יובנטוס 17/18 :: תקרת זכוכית?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏16/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוואדראדו במידת הצורך (לדעתי) יכול לשחק גם כמגן ימני.

הוא השחקן שלכאורה הכי קל להעיף עכשיו עם האינפלציה בהתקפה, אבל הוא הוכיח את עצמו מספיק פעמים ככלי שימושי ביותר עבור אלגרי.

2. DRORIKO Member

הפוך גוטה הפוך

FelaKaT אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שברננדסקי יתגלה מסוג השחקנים שחשבת שלא היית ״ממש״ צריך, אבל בדיעבד הם שידרגו את הקבוצה משמעותית.

כרגע, מרגיש לי שבכיף היה אפשר לתת לו להמשיך להתפתח בפיורנטינה ולהתמקד במטרות אחרות.

4. DUGRI Member

קוואד לא מתאים לטעמי לעמדת המגן ברביעייה אחורית. אולי כחילוף התקפי בפיגור.
    הוא הוכיח את עצמו, אבל יובה משתדרגת התקפית ומישהו צריך לשלם את המחיר. הוא תכף בן 30 ואני לא חושב שיש לו עוד המון שנים בטופ. לשחקנים כמו קייטה ושיק יש גם תקרה גבוהה בהרבה משל הקולומביאני, גם שווי שוק גבוה בהרבה וגם משמעותית צעירים ממנו.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותו הערך שהיה להם עד כה. בלמי גיבוי של 1000 דקות בעונה. לברצאלי גם בגיל 37 "יש מה לתרום" אך זה לא יהיה הוגן כלפיו לדרוש יכולת שיא לאורך 50 משחקים כבלם הרכב.

אני מדבר על קייטה כהזדמנות שלא מפספסים (לצרף כישרון כל כך גדול,צעיר,ומוכח). גם אם אין בו צורך דחוף להרכב, הוא שווה רוטציה עם דיבאלה והיגוואין (פחות עם מריו כי יש את דגלאס) וזה שווה המון נקודות (חילוף ראשון להתקפה). אין שחקן אחר שיעשה את זה טוב ממנו. אנשים התבאסו שעסקה סתמית עם שיק קרסה. קייטה הוא חלוץ, ובכלל, כישרון\פצצת נתונים בסדר גודל שונה לחלוטין.

מארקיזיו(בשיא)\חדירה >= סטרוטמן\דה רוסי > דיאוורה\ז'לינסקי > כל השאר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/17
    Gianzola אוהב/ת את זה.
  6. FelaKaT Member

המטרה הראשונה של יובנטוס צריכה (והייתה צריכה) להיות קשר עם מאסה ויכולת להוביל כדור. בעונה שעברה זה היה החולשה הכי גדולה של הקבוצה ואני בקלות יכול לראות שאי חיזוק שם מוביל לאבדן האליפות.
    אני מניח שהמערך בעונה הבאה הולך להיות בעיקר 4-2-3-1 ולכן בכיף הייתי מוותר על קוואדראדו כדי להביא את קייטה. מלבד היגוואין אין לנו שחקן של מספרים בקבוצה וקייטה יכול להיכנס לשם.
    בהגנה הייתי מביא מגן ימני רק אם הוא ברמה גבוהה מאוד, אחרת הייתי נשען על דה שיליו-ליכשטיינר, אין סיבה להוסיף עוד בינוני לסגל.
    אני גם חושב שאולי נצטרך בלם אבל עדיין מתלבט אם זה צריך להיות מישהו שמגיע על תקן באנקר או בתור סותם חורים. אגב, אני די משוכנע שכל עוד בנעטיה כשיר הוא יהיה זה שיפתח לצדו של קייליני.

לפי דיווח בסקיי יובה רוצה את סאביץ' מלאציו יחד עם קייטה אבל בינתיים לאציו מסרבת למכור את הראשון. שניהם ביחד ביובה ואפשר להגיד שהמארקטו מעולה.

7. yonmu Member

אין שום סיבה להניח שמארקיזיו יהיה בשיאו.
    מעבר לזה, אם הקשר השלישי שלך הוא חלוץ נסוג כמו דיבאלה ולא קשר התקפי כמו נאיינגולאן או האמשיק, זה מטיל יותר אחריות על ה2 האחרים.
    לקוות שחדירה או פיאניץ' יחזיקו את הקישור הזה זו אופטימיות נאיבית.

אלעד ו-DUGRI אוהבים את זה.
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון (לפחות מצידי) מתבסס על דבריו של אלגרי, ועל היכולת שמציג מרקיזיו במשחקי הכנה.

מה יכול למנוע ממנו לעשות "סטרוטמן" עד כדי כך ש"אין שום סיבה להניח" שהוא יחזור לעצמו?

ניינגולאן והאמסיק מקבילים לדיבאלה כי הם שחקני התקפה לכל דבר. התרומה ההגנתית שלהם מעולה וכך גם התרומה הגנתית של האגפים של יובה. זה מתאזן ברמה הקבוצתית. יובה הסתדרה מצויין בצורה הזו בעונה שעברה.

יש לי הערכה מינימלית לפיאניץ' ועדיין, מה זה "יחזיקו"? עוד אליפות קלה וגמר צ'מפיונס ליג עם הצמד הזה?

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקישור שלנו, גם עם מרקיזיו הוא לא טכני מספיק ולא פיזי מספיק וזה בלט לאורך כל העונה, זה שהקישור שלנו מספיק(אולי) כדי לקחת אליפות נוספת לא אומר שעלינו להסתפק בכך, יובנטוס מכוונת לצ'מפיונז וזה לא סוד - ואנחנו בחוסר בולט בעמדה הזו.
    עם זאת אני חוזר ואומר - עם ההיכרות שלי את הקבוצה,לדעתי מארוטה לא יבצע רכישה,אלא אם תבשיל הזדמנות ראויה(כלומר לא יתאבד או יתעקש על רכישה רק לשם ה'חיזוק').
    לדעתי אותה אסטרטגיה תנקט גם כלפי עמדת הבלם, יובנטוס הייתה שמחה להחתים את דה-וריי או מאנולס אבל בהתחשב בנסיבות אפשר בהחלט להניח שזה לא יקרה ואלא אם תגיע הזדמנות להחתים בלם שבאמת מתאים לנו - אנחנו לא נחתים כזה השנה.

אני חוזר על מה שאמרתי אחרי שבונו עזב, וזה שהעזיבה שלו מכריזה על מות ה3-5-2 אצלינו, ובהקשר הזה, של מגן עם איכויות הגנתיות אלגרי מוצא משהו בדה-שליו.קוודס כבר שיחק בעמדה הזאת ולכן גם אפשר להניח שליצ'י יחזור להיות האופציה המובילה, דה-שליו יהיה הגיבוי וקוודס יהיה האס הטקטי. אני כמובן הייתי שמח אם יגיע קנסלו, אבל זה נראה כמו ספק די גדול כרגע.

10. Carlo Ancelotti Member

אני חושב שזה סיכון גדול מבחינת יובה לבנות על מרקיזיו. אמנם הוא נראה טוב במשחקי ההכנה (לא צפיתי, אקח את המילים של אלגרי פה) אבל כשאני ראיתי אותו בסוף העונה הוא היה נראה לי גמור פיזית, לא מזכיר בכלל את השחקן שנחשב שנתיים לפני לקשר טופ 3 בעמדתו.

אמנם סטרוטמן הוא מקרה ייחודי של שחקן שעבר פציעות קשות וממושכות וחזר כמו גדול, אבל אסור לשכוח ש:
    (1) הוא צעיר יותר לעומת מרקיזיו בן ה-31.
    (2) רומא הכניסה אותו לעניינים לאט ומאוד בזהירות עד שחזר לכשירות פיזית מלאה ולא הפעילו עליו לחץ גדול, לפחות לא בעונה שלפני האחרונה (תקן אותי אם אני טועה). בשביל לאפשר ליובה להסתדר ללא קשר טופ נוסף מרקיזיו יצטרך לחזור להיות הבוס בקישור.
    (3) פה זו פרשנות אישית, אבל אני חושב שצריך מנטליות מיוחדת כדי לחזור מפציעות ארוכות כאלה ולדעת לעשות את ההתאמות בסגנון המשחק ביחס למצב הפיזי החדש. לא בטוח שלמרקיזיו יש את זה.

אני לא אומר שזה לא אפשרי שהוא ימציא את עצמו מחדש, אבל אני כן חושב שזו תהיה טעות מאוד גדולה מצד יובה לפתוח את העונה ללא תותח חדש למרכז הקישור הרעוע שלה כשיש כזה מירוץ חימוש מסביב (מקומי ואירופאי).

אגב, לגבי קייטה: מסכים עם כל מילה.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

@DUGRI אני מקווה שעכשיו אתה רגוע סופית :)

12. תומר1989 Member

בחלון העברות אי אפשר להיות רגוע, בטח לא על פי דיווח של הטוטוספורט.

גם הדיבורים על ניימאר לפאריז או בונוצ'י למילאן היו נראים בהתחלה כמו בדיחה עצובה

13. DRORIKO Member

יש לי הרגשה שיובה מתחילה לשנות את הדיסקט, ראינו איך היא נעמדה על רגליים אחוריות מול צ'לסי בנוגע לסנדרו. אני באמת מאמין למועדון שהוא לא מתכוון למכור את דיבאלה לבארסה. תכלס צעד כזה יהיה מפגר בטירוף כי יובה לא באמת צריכה את הכסף שבארסה תציע, היא תשאר איתנה כלכלית גם בלעדיו.

(כל מה שאני כותב הוא כמובן בהנחה שבארסה בכלל תגיש עליו הצעה)

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/17
  14. DUGRI Member

לא האמנתי שיובה תמכור אותו הקיץ, זה כבר היה טו מאץ'. אבל לדעתי בקיץ הבא הוא כבר לא שחור לבן.

15. yonmu Member

@zitto strunz
    מצטער על האיחור בתגובה, תקופת מבחנים וזה.
    יכול להיות שמרקיזיו יעשה סטרוטמן. יכול להיות שלא. האם יובה צריכה לסמוך על זה שכן? כמה היא מסתכנת במקרה שלא? לדעתי הרבה יותר מאשר אם בנעטיה ורוגאני יקבלו קצת יותר דקות. אם הוא שוב יהיה קצת לא כשיר וקצת לא בכושר וקצת לא מאופס - הוא הופך לעוד קשר בינוני, וכאלה יש ליובה בשפע. השאלה היא כמה קשרים טובים או מעולים יהיו לה.
    להקביל את רדג'ה והאמשיק לדיבאלה זה נכון, אבל זה גם אומר משהו - מישהו יצטרך לכפר על העבודה הזאת שדיבאלה לא עושה. אם יש לך מאחורה את וראטי ובוסקטס, אתה יכול להרשות לעצמך דיבאלה. אם יש לך קשרים בינוניים יותר - אתה מגביר את הלחץ על החוליה החלשה בהרכב (אגב, העבודה שהמגנים נתנו בעונה שעברה כנראה לא תשתחזר העונה בהעדרו של אלבס).
    ולגבי הנקודה האחרונה - כן, בעונה שעברה יובה לקחה דאבל והגיע לגמר הצ'מפיונז. לא, זה לא אומר שפיאניץ' וחדירה צמד טוב. זה אומר שמול רוב היריבות של יובנטוס היתרון של יובה בשאר חלקי המגרש (שוער, בלמים, מגנים, חלוצים. קצת פחות קיצוניים, אבל זה כבר טופל הקיץ) היה גדול מספיק כדי לקזז פלוס את החסרון שהיה לה במרכז השדה. מול ריאל זה לא הספיק.
    מעבר לזה, בעונה הקרובה היתרונות שאלבס ובונוצ'י נתנו כבר לא יהיו. אז אולי ברנרדסקי וקוסטה\קייטה ישדרגו במקביל, אבל אין שום סיבה לא להתחיל את השדרוג מהחוליה החלשה בשרשרת.

מצב נושא:
הנושא נעול.