יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

מסכים לגמרי לגבי הסיפא. אם הוא לא ראה מספיק דשא עם דיבאלה ומנדז'וקיץ', למה הוא חושב שהוא יראה מספיק דשא עם ה-BBC ? מה גם שאם הוא ישפר את המספרים שלו שנה הבאה, ויתפוס את מאריו פצוע/יורד ביכולת הוא בהחלט יכול להיכנס במקומו להרכב. בריאל אין סיכוי שזה יקרה

אם הוא עוזב לארסנל זה מאד מדאיג, לא מדאיג לגבי יובה אלא מדאיג לגביו ולגבי המצב הנפשי שלו

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שהסיטואציה תלויה ברצון של מוראטה. אם אני לא טועה לריאל מדריד יש סעיף ראשוני לשלם עליו וכנראה למכור אותו ברווח, אם תרצה בכך. מעבר לכך, לא רואה בו כרגע חלוץ אמין לשום מועדון גדול כיום ואני בספק אם אחת האנגליות באמת תשלם עליו כל-כך הרבה כסף.

לגבי דני אלבס, מדובר בשחקן ידע ups and downs לאורך השנים, אבל יכול להיות שעם ההגנה של יובנטוס הוא יוכל להסתיר את החסרונות שלו שלו ולהעצים את היתרונות שלו בחלק ההתקפי. גם היום, כשהוא כבר אחרי השיא שלו, הוא עדיין אחד מהמגנים התוקפים הטובים בשוק - וזה כלי שכבר הוכח כמאוד משמעותי בכדורגל המודרני. יתר על כן, אני כן חושב שהוא שחקן שעם האישיות השנויה במחלוקת שלו, אבל עם השיגעון והדרייב שלו בתוספת אתגר חדש בהחלט מאפשר לראות כאן על הנייר החתמה עם פוטנציאל לאפסייד גבוה מאוד.

רציתי לציין גם משהו לגבי מסצ׳ראנו: קראתי שיש איזה סוג של משבר אמון בינו לבין ההנהלה (ברתומאו) מאז הפרשה עם המיסים בספרד (שבהחלט סביר שיחזרו להציק לו גם בעונה הבאה) כאשר לטענתו לא תמכו בו מספיק. ייתכן וגם ברצלונה מחפשים לרענן את השורות מאחור ולהביא בלם בכיר ממנו לרוטציה לצידו של פיקה. כלומר, נכון שהכול ספקולציות, אבל זה בהחלט סביר שהוא כן יעזוב הקיץ.

3. alexshw Member

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13310341_10209766687388060_5294955753489249607_n.Xxx?oh=3b88cf1fbd98abd27a9fa94f7a8616d0&oe=57D56A05

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייפ, אבל על הדרך זה מחדד את היכולות הכלכליות של יובה VS ארסנל. על רכישה כמו גרניט ג'אקה יובה עברה איזה 10 סירובים בקיץ שעבר עד שלבסוף סיימה עם הרנאנס. עם כל ההייטינג שנוצר כאן לארסנל, הם עושים העברה גדולה באמת כל קיץ בעוד שיובה תלויה במוכנות של התוצר המקומי או במוטיבציה והיכולת שנשארה אצל הריג'קטים.

5. DRORIKO Member

אני חושב שההייטינג/בוז הוא דווקא בגלל שכח הקניה שלהם גדול משלנו ובכל זאת אנחנו מעמידים בשנתיים האחרונות קבוצות טובות יותר

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראטה OUT ברארדי IN וזה כמעט סגור אחרי שהראשון התבטא מוקדם יותר היום על הרצון שלו לשחק בריאל ועל כמה הפרמיירליג תהיה התקדמות מקצועית עבורו, והטוטוספורט מדווח שברארדי סגור אצלנו תמורת 25 מיליון יורו. זה כמובן רק הטוטוספורט, אבל קשה להתעלם מכל האמירות של מארוטה בכיוון.

מוראטה הוא אישית אחד החביבים עליי, הוא הביא אותנו להישגים נפלאים שלא חלמתי שנגיע אליהם איתו (על הדרך הוא היובנטינו הראשון שכובש בגמר מאז 97), אבל הוא לא עילוי שאי אפשר להסתדר בלעדיו וכל הקרקס הזה סביבו לא בריא לנו בכלל. חוד של דיבאלה, מנדזו, זאזה וברארדי הוא ברמה גבוהה מאוד, צעיר כדי לרוץ ביחד תקופה ארוכה והכי חשוב - נטול מאופציות רכישה הזויות למיניהן. בהנחה שברארדי משתלב מספיק טוב, אני באמת לא רואה סיבה לרכש לאזור הזה בשנה הבאה.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן צריך להסכים לעבור, זה בסוף תלוי בו.
    לצערנו הוא כנראה החליט שהוא מעדיף לחזור לריאל גם אם זה אומר להימכר לארסנל, חבל שהמועדון שבו הוא גדל לא מאמין בו באותה צורה. אנחנו כמובן נתגבר אבל זה בהחלט חבל. אני מקווה שהוא יישאר,מקווה שגם פוגבה לא יעזוב, אם כי 130 מליון יורו(במידה ופוגבה ימכר בסכום הזה) הם בהחלט הרבה כסף בשביל קשר וחלוץ.
    למרות זאת אנחנו עלולים למצוא את עצמנו בסוף הקיץ עם גומש + סאפונרה + קשר מרכז שדה נוסף שהוא לא וורלד קלאס + ברארדי.

8. N כמוני Member

אם ליכשטיינר אאוט ודני אלבס אין, אז מדובר בשנמוך משמעותי.
    לגבי מסצ'רנו, בתפקיד הבלם הוא סביר. יובה יכולה להשיג טוב ממנו, אבל בקישור האחורי הוא פשוט ענק. כל מי שרואה משחק של נבחרת ארגנטינה לא יכול שלא לתהות על גודל הבזבוז של ברצלונה ששמה את השחקן הזה בלם.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ליכשטיינר ככל הנראה ישאר, פשוט העונה הוא לא היה יציב והחליטו להביא שיהיה איתו את דני אלבס, הגיוני וטוב לדעתי, יכול להיות מעניין.

מסצ'ראנו לצערי לא יגיע ליובה, ברצלונה דורשת יותר מדי. אני משער שייעדו אותו ביובה לקישור האחורי בכל מקרה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

מניח שהוא יגיע בתור קשר אחורי. אנחנו צריכים קשר אחורי הרבה יותר מבלם, בטח עם הפציעות של מרקיזיו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/16
  11. Don Joan Roman Member

בתפקיד הבלם אין מישהו טוב יותר מהשלישייה הפותחת שיובה יכולה להביא וגם רוגאני בלם רביעי מעולה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

DRORIKO ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ותוסיף לזה את חדיירה, שבמקרה הטוב כשיר לחצי עונה במצטבר, מסצ'ראנו יתאים לנו רק לשם.
    אבל, לדעתי זה לא יצא לפועל.

13. Ohad_Glr Member

כלי התקשורת הספרדים מדברים הרבה בימים האחרונים על הקיץ הקרוב בהקשר של יובה וריאל.

1) בריאל רוצים מאוד את פוגבה (אפילו נזרקו סכומים כמו 80 מיליון). ברגע שיגמר היורו השיחות לגביו צפויות לעלות להילוך גבוה.
    2) יובנטוס מעוניינת באיסקו, שמבחינתו מתלבט. זידאן רוצה מאוד שאיסקו ישאר וגם ההנהלה בריאל (פרז) לא מתלהבת לוותר על שחקן ספרדי. אני אישית מאמין שזה תלוי קודם כול ברצון של איסקו ואחר כך בכמה תיהיו מוכנים לשלם.
    3) מוראטה כנראה יהיה שחקן ריאל מדריד, רק לא ברור אם בקיץ הזה או שהוא ירכש ויושאל אליכם לעונה נוספת.

אותי מעניין לדעת מה דעתכם על כך ומה מדובר (אם בכלל) על הנושאים האלה בתקשורת האיטלקית.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. ריאל, צ'לסי, סיטי, ברצלונה... אין קבוצה שלא מקושרת לפוגבה אחת לשבוע. בתקשורת האיטלקית למדו לסנן חלק מהידיעות. כרגע, הגורמים הרשמיים מטעם יובנטוס (קרי אלגרי ומארוטה) טוענים שפוגבה (וגם דיבאלה) יישאר בוודאות בעונה הקרובה, בלי קשר לסכום שיוצע.

לפני כמה זמן הייתה ידיעה די קונקרטית שהציבו לפוגבה דדליין שבו הוא צריך להודיע אם הוא מעדיף להישאר או לעבור. לא יודע אם זה באמת אומר משהו, אבל הדדליין הזה עבר ממזמן.

2. איסקו התבטא בעבר שהוא לא מעוניין, ואף על פי כן בתקשורת האיטלקית דוחפים אותו ליובה כל יומיים, הפעם בהקשר של עסקת מוראטה. לדעתי, אין שום סיכוי שהוא יעבור אלינו - ריאל לא רוצה לשחרר, השחקן לא כ"כ רוצה לעבור. אין ספק שאלגרי חושק בו אבל צריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן כדי שדבר כזה יקרה.

3. אני גם מעריך שמוראטה יעבור בסופו של דבר לריאל (ומשם המשך דרכו בהחלט לא מעניין אותי), אבל בימים האחרונים הוא שחרר רמזים שונים ומשונים על כך שהוא רוצה לשחק עם דני אלבס ולא מאמין שריאל תשלח אותו למקום שהוא לא רוצה לשחק בו. ועדיין, לא חושב שנראה אותו באיטליה בעונה הקרובה.

ולחדשות קונקרטיות יותר:
    לפי הגאזטה, ביום שני או שלישי הקרובים אנחנו נכריז על שתי הרכישות הראשונות שלנו הקיץ - דני אלבס (חינם) וברארדי (25 מיליון יורו).

15. Raulito Madridista

אלבארו מוראטה. מצד אחד שחקן מחליף זה לעשות לו עוול. יש לו המון יתרונות. מצד שני על אף שנתיים טובות בדגש על הפיניש של העונה הראשונה ביובה אני חושב שהוא לא מספיק טוב כדי להיות חלוץ ראשון של אף מועדון על.
    איסקו. הוא כביכול אמור להיות המחליף של פוגבה? אני מאוד אוהב את איסקו, אבל הוא לא עשה את קפיצת המדרגה והוא כבר שלוש עונות בקבוצה. לא הוכיח שמקומו בהרכב. מובן שהמעמד שלו שונה משל בייל למשל ואפילו משל חאמס(בעבר), אבל בגלל מכת הפציעות הפסיכית העונה - הוא שיחק המון ולא היה טוב. שיחק יותר מכל שחקן ספסל אחר בקבוצות הגדולות. הוא לא יגיע ליובה כי ריאל לא תמכור. וגם פוגבה לא יעזוב.
    דניאל אלבס. רכש מצוין כי הוא זקוק לשינוי אווירה וכשהוא יגיע עם רעב ותשוקה חדשה זה אמור להיות שידוך מצוין. שחקן מנוסה שיוסיף המון התקפית. אגב, אברה למשל שהגיע במצב גרוע ליובה - פורח ובגדול. כי קל להצליח בתלכיד של יובה.

מצב נושא:
הנושא נעול.