יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שאולי היינו רחוקים בעיטה אחת של קוואדראדו? מוראטה? או הדיפה אחת של ברצאלי?
    התוצאה של צמד המפגשים היא תוצר של כל הטעויות שלנו בשני המפגשים הללו, ולא של טעות אחת שקרתה סמוך לשריקת הסיום. כל שחקן יכול לטעות.

2. Don Joan Roman Member

ההדחה היא תוצר של 2 המשחקים נכון אבל שחקן בן 34 ששיחק בכמה גמרים, דקה 90 ומשהו, אתה במצב שעברת, לא תבעט את הכדור? תבעט אותו עד לטורינו, זו טעות מביכה שבסיכומם של 2 המשחקים הייתה הכי קריטית כי ממנה לא הייתה דרך חזרה, לצערי.
    לא אומר שבגלל הטעות הזו צריך לא להאריך לו את החוזה(החלטה של המנהלים, אישית לא אבכה אם יעזוב), כן אומר שאם הוא חותם הוא זה שבבסיס צריך להיות הגיבוי לסנדרו ולא להפך.

נ.ב קוואדראדו כבש שער, מוראטה בישל שער גדול, אברה בישל לבאיירן, הבדל הקטן ועשרות מליוני יורו (של ההעפלה) בניהם

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/16
  3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקוואדראדו היה מצב בטוח בסוף המחצית הראשונה של המשחק השני, גם למוראטה היה מצב טוב בסוף המשחק הראשון. אם הם היו מכניסים את זה, ואברה עדיין היה עושה את השטות שעשה והיינו מעפילים, עדיין היית טוען שזו סיבה טובה לא להאריך לו את החוזה?
    ואולי בעצם צריך לצלוב את מוראטה בכלל, מכיוון שבמשחק מול סביליה הוא החמיץ 8473 פעמים ובגללו אפילו תיקו לא הצלחנו להוציא?

לאברה יש תפקיד סופר קריטי במערכת שלנו. זכור לי שאלכס פרגוסון אמר פעם שבכל הקבוצות המוצלחות שלו היו שלוש קבוצות של שחקנים: קבוצת הצעירים המצליחים עם הפוטנציאל הגדול, קבוצת השחקנים בשיא הקריירה שלהם וקבוצת השחקנים שעברו את השיא ומהווים דוגמה אישית לכל השאר. אני נוטה להסכים עם השיטה הזאת, לדעתי בכל קבוצה ששלושת הגורמים האלה לא מתקיימים נוצרים קשיים - למשל, מילאן בעונה שזרקה את כל שחקניה המבוגרים מיד איבדה חלק גדול מההצלחה שלה, כמוה גם אינטר לא ידעה לקחת את השלד המבוגר והמצוין שהיה לה ב-2010 ולעבות אותו עם צעירים עם פוטנציאל שירשו את המבוגרים כשיעזבו.
    אצלנו, אברה הוא אחד השחקנים היחידים בסגל עם הצלחה אירופית בקנה מידה היסטורי (כמות הגמרים שהוא השתתף בהם, והוא גם אחד השחקנים הבודדים אצלנו שזכו בתואר) והניסיון שלו בחדר ההלבשה, כמו גם היכולת הדי טובה שלו על המגרש עדיין, היא חסרת תחליף במובן המודל הזה שציינתי קודם לכן.

אלעד ו-Un bombón אוהבים את זה.
  4. Don Joan Roman Member

עברת פה לכיוונים אחרים שאני לא חולק עליהם (כמו הדוגמא שנתת פה עם פרגוסון והאמרה הצודקת שלו).

לעניין מוראטה וקוואדראדו- אתה יכול לחזור עוד מאה פעם על ההחמצות שלהם, בסופו של דבר הם יצרו שער אענק שנתן לנו אפשרות אדירה להדיח את באיירן (ונניח שמוראטה אשם בכך שלא עלינו מהמקום הראשון, בצמד הבישולים שלו נגד באיירן הוא "החזיר את החוב" מבחינתי).

דווקא בגלל כל מה שרשמת על אברה, ציפיתי ממנו שיעשה את הפעולה הנכונה והמאוד פשוטה הזו ולא ייתן לבאיירן את הצאנס להשוות בדקה כל כך קריטית, טעות כזו אם הייתה באה מרוגאני או סטורארו הייתי מקבל בהבנה, הם עוד ילדים, לא מאברה

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/16
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אברה, פרט להיותו שחקן מצויין גם בגילו, מספק לסנדרו הסתגלות רגועה לכדורגל חדש ומפתח אותו כשחקן לשנים רבות קדימה. בסופו של דבר הוא יהיה מחליפו (כמו קורזוואה-מקסוול בפסג') וזו מניה בטוחה להבדיל מכל מגן צעיר ואופנתי שיכול להגיע ליובה במקומו.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז על אותו משקל אפשר לומר שאברה נעל את האגף השמאלי בחלק גדול מהמשחק השני ויצר אפשרות אדירה להדיח את באיירן. למה להסתכל רק על הדברים הרעים שאברה עשה, אבל כשמדובר במוראטה וקוואדראדו אתה מסתכל גם על הדברים הטובים וגם על הרעים?

7. Don Joan Roman Member

עוד פעם: לא אכפת לי שיאריכו לו את החוזה, גם לא אכפת לי שלא יאריכו לו אותו, אני חושב שסנדרו צריך לקבל עדיפות על פניו בעונה הקרובה

8. Don Joan Roman Member

מסתכל בהחלט גם על הדברים הטובים, זה לא משנה את השורה התחתונה שהגענו אחרי כל ההחמצות וכל השטויות וכל הבלאגנים למצב שאנחנו דקה אחת מלהדיח קבוצה אדירה ושחקן עם ניסיון כביר טעה קשות וזה מאכזב ומעצבן וגורם לכך שאני לגמרי אמביוולנטי לעניין ההישארות שלו ולגמרי בעד שאם הוא נשאר אלכס סאנדרו יהיה המגן הבכיר ואברה הבקאפ ולא להפך

9. Enzo Maresca Member

מסכים עם הטענה המרכזית של שניכם - באופן אישי אני אשמח אם אברה יחליט להישאר איתנו ובכל זאת חושב שבעונה הבאה אלכסנדרו צריך להיות המגן הפותח ואברה האיש למשימות המיוחדות ולא להיפך. הערך המוסף של הדוד פט הוא כמעט וחסר תקדים לשחקן זר בעונתו הבסך הכל שנייה בקבוצה, ועדיין - מבחינה מקצועית נטו הברזילאי כבר עכשיו שחקן יותר טוב וראוי לקבל הרבה יותר "זמן מסך".

DRORIKO ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

זה מה שאני אומר כאן מתחילת העונה. סנדרו זה בינגו אדיר(והיו לנו לא מעט כאלה בקיץ)

גם אני חושב שאברה צריך להישאר, השאלה זה יותר אברה, האם הוא מוכן להישאר בקבוצה שהמקום בהרכב שלה לא רשום על שמו בטאבו

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Yaya Toure offered to Juve? | Football Italia

הייתה לי תחושה שבקרוב הריג׳קטים של האנגליות יתחילו להיות מקושרים לכל מיני קבוצות וליובנטוס בפרט.

אני מניח שהמקרה של טבז ואברה ישר עולה לראש, ובצדק. מצד אחד, זריקת הז*ן שלו בפן ההגנתי הוא מביך, ומצד שני יכול להיות שבמערכת של יובנטוס תחת אלגרי הוא לא יוכל להרשות לעצמו להתנהג ככה. מבחינת הכישרון לא צריך להסביר יותר מדי, הוא יכול לעשות הכול מהכול, גם בהליכה.

מה שמושך כאן לדעתי זה שהוא יכול להיות גם אלטרנטיבה לפוגבה ומארקיזיו וגם לשחק יחד איתם בהרכב.

אני מבקר אותו חריפות כבר לפחות שנתיים, אבל הייתי מהמר עליו במקום יובנטוס.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/16
    Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  12. Greek Member

לא חושב שיש לו מה לחפש ביובה וליובה אין מה לחפש בו, רחוק שנות אור מיכולת השיא שלו ומה גם שהוא כבר לא כל כך שחקן שנקרע בעבודות הגנתיות וביובה מספיק להסתכל על חדירה, מרקיזיו ופוגבה כדי לראות כמה עבודה צריך לתת כשאתה קשר בגברת הזקנה. לטורה זו תהיה חתיכת נפילת שכר, יובה לא תשלם קרוב למה שהוא מקבל כיום בסיטי

13. Enzo Maresca Member

משחק "חיובים" הכי מוזר ומצחיק EVER.

uri, JohnTerry26, ADP ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעבר לזה שזה משעשע בצורה מאוד מוזרה, יש בזה משהו מקסים לראות אותם מתנהגים בצורה כ״כ אנושית.

אנחנו מנתחים את הדמויות האלה לפעמים בצורה כ״כ מורכבת ומצפים מהם להכי הרבה שיש, שאנחנו שוכחים שהם בסה״כ אנשים כמונו.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל כך קל לאהוב את אלגרי.

מצב נושא:
הנושא נעול.