יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SerieA Il Capitano

נראה שיחסי האנוש אצלם טובים מאד. אבל מצד שני נראה לי שגם מאנצ'יני טוב עם שחקנים, אבל היכולות האחרות שלו... לוקות בחסר.

2. Enzo Maresca Member

לגמרי. כמעט כל מסיבת עיתונאים או כל תגובה שלו במהלך כל משחק קורעת אותי מצחוק והופכת לקלאסיקה מיידית. הבחור ליצן במובן הטוב של המילה וכשלשנינות והסופר חיוביות הזאת מוסיפים גם אינטליגנציה, קור רוח וידע טקטי בלתי נגמר מקבלים את מי שבעיניי הוא כיום המאמן הכי טוב באירופה. איש גדול ופחות או יותר הנכס הכי חשוב במועדון כרגע, אין לי ספק שעוד כמה שנים אצלנו והוא עוקף את ליפי בדרך לתואר הלא רשמי של המאמן הכי טוב בהיסטוריה המודרנית שלנו.

למי שפספס, בשנה שעברה יצא החלק הראשון של משחקי השטות הכיפיים האלה בינו לבין פוגבה. יודעי דבר טוענים שבחלק האחרון בטרילוגיה השניים צפויים להשתתף בתחרות זריקת חצים למטרה ופוגבה אמור להגיע חד ורעב לניצחון יותר מאי פעם. זה לא יעזור לו יותר מדי (זהירות, ספויילר - אלגרי יגרום לו לזרוק ביד שמאל החלשה ובשלב מסוים אפילו יזעיק את פדואין שיקשור לו פלנלית לעיניים) אבל התוצאה בכל זאת תהיה מצחיקה ומקסימה ובאה בטוב. יש למה לחכות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/16
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקיזיו קרע את הרצועה הצולבת הפנימית, ככה לפי בדיקות ראשוניות , זה כמובן אסון בשבלנו כי זה מסוג הפציעות שלא חוזרים מהם אותו שחקן.
    חבל...
    Official: Marchisio out of Euro 2016 | Football Italia

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וואו. בשורות כואבות.

5. Don Joan Roman Member

עצוב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

6. VAR Member

לא בהכרח.

בכל אופן, מהיורו הוא יכול לשכוח, כאן המכה האמיתית.

7. Enzo Maresca Member

איום ונורא. מעבר לזה שהוא יפסיד את היורו ואת כל הפרי סיזן ושבכלל לא ברור איך הוא יחזור כשכבר יחזור - מעל הכל מפריעה לי העובדה שהוא ככל הנראה לא יגיע עם האזורי לארץ ולא תינתן לי האופציה לבזות אותו בנתב״ג כמו שתכננתי!! אוף!! למה זה מגיע לי?!??!?

וברצינות עכשיו - זה ממש מבאס. כבר אחרי הפציעות הקודמות הוא הפך די בעל כורחו מ50-50 לרג׳יסטה, זה קרה גם כי פירלו התעייף ועזב אבל בעיקר כי הגוף שלו נשחק מהעבודה תחת קונטה. לא יודע מי שם לב לזה ומי לא, אבל עוד הרבה לפני הפציעה היום מארקיזיו איבד בשנים האחרונות הרבה מהדינאמיות והתזזיתיות שאפיינו אותו ככה שניתוח + שיקום ארוך זה הדבר האחרון שהברך הבעייתית גם ככה שלו צריכה עכשיו. בקטע הזה טוב שהוא מצא נישה חדשה במערך של אלגרי שמבקש ממנו בעיקר לנהל את המשחק ופחות לרוץ מרחבה לרחבה כמו בעבר. את הבנת וחכמת המשחק שלו הוא הרי לא ייאבד גם אם ינותח כל חודש, חוץ מזה הבן אדם ווינר וגבר שבגברים ובסך הכל בן 30, ככה שבשורה התחתונה ולמרות סימני השאלה והבאסה אין לי ספק שהוא יצליח להמציא את עצמו מחדש ויתרום לנו עוד הרבה בעתיד.

עריכה: לא התייחסתי לזה עדיין אבל הפציעה גם אומרת שצריכים מן הסתם למצוא מחליף ברמה. המרקאטו הקרוב - שהיה צפוי גם ככה להיות המעניין ביותר בשנים האחרונות - מקבל טוויסט נוסף עוד לפני שיצאנו לדרך.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/16
    Don Joan Roman ו-אלעד אוהבים את זה.
  8. Enzo Maresca Member

בגאזטה מתעקשים הבוקר שמארוטה סגר רכש ראשון לעונה הבאה - אנדרה גומש מולנסיה. הפורטוגלי הצעיר יגיע תמורת משהו בין ה25-30 מ' וההעברה צפויה להפוך רשמית כבר בתחילת יוני.

מהמעט מאוד שראיתי אותו התרשמתי שמדובר בקשר נורא טכני עם טאץ' נקי ויפה בכדור, כזה שעושה קצת מהכל ויכול לשחק גם כרג'יסטה וגם כטרקווארטיסטה. מי שיודע יותר מוזמן לתקן ולהרחיב, אבל בעיניי הוא נתפס כסוג של איסקו שכזה. רכש מעניין מאוד במידה וזה אכן יקרה.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קח את הדעה שלי בעירבון מוגבל.

מהמעט שראיתי אני חושב שאתה צודק לגבי החלק הראשון, אבל אין קשר לאיסקו - ואני רושם את זה דווקא בקטע חיובי. אני חושב שגומש עונה על הצרכים של אלגרי ברמה הטקטית; הוא יכול לשחק את התפקיד של מארקיזיו מאחור ואת התפקיד של פוגבה/קדירה ככאלה שמשחקים יותר מקדימה. מעבר לכך, הוא יכול להוסיף הרבה אנרגיה ויצירתיות לקישור היובנטיני. אני חושב שזו תיהיה החתמה סופר מרשימה לא רק בגלל הטיימינג ומתן התשובה לצורך הכי חשוב על הנייר, אלא גם כי כמו במקרה של דיבאלה יש כאן אופציה ברורה לעשות הרבה מאוד כסף בעתיד.

לי אישית הוא מזכיר את מארקיזיו בגרסתו הצעירה והדינאמית-אנרגטית יותר, אך שוב - קח את דעתי בעירבון מוגבל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/16
    Enzo Maresca אוהב/ת את זה.
  10. Enzo Maresca Member

אז בעצם הוא יכול להיות פליימייקר מעל ההגנה ובמקרה הצורך גם לתפוס את אחת משתי העמדות האחרות הקישור (אלגרי לא מהסס להציב שם שחקן עם נטייה סופר התקפית כמו פריירה)? סבבה והכל, אבל הצורך החשוב ביותר - גם על הנייר וגם בפועל - הוא דווקא שחקן בעל איכויות התקפיות AKA ה"מספר 10" שאלגרי מפנטז עליו. הזכרתי את איסקו כי הרושם שלי היה שבדיוק כמו הספרדי גם גומש הוא אחד כזה שיודע לשחק יותר קדימה ולעשות בלגאן ליד השער של היריבה, אם זה לא המצב והוא מיועד לתפוס מקום בשלישייה האמצעית כנראה שמארוטה יפתור את הבעיה הכי גדולה בסגל (יותר ממחליף למארקיזיו) בדרך אחרת.

11. Don Joan Roman Member

אנדרה גומש שחקן שאני רואה כבר שלוש עונות, 2 עונות בבנפיקה(האחרונה די מדהימה) ועונה בולנסיה, מדובר בשחקן שדי תפור על יובנטוס, קשר שמסוגל לשחק בכל עמדות הקישור אבל הכי טוב לדעתי כרג'יסטה, יש לו מסירות נהדרות והוא מזכיר את הדינאמיות של מספר 8 שלנו, הוא גם שחקן שיודע לכבוש, העונה הוא היחיד בולנסיה שמצדיק בכל רגע על המגרש את המקום שלו, אם וכאשר יגיע זה רכש מצויין שיפתח מרקאטו בצורה די חלומית.

עריכה: הוא בישל השנה שלושה שערים וכבש שניים מעמדת הקשר האחורי.

אלעד, ADP ו-Enzo Maresca אוהבים את זה.
  12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם באמת נביא את גומש זה יהיה חתיכת הישג. שחקן טופ שהרבה קבוצות עשירות מאיתנו רצו להביא, ובבליץ אחד נקודתי מארוטה עושה פה עסקה נהדרת. התקווה שלי היא שלקנייה הזו תתלווה המכירה של הרנאנס ואסמואה.

13. Don Joan Roman Member

בנוגע להרנאנס אני איתך בדעה, לגבי אסמואה לא החלטתי כי הוא יותר מגוון מהברזילאי ויכול להיות גם אחלה סותם חורים (מה לגבי פדואין, הוא נשאר נכון?) אבל בגדול אני אשמח אם גומש, מארקיזיו, לאמינה, פוגבה, סטורארו, חדירה ופריירה יהיו העוגן של מרכז הקישור שלנו.
    אם ביחד איתו יגיע גם איסקו או שחקן בסגנון שלו זה יהיה מארקטו די חלומי

14. DRORIKO Member

הדיון שלכם על גומש סיקרן אותי אז צפיתי היום במשחק של ולנסיה נגד חטאפה. גומש היה די OUT , לא היה מעורב במשחק וגם כשכן נגע בכדור לא עשה יותר מדי. גם משחק ההגנה שלו לא מרשים.

מקווה שזה סתם משחק לא טוב שלו. בכל מקרה אצפה מעתה בכל המשחקים של ולנסיה כדי לגבש יותר רושם על הבחור.

15. Don Joan Roman Member

אל תשכח שהבחור בן 23 בעונה הבאה ככה שיש לו גם פוטנציאל התקדמות גבוה והפעם הוא לאורך יותר ממחצית שיחק יותר קדימה מבדרך כלל והיה בהחלט לא רע

מצב נושא:
הנושא נעול.