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

• אני נשאר עם מצבת הבלמים כמו שהיא ומהמר על התקדמות נוספת של רוגאני (בעיה יותר גדולה היא הכשירות של השאר).
    • לא מביא את קייטה, כי עם כל הכבוד לשאר היריבות - יובנטוס צריכה להסתכל על עצמה - ויש לה דיי והותר שחקני התקפה.
    • אני לא מחזיק מדה שיליו בכלל, אבל אולי אלגרי רואה משהו שאפשר לעשות איתו.
    סדר העדיפויות שלי: קשר BOX-TO-BOX א-לה-מאטווידי, ואם אפשר אז גם מקצץ את ה״עומק״ של יובנטוס במרכז השדה ומביא לשם תותח נוסף.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

* קייליני אמר שיובה צריכה מחליף לבונצ'י => יובה צריכה מחליף לבונוצ'י.
    * ספק גדול אם ברצאלי\בנעטיה מסוגלים לסגור 40 משחקים וספק גדול אף יותר אם ברמה הנדרשת.
    * רוגאני הוא בדיוק ה"איטלקי צעיר" שגובל בהזיות כמו "בלם השנה באיטליה" למרות שאפילו לא היה בלם השנה של אמפולי. לא פוסל אותו כשחקן אך על הנייר צריך הרבה יותר ממה שהציג עד היום כדי לתפוס הרכב ביובנטוס.

*קייטה > כמעט כל שחקן התקפה אחר בסגל. קייטה במילאן\נאפולי\אינטר = צמצום פערים על גבול השובר שיווין ששווה השקעה של 20-25מ' למרות סיום החוזה שלו.

*אני מאמין בחזרה מלאה של מארקיזיו (כי אין שום סיבה שזה לא יקרה) ובניגוד לרבים חושב שחדירה שווה הרכב. הם
    כן צריכים עזרה ומאטווידי אופציה נהדרת, אבל מצב הקישור של יובה לא רע כפי שמציגים אותו.

Carlo Ancelotti אוהב/ת את זה.
  13. yonmu Member

אם אלגרי מתכוון לחזור למערך עם רביעיית הגנה, אני לא מבין מאיפה מגיע הצורך בבלם נוסף.
    קייליני וברצאלי בהרכב, בנעטיה כגיבוי ורוגאני מספר ארבע. לא מבין מאיפה מגיעה פרנויית הסגל העמוק בקבוצות איטלקיות כשרואים קבוצות כמו ברצלונה וריאל מצליחות עם סגלים קצרים הרבה יותר.
    אני בהחלט חושב שאתם צריכים מגן ימני להרכב, במהלך שיאפשר לשמור ליכשטיינר כגיבוי ולתת לדה שיליו הזדמנויות בלי לבנות עליו יותר מדי.

הקישור של יובה נחות בהחלט ביחס למעמד שלה. הקישור שלה חלש משל רומא ובערך ברמה של נאפולי. וזה בלי לדבר על שאר אירופה.

ההתקפה כבר עכשיו עמוסה. אני בהחלט רואה את היתרון בלהביא את קייטה, אבל זה גורם להבאה של קוסטה להיראות מאוד לא מחושבת.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי,

1) ברצאלי במילא פורש בסוף העונה הקרובה, אז לא אתעסק בו. אם בנעטיה ורוגאני לא מסוגלים לתת יותר - אז מה בכלל הערך שלהם בסגל?

2) אתה מדבר על קייטה כגיים-צ׳יינג׳ר. לא קיבלתי את הרושם שהוא כזה, אך גם למען ההגינות אין לי מספיק קילומטראז׳ עליו כדי לטעון אחרת.

3) איך אתה מדרג את מרכז השדה של יובנטוס ביחס לשאר הקבוצות הגדולות באיטליה? על שאר הגדולות באירופה (בעיקר ריאל מדריד לטעמי) אין טעם אפילו לדבר. המצב שם לא רע, אבל הוא גם רחוק מלהספיק להיות טוב עבור מועדון בקליבר של יובנטוס. לי זה מרגיש כמו החוליה שצועקת הכי חזק לחיזוק מאז המכירה של פוגבה. רק לפני כמה שנים היה שם את: פוגבה, וידאל, מארקיזיו (תותח) ופירלו. ההבדל הוא עצום כרגע.

15. DUGRI Member

כרגע ליובה 2 חסרונות משמעותיים בהרכב: בקישור ובעמדת המגן הימני. בעוד שאפשר להסתדר עם מגן ימני בינוני התקפית וטוב הגנתית דוגמת ליכשטיינר, אי אפשר לבנות על חדירה או מרקיסיו (מצויינים בשיאם, אך כל אחד מהם רחוק משיאו).
    לגבי בלם: יש כרגע 4 בלמים ברמה גבוהה בסגל, 3 מהם פציעים מאוד, לכן רצוי להביא בלם נוסף. עם זאת לא שווה להשקיע עשרות מליונים בכזה, בטח כשקלדארה מגיע בקיץ הבא.
    ובהתחשב בכך שאפשר למכור את קוואדראדו ולהביא באותו כסף (אפילו בפחות) את קייטה או שיק (אם כשיר), לדעתי יהיה טיפשי לא לעשות זאת.

לכן לדעתי סדר העדיפויות:
    1. קשר לצד פיאניץ'.
    2. קוואד OUT קייטה/שיק IN.
    3. קאנסלו.
    4. בלם.

מצב נושא:
הנושא נעול.