יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@FelaKaT

ברצינות אני שואל אותך - לאן יובה עוד יכולה לצמוח? עוד קפיצה אחת והיא הגרסה האיטלקית של ברצלונה. אם לא המפגש נגד באיירן המפלצתית בשמינית, שהיא היריבה האפשרית הכי גרועה אחריי בארסה, יש מצב מאוד גדול שיובה עכשיו מתכוננת לרבע גמר הצ'מפיונס, וזה אומר עוד עונה בשמונה הטובות ביותר של אירופה, וזה אומר עוד עונה עם המון הכנסות. הסיבה היחידה שיובה לא בדרך לשחזר את העונה הגדולה שלה מהעונה שעברה היא שהיא עמדה מול קבוצה חזקה מדי, ועמדה נהדר אגב, בשלב מוקדם יחסית. חוסר מזל במילים אחרות.

מ-2011 עד 2015 ההכנסות של יובה צמחו ביותר מ-100 אחוז, התנהלות הרכש שלה פשוט פנטסטית, ומכל הבחינות זה מועדון שיכול ללמד לא רק כל מועדון איטלקי אלא את רוב המועדונים האירופאיים איך להתנהל. בתור אוהד אינטר אני לא מבין איך אפשר להתלונן על מצב כזה.

Don Joan Roman ו-BayernMunchen אוהבים את זה.
  2. FelaKaT Member

ענית בעצמך, עוד קפיצה אחת. תמיד יש לאן לצמוח.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לאן עוד קפיצה? במצב הנוכחי של הכדורגל האירופאי אתם בין הקבוצות הטובות באירופה, ואין דבר כזה שיובה לא מועמדת לזכות בכל התארים. במה זה שונה מימי מוג'י העליזים?

http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/09/greed-1442846069.Xxx?quality=0.85&format=Xxx&width=480

4. FelaKaT Member

אני אנסה להמחיש את זה במטפאורה (שובניסטית מעט) : יובנטוס היא כמו אישה שהשילה קילוגרמים רבים, אבל היא עדיין לא בין 3-4 הדוגמניות הנחשקות ביותר וכדי להגיע לשם היא צריכה דיאטנית טובה יותר כדי להשיל את הק״ג האחרונים שימנעו ממנה למשל לקרטע בשלב הבתים של ליגת האלופות (שאנשים נוטים לשכוח אותה משום מה) ולא יראו בה אנדרדוגית ברורה מול בארסה ובאיירן.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי ראה בה אנדרדוגית ברורה מול באיירן לעזאזל? כשזה הוגרל הדבר היחידי שעלה לי לראש זה "גמר פוטנציאלי, גמר פוטנציאלי, גמר פוטנציאלי".

יובה לא הייתה בין 3-4 הדוגמניות הנחשקות ביותר גם בימים של נדבד, טרזגה, תוראם וכו', למרות שהסיבה לכך היא יותר תחרותיות באירופה, ועדיין ליובה של היום יש מקום של כבוד בצמרת האירופאית. למעט באיירן ובארסה, אין קבוצה טובה ממנה באירופה, ומה לעשות, כשלאחת יש את הניהול הטוב ביותר ביחד עם תזרים מזומנים גבוה במיוחד, ולשנייה יש את מסי ו...תזרים מזומנים גבוה במיוחד, קשה מאוד לשאוף לגבהים הללו. מספיק להסתכל על מנצ'סטר יונייטד ולהבין עד כמה יובה מתנהלת נכון ומוציאה מעצמה את המיטב.

6. SerieA Il Capitano

אוהדי יובנטוס באופן טבעי רוצים להיות הקבוצה של 96-98 ולא של היום. זה מין רצון כזה להיות הכי טובים שיש, יותר מהקטלונים והמדרידאים. שאיפה לגיטימית של אוהדים, אני לא חושב שאוהדי יובנטוס צריכים להגיד "הכל בסדר" וזהו.

Don Joan Roman ו-ADP אוהבים את זה.
  7. yonmu Member

@EO11
    נכון, אבל אם היא תשמור את השמות הבומבסטיים האלה היא תהיה אימתנית לא רק בקנה מידה איטלקי אלא בקנה מידה אירופאי.
    עם וידאל יובה היתה קבוצה חזקה יותר ואולי עוברת את באירן בזכות זה. עם וידאל ודרקסלר זה יכול להיות לבל אחר. זה שבפועל קוואדראדו וקדירה (שני ריג'קטים של קבוצות על) התגלו כרכשים מעולים זה נחמד, אבל זה נחמד ביחס למה ששילמו עליהם. זה לא הרמה שדיבאלה בדרך אליה.

לגבי יובה-באירן-ברצלונה -
    יש הבדל גדול בין הרמות כאן. יובה צריכה לשאוף לרמה של באירן, כלומר שליטה מוחלטת בליגה המקומית ושכל דבר פחות מטופ 8 בצ'מפיונז יהיה כשלון. זה שהעונה הודחתם מול באירן בהארכה נראה כמו תירוץ נחמד, אבל זה שסיימתם במקום השני בבית זה כן כשלון, וזה הכשלון שהיה השלב הראשון בהדחה. קפיצת מדרגה של יובה יכולה להביא אותה לרמה של באירן, וזאת צריכה להיות השאיפה הקיץ.
    לגבי בארסה אין על מה לדבר. ברמת העקרון אני אפילו לא חושב שנעשתה שם עבודה חכמה במיוחד (השכונה שהולכת שם בהגנה הזויה), אבל השילוב של דור שחקני הבית (בוסקטס-אינייסטה-מסי) עם הרכישות הגדולות (המסוכנות והבעייתיות חוקית) של ניימאר וסוארז הפכו אותה למפלצת ברמה לא הגיונית. ראקיטיץ' הוא אולי הדוגמא היחידה לרכש חכם ומוצלח שם. ניימאר היה סיבוך משפטי מחשיד וסוארז הגיע כי הם היו היחידים שיכלו להביא אותו (כנ"ל לגבי זלטאן והנרי בזמנו).

תומר1989 אוהב/ת את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה שמת לב שנתת פה שנתיים ספציפיות מתוך תקופה מאוד ארוכה שבה יובה לא הייתה מהמצב בה היא נמצאת כיום?

יש לשאוף גבוה, ויש להיות גרידי. לבוא בתלונות למארוטה על העבודה הכל כך נפלאה שלו, ולטעון שיובה יכולה לשאוף ליותר בזמן שהיא שואפת הכי גבוה שאפשר, זו גרידיות.

@yonmu
    כל מנהל בעל תבונה והבנה בכדורגל היה מעדיף את קוואדרדו בתנאים שהוא הגיע מאשר דרקסלר האוברייטד.

9. SerieA Il Capitano

"גרידיות" זה מה שמניע קבוצות ספורט להיות הכי טובות שיש. אני אהיה מאד לא מרוצה מאוסיליו ומאנצ'יני אם הם לא יהיו גרידים. אין דבר יותר גרוע בספורט מלהיות שבע איפה שאתה.

חייבים להיות גרידיים, אחרת אין טעם לבוא לעבודה בכלל בתחום הזה.

FelaKaT אוהב/ת את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הבנתי מה אתה רוצה בהתחשב בכך שאמרתי כבר בהודעה המקורית שיובה שואפת הכי גבוה שאפשר, וזו גרידיות לבוא בתלונות אחריי העבודה הנפלאה שעושים שם.

11. SerieA Il Capitano

אוקי, מבין מה אתה אומר. אני לא רואה את מה שהבחור כתב כתלונות אלא כדרך לשיפור המצב. לגיטימי. אין לו סנטימנטים למארוטה (לגיטימי גם), והוא רוצה תחליף טוב יותר. אינני בטוח שיש תחליף טוב יותר היות וממילא קשה ליובנטוס למכור שחקנים מתוקף מעמדה, היות ואם שחקן רוצה לעזוב אותה היא לא תחזיק אותו בכוח.

12. FelaKaT Member

יובנטוס שאפה לשם בימים של נדבד וכו וגם בתקופות שלאחר מכן, גם בגלל זה ליפי (וקאפלו) הוחלפו.
    כבר שלוש שנים שאנחנו מקרטעים בשלב הבתים באלופות, בקושי מבקיעים והשנה התווסף לזה הקרטוע היחסי בליגה.
    אז יפה לשפוט הכל על פי מבחן התוצאה, אבל לצערי השנה לא עשינו את ההתקדמות שהיינו צריכים לעשות ואף הלכנו אחורה באספקטים מסוימים (בעיקר מבחינת ההתקפה).
    על פי הגישה שלך אגב, לבאיירן ובארסה אין לאן לשאוף?

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מעריך את מארוטה, ואת כל הניהול שלנו, אם זאת אני מסכים שיובנטוס צריכה לדרוש מעצמה יותר.
    לא הייתה קבוצה בטופ האירופי? שאפה לשם רק בין96-98? נו באמת..
    בין 95-03(8 עונות) יובנטוס הגיעה לגמר האלופות 4 פעמים(3 מתוכם ברצף) ועוד פעם אחת לחצי גמר(ולמרות שהם זכו אף אחד לא ישכח את הפרצוף של נאוויל שאמרו לו שיובנטוס עלתה)
    בליגה זכינו ב4 אליפויות ורק פעם אחת לא סיימנו בין השתיים הראשונות . וזה בתקופה שהליגה האיטלקית הייתה בשיאה,
    למה זה פשע שאוהד ירצה להגיע לאותם השגים(חוץ מהלוזריות הנוראית בגמרים באירופה)?

יש לא מעט ביקורת מוצדקת על העונה - כי גם מי שטוב יכול להיות טוב יותר. הכשלון(כן כשלון,בעיקר אחרי הדאבל על סיטי) לא לסיים בראשות הבית התברר בתור מה שנראה(באופן סביר) כמו מה שהדיח אותנו(או במילים אחרות יכולנו להמנע מבאיירן) .

זה שאוהדי מילאן שכחו שהקבוצה שלהם אמורה להיות משתפת קבועה ב8 האחרונות באירופה ולא ב8 האחרונות בסריה אה(לפני שאתם קופצים - אני מתגעגע לתחרות אמיתית ממילאן ולראות אותה שוב באירופה) לא אומר שכולנו צריכים להתנצל על זה שאנחנו דורשים מהקבוצה שלנו יותר.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Evra: 'Juve offered new contract' | Football Italia

דמות מאוד חשובה בחדר ההלבשה ואחת הסיבות לקאמבק שלנו העונה. למרות שזה זמן טוב להעביר את המושכות לסאנדרו, כחלק ממעבר הדורות הייתי שמח לראות אותו בקבוצה לעוד עונה אחת לפחות. הניסיון והדוגמה שהוא, בופון, ברצאלי ושאר הותיקים שלנו נותנים הם משהו שלא ניתן להעריך בכסף.

15. Don Joan Roman Member

אברה אולי דמות חשובה מאוד בחדר ההלבשה אבל עדיין קשה לשכוח את זה שהיינו רחוקים הרחקה אחת שלו מלהדיח את באיירן

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.