יובנטוס 17/18 :: תקרת זכוכית?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏16/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

שלא לדבר על קייליני שבגיל הזה היה בכלל מגן שמאלי

Dayatso אוהב/ת את זה.
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנדרגורה - שיחק בעונה שעברה בוקרטונה 34 משחקים,כבש 2 שערים. ערך גם הופעה באזורי במשחק לפני חודש מול צרפת.
    אפשר להבין את הוויתור עליו,הקישור שלכם עמוס מאוד. אין לי ספק שהוא יחזור אליכם או לקבוצה גדולה אחרת מהדלת הראשית.

מויס קין - שיחק חצי עונה בורונה 19 שמחקים,כבש 4.
    די ברור לכולם שזה הדבר הבא בכדורגל האיטלקי. אולי באלוטלי משודרג.

אורסולני וקלמצנה ופאבילי שיחקו בעונה שעברה בסיראה בי,והיו שחקנים הרכב בקבוצות שלהם.

איך אמרת? שילמתם שכר לימוד על בונוצי. אין סיבה שלא תשלמו על חלק מהרשימה פה. בטח כשהשליטה שלכם בליגה מוחלטת.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

״די ברור לכולם שזה הדבר הבא בכדורגל האיטלקי״. לי זה לא ברור, בטח עם הידיעות על כך שהוא באלוטלי משודרג גם מבחינת ההתנהגות. הכישרון שלו יהיה שווה לכלום אם הוא לא ייפתח אופי חזק.

@Bianconeri כשבונוצ׳י וראנוקיה שיחקו יחד בבארי, ראנוקיה היה זה שבלט יותר אם אני זוכר נכון וגם בתחילת דרכו באינטר היה נראה שביצענו החלטה נכונה. הוא ביצע מספר טעויות קריטיות, במיוחד נגד שאלקה, אך אמרנו לעצמנו שזה נובע מחוסר ביטחון אבל בפועל חוסר הביטחון הפך לחוסר יכולת.

אני חושב שראנו תוהה לעצמו מה היה קורה אם אנחנו היינו מחזירים את בונוצ׳י לאינטר והוא היה הולך לקונטה. אני לא חושב שהוא היה מציג את אותה הרמה, אבל אין ספק שהפערים בין השחקנים והמאמנים שאיתם בונוצ׳י שיחק לבין אלו שראנוקיה שיתף פעולה עמם, יצרו גם פערים בין השחקנים שבתחילת דרכם היו נראים ברמה שווה.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EsheD , כמו שאמרו מעלי, מה זה נראה מכן הדבר הבא? אנחנו מחכים כבר כמה דורות לדבר הבא (בהתקפה) ובנתיים עברו פה פאציני,רוסי,באלוטלי,ג׳יובינקו,רוזינה ואפילו אימובילה ואני עדיין לא ראיתי אף לא שחקן אחד שנראה כמו משהו שמתקרב לדל-פיירו/טוטי או אפילו ויירי/אינזאגי או לוקה טוני בכל השנים האלו. עברו 12 שנה מאז קיץ 06, ועדיין לא גדל פה שחקן התקפה אחד ראוי.
    אפשר להתווכח על ג׳ילארדינו או על אינסייניה אם ממש רוצים. אותי זה לא מרשים.
    כל הנתונים האלה שהעלת על הצעירים האלה לא מרשימים בשום צורה. ברארדי גרם לכל איטליה לשפיכה מוקדמת, וגם פה בפורום טענו גדולי המוחות שהכישרון שלו כלכך גדול שהוא שחקן שיכול לעלות על הרכבת מתי שירצה.
    בנתיים לא ראיתי איזה כתבה שריאל שוקלים לקנות את ברארדי במקום ניימאר.

@EO11 - ראנוקיה בהחלט היה המרשים יותר מבין השניים באותה נקודת זמן, אין ספק שהמערכות השונות בהם עברו השפיעו על התפתחותם, זה לא סותר את זה שקלדארה כבר עכשיו נראה טוב משניהם ומגיע למערכת שיכולה לספק לו את התנאים להיות המנהיג הגדול הבא בחלק האחורי של איטליה.

EsheD ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

אורסוליני קיבל הזדמנות בעונה האחרונה באטלנטה ובולוניה וראה בעיקר ספסל. עכשיו בוא תשווה את זה לבן גילו צ'נגיז אונדר. ואני כבר לא מדבר על מה שפאולו דיבאלה עשה באותו גיל. בשורה התחתונה, זה שכיכבת בסריה ב' לא אומר שום דבר לגבי הסריה א', אלה שתי עולמות שונים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/18
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי שלא רואה את הסרייה ב׳ לא מבין כמה הפערים בין הליגות גדולים.

@Bianconeri אני לא התייחסתי לקאלדרה חבר, אבל מסכים עם הגישה שלך אם כבר אני מתייחס לזה.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפער בין הטופ 10 בסריה בי (או לפחות כל מי שהשתתף בפלייאוף) לבוטום 10 בסריה א' קטן מהפער בין הטופ 10 בסריה א' לבוטום 10 בסריה א'.

8. טל. Member

פערים זה מנוע.
    פערים זה טוב.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי בין מקומות 12-13 ומטה לבין צמרת הסרייה ב' הפערים אכן קטנים בהרבה, ועדיין רוב הליגה הבכירה טובה משמעותית מהקבוצות שנמצאות בסרייה ב'. לא סתם זה לא שכיח שהעולות מהסרייה ב' מתקשות מאוד להתאקלם לליגה הבכירה.

חשוב לציין שבספרד, גרמניה ובטח שצרפת מדובר בפערים דומים.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

פער הרחמים

Sent from my iPhone using Tapatalk

טל. אוהב/ת את זה.
  11. DUGRI Member

מסתמנת עסקה מזעזעת ליובנטוס ומעולה למילאן.
    לא מבין את זה... יובה באה למו"מ בעמדת כוח מובהקת. חבל מאוד.

12. SerieA Il Capitano

לא בטוח. לאונרדו לא פראייר, מבחינתו שיובה תיתקע עם היגוואין. בונוצ'י הוא מקצוען ולא יבזה את המדים של מילאן בכל מקרה.

כשמארוטה צריך לעשות עסקים עם מישהו כמו לאונרדו זה לא פשוט, לא מדובר על איזו קבוצת תחתית בסרייה A שתגיד ליובנטוס/אינטר/נאפולי/רומא "אמן" על כל בקשה (ע"ע מנדראגורה ב-20 מיליון, כל הצעירים של אינטר שאוזיליו "מכר", וכו').

Carlo Ancelotti אוהב/ת את זה.
  13. DUGRI Member

בהתחשב בזה שיובה בכלל לא צריכה את בונוצ'י, והשחקן דרש לעזוב ספציפית ליובנטוס, אני לא רואה איך יובה לא באה בעמדת כוח למו"מ הזה.

14. DRORIKO Member

לדעתי הסיבה העיקרית לטרייד זה אלגרי. כבר כתבתי שמקצועית הוא חולה על בונוצ'י, מצד שני אנחנו כבר יודעים מה הדעה שלו לגבי שחקנים צעירים(דיבאלה זה באמת היוצא מן הכלל) אני די סבור שאחרי ששמע שבונוצ'י רוצה לחזור הוא דחף לעסקה הזאת. להגיד לכם שאני משתגע על זה? לא ממש(ואני מחזיק מבונו) אבל אלגרי כנראה כן. בכל מקרה לדעתי המרקטו הזה ישפט לפי דבר אחד-אם נחזק את הקישור או לא. זאת הבעיה המרכזית כרגע, אני רק מקווה שסאגת בונוצ'י לא לקחה זמן יקר מסוגיית הקישור.

15. Carlo Ancelotti Member

שני דברים שלא התייחסת אליהם:
    1. יובה מאוד רוצה את בונוצ׳י.
    2. מילאן ממש לא לחוצה למכור.

תוסיף לזה את העובדה שיובה מתה להיפטר מהיגוואין ותקבל את התשובה ללמה מילאן מכתיבה את הלך המו״מ וכנראה גם תקבל בדיוק מה שרוצה (קלדארה).

מצב נושא:
הנושא נעול.