יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

אני גם לא מבין את הבוז שלו לליגות שהן לא איטלקיות.הוא כבר שהבאנו מהבונדסליגה את וידאל?

2. תומר1989 Member

איזה בוז? בגלל שאני לא מחזיק משחקן ?

3. DRORIKO Member

לא יודע, כשאתה כותב "מצטער שאני לא עף על כל פלוץ מדורטמונד עם שם מגניב" זה נשמע שאתה די מזלזל בליגה הזאת כן

4. תומר1989 Member

לא זילזלתי בליגה ולא בדורטמונד.
    אי אפשר להתכחש שיש היפ גדול סביב שחקני דורטמונד ובכלל מהבונדסליגה יותר מאשר שחקנים בסריה א'. אולי אפילו בצדק. אבל במקרה גונדוגאן כמו למשל במקרה הומלס (שאני מניח שאתה חושב שהוא אחד הבלמים הטובים באירופה) ההיפ הוא מוגזם.
    גנדוגאן שחקן טוב ללא ספק אבל לא של 30 מיליון יורו. לא רואה בו משהו שמצדיק את הסכום הזה, אתה יכול להגיד למשל שהוא יותר טוב מאלאן מנאפולי? 2 שחקנים עם מאפיינים מאוד דומים שבשיא כושרם די שווים ברמתם.

5. DRORIKO Member

לא מעניין אותי הייפ. אני יודע שכשראיתי אותו לראשונה בנבחרת גרמניה לא היה לי מושג מי הוא והוא הגניב אותי לגמרי. אחרי זה ראיתי אותו בכמה משחקים של דורטמונד והוא שמר על אותה רמה.
    30 מיליון על שחקן בלבל הזה , ושלאור גילו יכול לתת לך לפחות 4 שנים באותה רמה, נשמע כמו עסקה טובה.

6. Enzo Maresca Member

קודם כל, הספקולציות בשלב הזה של העונה לא שוות יותר מדי. ההישגים בחצי השני של העונה + היורו בקיץ ישפיעו על שוק המאמנים, לא העיתונאים המשועממים בינואר. דבר שני, אלגרי הוא לא מסוג המאמנים שיציבו אולטימטומים*, יתבכיינו ויתנו את הישארותם ברכישה של שחקן כזה או אחר (כשהיוצא מן הכלל הוא כמובן מאטרי). ודבר שלישי והכי חשוב - אנחנו לא מועדון שמתרשם מהגחמות של אנשי הצוות שלו. כל מהלך במרקאטו קורה במידה והוא מתאים לצרכים ולאסטרטגיה הרבה יותר מאשר ניסיון לרצות את המאמן או מי שזה לא יהיה. כשזה בא אחד לצד השני זה מעולה אבל לא תמיד זה המצב.

*מעניין מה חשב לעצמו אנטוניו קונטה כששמע שחואן מנואל איטורבה AKA הרוברטו באג'ו הארגנטיגוואי (זה כאילו ארגנטינה + פרגוואי, זרמו) AKA הקש ששבר את גב הגמל AKA הגורם שהוביל להתפטרותו ולפאנץ' ליין האלמותי ש"אי אפשר להיכנס למסעדה יוקרה עם השקל ועשרים אגורות שמצאת שלשום בין כריות הספה" חותם לפני כמה ימים בקבוצה בריטית קיקיונית שהוא אפילו לא יודע להגות את שמה.

7. תומר1989 Member

אני חושב שקונטה התפטר בגלל שיובה פספסה את אלכסיס סאנצ'ז לא בגלל איטורבה.

8. Enzo Maresca Member

גם וגם. בתחילת הקיץ ההוא קונטה ביקש את סאנצ'ז וקיבל את מוראטה, בהמשך הוא רצה את איטורבה ונאלץ להסתפק בקומאן. זה כבר היה יותר מדי בשבילו ובזמן שברומא חוגגים את ה"מחטף" של סבאטיני ומארוטה סופג ביקורת קשה בתקשורת קונטה בחר לעשות לנו (מה שביעבד יתברר כ)טובה גדולה ולהתפטר.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכסיס היה out of their league ועבר לארסנל כבר בתחילת הקיץ. קונטה שיחרר את יובה מעצמו לקראת הסוף מיד ובסמוך למעבר של איטורבה.

10. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו זה רשמי: יובנטוס רוכשת מגנואה את רולאנדו מונדרגונה. 6 מיליון עכשיו ועוד 6 בהמשך. הקשר בן ה-18 יסיים את העונה בפסקארה ובקיץ יגיע ליובנטוס עם חוזה של 5 שנים.

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/[type]/[nid]/mandragora-welcome490ss.Xxx

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בכל יום שומעים סיפור כזה. נלקח מ-juventus-the curva:
    "אני, באופן הגיוני, לא יודע להסביר למה דבר כזה קורה, אבל לדעתי לכל דבר יש סיבה. מה שאני עומד לספר לכם, חברים, הוא סוריאליסטי, משהו שאני אזכור לשארית חיי, רק לחשוב על כך נותן לי תחושת צמרמורת.

אתמול, לאחר המשחק (יובה 3 - אינטר 0), הלכתי לביתי שמח ומרוצה מהתוצאה והשערים מהאליל שלי מוראטה, ואז חשבתי שיהיה עדיף לאכול משהו, אז לבוש בחולצת של האליל שלי (שאותה אני לובש כל משחק) הלכתי לפאב הקבוע. עד אותו רגע הכל נורמלי. אני מתיישב, מזמין ואז משום מקום אני רואה התרגשות בקרב המלצרים, אני תוהה למה בתדהמה ואז נאמר לי "מוראטה עומד להגיע".הייתי מאושר, סוף כל סוף יכלתי לקבל תמונה איתו...
    הוא נכנס, אמר היי לכולם, ואז הגיע לכיווני ושאל אותי לשמי, עניתי לו והוא שואל אותי אם כבר הזמנתי, אמרתי שכן והוא אומר למלצר "היום חשבון ג'יאנמרקו עלי", הייתי כה מופתע והתרגשתי באותו רגע שלא שמתי לב שהוא גם שלח חבר להביא חולצת משחק חדשה של יובנטוס. הוא לקח עט וספרדית מושלמת כתב "לחברי ג'יאנמרקו, באהבה רבה. אלבארו מוראטה". חלום שהתגשם בזה הרגע, הידיים שלי רעדו וחשבתי שאני חולם.
    בינתיים, הפיצה שלי הגיעה. רגעים לאחר מכן אני שומע מישהו קורא בשמי, זה היה מוראטה, ששואל אותי אם אני רוצה להתיישב לאכול איתם, חשבתי שאני עומד להתעלף ובקול שבור מרגש קיבלתי את ההזמנה.
    הם החלו לתת לי להרגיש אחד מהם, הם ביקשו ממני לדבר על החיים שלי, על המקורות שלי, מה למדתי, אם אני הולך בתכיפות לאצטדיון...
    אחרי מספר תמונות ושיחות שונות אלבארו נתן לי את הטלפון שו לביקש ממני, כאילו הייתי חבר שלו, להקליד את מספרי שלי, לא ייאמן לחלוטין! הוא אמר לי להתקשר אליו בכל דבר שאצטרך, הוא יעזור לי. אז הוא חייג את המספר שלי ומאותו רגע היה לי את מספר הטלפון של אלבארו מוראטה ברשימת אנשי הקשר שלי...
    הערב עבר בין צחוק, תמונות ונסיונות של אלבארו ללמד אותי משהו בספרדית, אבל הייתי נרגש מכדי ללמוד. בסוף הערב, אחרי שעה יחד, הוא שילם על הארוחה, ואמר לי: "היה באמת נחמד להכיר אותך, ג'יאנמרקו, אני מקווה לשמוע ממך בקרוב, אתה אחלה" באותו רגע צמרמורת קרירה רצה לי לאורך הגב וישירות ללב.

אני לא יודע מה עשיתי שמגיע לי כל זה, או שזה פשוט היופי שבגורל, אבל העובדה היא שיום אחד אספר לילדים שלי, בגאווה רבה, שערב אחד בטורינו אכלתי ארוחת ערב עם אלבארו מוראטה.
    תודה לך אלבארו, עשית אותי שמח מאוד."
    https://scontent.fhfa1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-0/s480x480/12654296_460534450805390_6444449885676870022_n.Xxx?oh=50e6beeacc3820fea308bb79eb2bbac5&oe=573C9F47

מלך.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחד הדברים החשובים בחיים זה לא לשכוח מאיפה באת. במקרה של שחקן כדורגל, אסור לשכוח שפעם גם אתה היית אוהד כדורגל ואתה יודע מה יכול לעשות טוב לאנשים ומה רע. בקטע הזה אני יכול לשבח את ניימאר, שהוא אחד השחקנים היותר גברים בעניין הזה.

13. Dayatso #BlackAndWhite#

אני קורא פוסטים כאלה, ואני מתמלא תחושת גאווה שיש עוד ניצוצות של אור בגזע האנושי, שאפו מוראטה

uri ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  14. Roma מנהלים

חדירה נפצע שוב בפעם ה-מי יודע כמה בקדנציה הקצרה אצלכם וייעדר ל-3 שבועות. יש כמובן את סטורארו אבל כמובן לא אותו רמה וחבל כי חדירה התחיל להשתלב אצלכם בקישור בצורה טובה.

אני חושב שיובה צריכה להביא בקיץ קשר ברמה גבוהה ולא לבנות על חדירה, לליגה הסגל הקיים גם בלעדיו אמור להספיק אבל באירופה החיסרון של חדירה יכול להשפיע לרעה.

Khedira out for three weeks | Football Italia

15. DRORIKO Member

סטוררו שחקן טוב מאד. מחליף ראוי ביותר. לגבי אירופה, סטוררו שיחק נגד ריאל והיה לא רע בכלל. אל תשכח שמדובר בשחקן צעיר שיכול להתפתח עוד יותר,דווקא טוב שיש הזדמנות להריץ אותו(כולל נגד באיירן)

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/16
מצב נושא:
הנושא נעול.