יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Enzo Maresca Member

חדשות מדכאות מהשעות האחרונות לפני ההמראה למינכן - קייליני (כצפוי), מארקיזיו (לא מפתיע) ודיבאלה (מה קשור עכשיו?) לא כשירים ויחמיצו את באיירן. גם מנדזוקיץ' לא 100 אחוז אבל במקרה שלו נראה שרק קטיעה של הרגל תמנע ממנו לשחק. בכל אופן יש לו עוד מספיק זמן להחמיר את הפציעה, פריירה וזאזה כבר בהיכון.

אגב, אני יודע שזה לא יקרה אבל במצב כזה הייתי רוצה לראות את ה4-3-3 שניסינו טיפה בתחילת העונה (עבד מעולה במנצ'סטר) עם בופון - ליכשטיינר - ברצאלי - בונוצ'י - אברה - קדירה - סטורארו - פוגבה - קואדראדו - מוראטה - מנדזוקיץ'. אבל זה רק אני, לא רואה את אלגרי מוותר על הנטייה הטבעית שלו להחליף את מארקיזיו בהרנאנס ולהערכתי זה ייראה יותר כמו ה4-4-2 מול נאפולי. דווקא בקשר לאברה/סנדרו אני עם מקס, אברה זה ללכת על בטוח בעוד הברזילאי הוא אחלה קלף התקפי מהספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/16
  2. DRORIKO Member

במשחק כזה שהמטרה הראשונה היא לא לקבל תבוסה טראומתית ומול שחקן מטורף כמו רובן אפשר לפתוח עם אברה(למרות שהוא היה חלש במפגש הקודם) בשאר המשחקים צריך לפתוח עם הברזילאי.

הרננס שיחק טוב נגד באיירן במפגש הקודם. אין לי בעיה איתו.

3. DRORIKO Member

סליחה על הבורות, אבל אחרי השנתיים השאלה בבאיירן יש לנו אפשרות להחזיר את קומאן?

4. Roma מנהלים

אם אני לא טועה יש לבאיירן סעיף רכישה, כלומר הכל תלוי בהם. איך שזה מתקדם כרגע תשכח ממנו ותתחיל לבנות על ברארדי.

קוסטה וקומאן מחליפים את רובן וריברי שמתחילים להיגמר. יופי של חילופי דורות עושים שם. גם אצלכם המצב לא רע שרוגאני, דיבאלה , לאמינה(?) אמורים להיכנס לעמדות מרכזיות.

5. AmitHBS Member

באיירן השאילה את קומאן לשנתיים שבסופן הגרמנים מחזיקים באפצית רכישה ב20 מיליון יורו. בקצב הזה הוא יהיה אחת ממציאות העשור.

6. DRORIKO Member

מצד אחד ברור שזה פספוס גדול, מצד שני אני מאד מתחבר למה שרומא אמר.

אז אני מבין שהצרפתי לא היה בתכניות של אלגרי לעונה, השאלה אם לא היתה אופציה להשאיל אותו בלי סעיף רכישה

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/16
  7. Don Joan Roman Member

קומאן מצא בבאיירן קבוצה שמתאימה בדיוק לאיכויות שלו
    ביובנטוס הוא לא התאים לשיטה ובגלל זה השאילו אותו, לאף אחד ובטח לא לאלגרי היה ספק שמדובר בכישרון גדול

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

8. DRORIKO Member

מה חומרת הפציעה של דיבאלה?

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רופא,אבל בדכ בפציעות שרירים כאלה,יש כמה ימים של בדיקות עד שתצא איזה הודעה רשמית לגבי חומרת הפציעה..

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי הולך להיות להרבה פעילות בקיץ הקרוב סביב הקבוצות הגדולות: כולם יודעים כמה האנגליות עם המאמנים חדשים יכולות לבזבז וכמה הן צריכות להתחזק (מה שגם יש לא מעט שחקנים מעניינים שאולי ירצו לעזוב או שיעזיבו אותם), בבאיירן תמיד עובדים, בדורטמונד ירצו להתחזק אבל גם יש להם יהלומים שהרבה קבוצות יחשקו בהם, בריאל אין סיכוי שאחרי הקיץ שעבר לא יגיע לפחות צעצוע נוצץ אחד (סביר להניח שגם יעזוב כזה), ברצלונה יוכלו לבצע רכש כרגיל אחרי שסיימו עם הבאן, אתלטיקו לעומת זאת הולכים לקבל באן והם חייבים חלוץ. ב-פ.ס.ז׳ יש את סיפור זלאטן ואולי קאבאני. כמובן שיש עוד שמות פוטנציאלים כמו לוקאקו, היגוואין, מאהרז ושות׳. לכל החגיגה תוסיפו את היורו/קופה/אולימפיאדה ויהיה קיץ מעניין.

איפה יובנטוס נכנסת לסיפור הזה? גם לה יש יהלומים, אבל לא פחות מעניין איפה היא עומדת מבחינת שכר וכמה היא יכולה לשלם.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/16
  11. Enzo Maresca Member

יש לי תחושה שהולך להיות בלגאן (חיובי!) במרקאטו הקרוב כשמן הסתם הרבה תלוי בפוגבה. מצד אחד, יש לנו קטע כזה של למכור את הכוכב הכי גדול שלנו ואיכשהו לחזור קבוצה טובה יותר. זה עבד מעולה גם עם באג'ו (פינה את המקום לדל פיירו), גם עם ויירי (אינזאגי) ובמיוחד עם זידאן (בופון + תוראם + נדבד), ככה שסביר להניח שסכום שיא על התמנון יתורגם ל3-4 שחקנים ברמה גבוהה מאוד. מצד שני, מארוטה מדגיש בכל הזדמנות שאין לנו צורך קיומי למכור שחקני מפתח וש"היהלומים" (בסדר יורד לפי שווי שוק – פוגבה, דיבאלה, סנדרו, בונוצ'י. מוראטה איפושהו באמצע אבל אני לא לגמרי מבין איך עובדת האופציה של ריאל עליו ומה ההשלכות של מכירה לקבוצה אחרת) יעזבו רק אם יבקשו זאת בעצמם. במידה ואכן נחליט/נצליח לשמור על כולם, השאלה היא כמה עמוק לכיס אניילי יהיה מוכן להכניס את היד. לדעתי גם אם ההשקעה מצד הבעלים (+ העלייה הטבעית בהכנסות) תאפשר לנו להשתולל באופן יחסי, הרי שתקרת השכר תמנע מאיתנו להשתתף במכרזים הסופר מוגזמים של האנגליות ושות'. מה שכן, היא אמורה לאפשר לנו להתחרות גם על השחקנים המשלימים של העשירות (איסקו/אוסקר/גצה/בנעטיה/מארקיניוס/קבאני ודומיהם) וגם על שחקני המפתח של הקבוצות בדרג מתחתינו (מחיטריאן/ויטסל וכאלה).

בכל מקרה, אני חושב שבקיץ הקרוב הדגש של מארוטה צריך לעבור משליטה טוטאלית בשוק האיטלקי לחיזוק איכותי מבחוץ. אף אחד במערכת לא יגיד את זה במפורש אבל אנחנו רוצים את ליגת האלופות. הגמר בשנה שעברה וצמד המשחקים מול באיירן רק פתחו את התיאבון והוכיחו כמה אנחנו קרובים לטופ. בשביל לעלות את המדרגה האחרונה אנחנו צריכים פחות ברארדי'ז וזאזות ויותר מחיטריאנים וקבאני'ז. יש לנו חלון הזדמנויות של שנתיים עד שבופון פורש וברצאלי, קייליני ומארקיזיו יורדים משיאם כדי לזכות סוף סוף בגביע המחורבן הזה. בשביל שזה יקרה אניילי צריך לפתוח את הברז ומארוטה חייב לשנות נישה ולצאת מאזור הנוחות שלו.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבאני מרוויח 14 מיליון יורו בשנה,זלאטן עוזב בקיץ וגם אם פריז יתפרעו ויקנו את רונאלדו בטירליאד יורו תהיה לו הזדמנות לפרוח שם,בטח שאי אפשר לדעת איך תגמר העונה הזאת.תוסיפו לזה שהוא בן 29 וכשהגיל מתקתק הכסף משחק אצל שכירי החרב תפקיד גדול יותר מהכבוד והיוקרה ותבינו שקבאני כנראה ימשיך להיות מקושר אלינו אבל לעולם לא יגיע.

מה אנחנו כן צריכים? חלוץ אין ספק,קשר יצירתי אין ספק, וגם קשר 50-50 טוב,עדיף פיזי.. איפה לחפש? זה כבר התפקיד של מארוטה, אני יכול להגיד שהחתמה של איסקו/גצה תהיה מקפצה נהדרת מבחינתנו,אני גם אוהב את השמועות על גונדוגאן ואני באופן אישית אם הייתי יכול בכלל הייתי גונב לנאפולי את אלאן. חלוץ? זאת שאלה מצוינת.. אנחנו לדעתי זקוקים למס 9 חזק, בדיוק קבאני/סוארז/בנזמה/היגוואין כאלה, רק איפה מוצאים כזה אחד שיגיע אלינו?

13. yonmu Member

כבר יש לכם את מנדזוקיץ'-מוראטה-זאזה על עמדת החלוץ שליד דיבאלה. אין הרבה שחקנים שיהוו שדרוג משמעותי ואני מתקשה לחשוב על כאלה שתוכלו להביא. כמובן שזלטאן יהיה שדרוג אבל ללכת עליו לא יהיה חכם. מלבד צעירים לא מוכרים זה לא משאיר לכם אופציות רציניות שתוכלו להביא (לבנדובסקי, היגוואין, סוארז). קבאני לא נראה לי כמו שדרוג שיהיה שווה את המחיר שלו.
    בקיצור, את השדרוג יהיה הרבה יותר קל למצוא בקישור מאשר בחוד. חאמס\איסקו\גצה\רויס - כל אחד מהם שווה מקום בהרכב בהנחה שמוכנים לעשות התאמות במערך. על העמדות האלה יהיה לכם קל יותר - וכנראה גם זול יותר - להשתדרג בצורה משמעותית.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שלמריו יהיה ערך בעוד 2 עונות מהיום, מה שמשאיר אותנו עם זאזא/מוראטה כשעתידו של האחרון והמוכשר יותר הוא לא ברור.
    אם יגיע קשר יצירתי (איסקו/גצה ,חאמס לא קושר אלינו מעולם ורויס הוא קיצוני לא טרקוורטיסטה) זה כנראה יגרום לזה שנעבור ל4-3-1-2(יותר סביר) שכזה או ל4-3-3(אני בספק גדול מאוד). אם נעבור לחוד כזה,נצטרך חלוץ נוסף שיודע גם ליצור(ויסלח לי מוראה על ההופעה המצויינת במינכן אבל זה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל). זה שאין הרבה כאלה בחוץ זה נכון, בתחילת השנה היו שמועות על אמבולו של באזל,האמת לדעתי הוא יכול להיות כשרון נהדר,אני גם הייתי מביא את לוקאקאו,אבל זה מסוג הדברים שאפשר לעשות רק בפרו או בפיפר כנראה..

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שיעופו לא מעט ריג׳קטים בסכומים צנועים יחסית מהפרמיירליג (ע״ע קוואדראדו/דז׳קו) עם הגעתם של המאמנים החדשים ויובנטוס יכולה ואולי אפילו צריכה לנצל את זה; צריך לקחת בחשבון שהמערכת שבנו אלגרי ומארוטה מאוד מרשימה ומסודרת, ולא במקרה שחקנים לא מוכחים ו/או ריג׳קטים של קבוצות עשירות יותר מצליחים מאוד אצלכם. אולי זה לא נוצץ כמו עסקת ענק, אבל לא תמיד זה פחות אפקטיבי.

מסכים גם עם הבחור המילאנזי מעליי. אתם צריכים להבקיע יותר שערים, אבל לא זה בהכרח צריך לבוא מעמדת החוד, לפחות לא ברמת רכש. למרות שיש תחושה שכל השחקנים שלכם נמצאים במועדון מאז ומעולם, חלקם צעירים ו/או רק בעונה הראשונה שלהם אצלכם. הם יכולים להשתפר עוד וכך גם המספרים שלהם. כמו כן, שדרוג בקישור, אם זה בפן היצירתי ואם זה בפן ההגנתי יוכל להקל ובעיקר לשחרר יותר שחקנים כמו פוגבה ומארקיזיו קדימה - דבר שיכול לשפר את השטף במשחק שלכם ואת יצירת המצבים - מה שבאופן טבעי יכול להגדיל גם כן את מספר השערים.

מצב נושא:
הנושא נעול.