יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

רק חבל בשבילי על העזיבה של ליכש, אבל אפילו יותר של קווארדאדו, שלצערי לא קיבל מספיק קרדיט לעומת מה שבאמת נתן כשיחק. לעומת זאת, אפשר להבין את העזיבה של ליכשטיינר שכבר אחרי שיאו בלשון המעטה, זה עוד הגיוני ומתקבל על הדעת.

2. Enzo Maresca Member

מאיפה השתרבבה השטות הזאת על עזיבה של ליכשטיינר? דני אלבס מגיע בנוסף אליו כשהרעיון הוא להעמיד לרשות אלגרי שני שחקנים עם תכונות שונות ברמה הכי גבוהה שישלימו אחד את השני, בדיוק כמו אברה ואלכסנדרו משמאל.

אגב מגניב ימניים וכאלה - רואה עכשיו את גמר הפרימברה מול רומא (1-1 בהארכה. או שגרוסו מכניס את עצמו ומנפק עוד רגע של מאני טיים או שהולכים לפנדלים) ופול לירולה רמה מעל כולם. הילד שחקן שחקן ואם הכל ילך כמתוכנן עוד שנתיים שלוש העמדה הזאת תתחיל ותיגמר בו להרבה מאוד זמן.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

התייחסתי לשמועה הזאת, אני לא חושב שהיא נכונה והגיונית (וכתבתי על זה לפני כמה ימים).

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשפוט ילדים בפרימברה, כלכך הרבה מוכשרים שהיו כמה רמות מעל כולם ולא יצא מהם יותר מדי,
    מכיר שמות כמו ריי וולפטו? דריו ונטוצ׳י? דוידה לנצאפמה? אולי צעירים יותר כמו כריסטאן פאסקוואטו או פאוסטו רוסי? או אפילו יותר מפורסמים כמו סבסטיאן ג׳ובינקו או צ׳ירו אימובילה?

המשותף לכולם - הם כולם היו הדבר הבא(אולי חוץ מאימובילה ) וכולם לא הצליחו להתעלות. אף אחד מהם לא ברמה יובה, אפילו לא ג׳ובינקו..

השיטה הזאת של פרימברה היא גרועה. ושום דבר שקורה שם הוא לא מדד, עד שלא משחקים בבוגרים שום דבר לא נחשב

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

יש דיווחים באתרים שאני לא בקיא במהימנותם שקונטה רוצה את ליכשטיינר אצלו.
    קואדרדו בכל מקרה חוזר לבלוז, השאלה אם הפאה בונה עליו לעונה הבאה

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/16
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינני מכיר את הבחור אבל אם לשפוט על סמך המשחק הזה בלבד, הצד הימני של ההגנה שלכם היה מאוד נוח היום לריצות של אנושיץ'. ההחמצה מול שער ריק של די ליביו (כן, הבן של) בדקה 107 הגיעה בדיוק משם. גם השער שנפסל (לא שמתי לב למה) הגיע מהצד שלו לפונסה.

מי שהרשים אותי אצלכם ובאמת הרגיש קצת מעל השאר הוא פרנצ'סקו קסאטה.

7. Enzo Maresca Member

@Bianconeri , כל החבר'ה שהזכרת הם שחקני קישור התקפי וחלוצים שהתבלטו בפרימברה בעיקר בגלל נתונים פיזיים וטכניים עדיפים על בני גילם וכשלו (מי יותר ומי פחות) ברגע שעלו לבוגרים. לירולה הוא מגן שלא רק דופק ספרינטים וסלאלומים על הקו אלא גם קורא ומבין את המשחק כמו שחקן בן 28. היום הוא קצת התקשה לסגור הרמטית לבדו את הקו (בעיקר כי מאצ'ק נכנס יותר מדי לאמצע וגרוסו לא הפסיק לצרוח עליו לעלות למעלה ולהכריע את המשחק) אבל בכל פעם שראיתי אותו העונה הוא בלט והצדיק את ההייפ. בלי שום קשר, מסכים ששיטת הפרימברה לא תורמת יותר מדי ולפעמים אף מעכבת את התפתחות השחקנים. הגיע הזמן לשקול ברצינות הקמה של ליגת מילואים/קבוצות B.

מוזר, מצחיק ועצוב בו זמנית הקטע הזה שדווקא השחקנים הכי "מתוקשרים" בקבוצה הנוכחית - ודאלה ופאבילי- החמיצו את הפנדלים הגורליים. בסך הכל אני בדעה שבקבוצות הצעירות הדרך והיסודות חשובים יותר מהתארים ובאספקט הזה גרוסו עושה עבודה טובה. עם זאת, חבל על שני ההפסדים בגמרים מול אינטר ורומא. לפחות התנחמנו בזכייה בטורניר הדגל בויארג'ו.

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Enzo Maresca , ג׳ובינקו? נתונים פיזיים?
    ומה זה בדיוק אומר נתונים טכניים? כי טכניקת בעיטה/מסירה או דריבל הם מדד לאיכות של שחקן, ג׳ובינקו גם היום מחזיק בטכניקה מהגבוהות שיש(בעיטה,מסירה) וגם דריבל שיש אולי לבודדים משחקני הסגל הנוכחי של יובנטוס, כל הבונוסים האלה עדיין לא הופכים אותו לשחקן מספיק טוב.

זאת בדיוק הנקודה שלי, שאתה אומר קורא משחק כמו בן 28 , אל תשכח שהוא עושה את זה על ילדים בני 17-19, מספיק שאלו יהיו גרזנים זקנים בני 35 מהסריה B וזה היה נראה אחרת.

אני מקווה שאתה תהיה זה שצודק ואני זה שאוכל את הכובע , אבל מתוך עשרות של שמות שעקבתי אחריהם במהלך השנים(מודה שלא כלכך בשנים האחרונות) רק אחד עשה את הקפיצה ובאמת ממש את הפוטנציאל שלו(מרקיזיו כמובן) .

מצחיק לחשוב שבאחת העונות סקו חשב למכור את ג׳ובינקו והאוהדים איימו שהם לא יקנו מנויים..

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  9. Roma מנהלים

פטריס אברה, 35, האריך חוזה לעונה נוספת.

שמועות שווסטהאם האנגלית מוכנה לשלם 30M על זאזה. זאזה חלוץ מחליף מצוין אבל אם יש אמת בדבר הייתי ממן לו את הטיסה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. Roma מנהלים

11. DRORIKO Member

מאד אוהב את ההחתמה הצפויה של פיאניץ'. אנחנו צריכים עוד יצירתיות בקישור והוא בול השחקן. בנוסף אחד כזה זה עוד איום בבעיטות מרחוק.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שטוב בפיאניץ' זה שהוא לא כופה עלינו אף מערך - כשמרקיזיו בחוץ (חצי ראשון של העונה) הוא vice-מרקיזיו בהגדרה, וכשמרקיזיו בפנים הוא בהחלט יכול לעבור קדימה ולשחק מעל שלישיית הקישור.
    אגב, קולפו אדיר של מארוטה. ב-32 מיליון יורו אי אפשר להביא שחקן טוב יותר.

13. Enzo Maresca Member

מארוטה בסוג של GOD MODE בשבועות האחרונים, רק שימשיך ככה.

חייב להודות שעד לפני חודש לא חשבתי אפילו קרוב בכיוון של פיאניץ' ומהרגע שהתחיל הדיבור נכנסתי לדודא מוגזמת לראות אותו אצלנו. שמח שזה אכן מה שהולך לקרות, אני מאוד אוהב אותו וחושב שאצלנו הוא יכול לקחת עוד צעד קדימה ולהפוך לWORLD CLASS לכל דבר ועניין.

ADP אוהב/ת את זה.
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא עוד איום, הוא האיום. בועט החופשיות הטוב באירופה. את זה אי אפשר לקחת ממנו.

*מה שמחזיר אותי לדיון של רומא. בערך 15 מתוך 90 השערים שלנו העונה הם מבעיטות חופשיות. הרוב (המוחלט) של פיאניץ'. אין לנו אף אחד בסגל (כשטוטי לא משחק) שיכול להחליף אותו.

זה נשמע טוב בתיאוריה והיה עובד אולי בשנות ה90. בפעול זה בחיים לא עבד והוא קיבל שם לא מעט הזדמנויות. האזור הזה פשוט נורא צפוף וקשה בסריה א' גם (או בעיקר) כשאתה מתמודד מול קבוצת תחתית. הוא נעלם שם לחלוטין. גם כשחקן החופשי\יוזם בקישור. תזכר בכל הרביעיות ביובה סטדיום עם וידאל VS פיאניץ'. עכשיו לנו יש סוג של וידאל ולכם את פיאניץ'. הוא צריך לשחק מאחור. להיות הפירלו שלכם ולא לזוז משם אלא אם החברים פתחו לו מזדרון לרוץ עד השער. הוא נגע ברמות הגבוהות באמת רק לאחרונה אצל ספאלטי שהדביק אותו לתפקיד מוגדר באמצע.

סעיף השחרור הוא 38 מ' יורו. פחות או יותר מה שקיבלתם על וידאל או מה שריאל שילמה על מודריץ'. אני לא מכיר לעומק את האפשרויות בחלון הנוכחי, אבל זה חתיכת סכום שעד לא מזמן נראה כסתם מספר מנותק שירחיק מועדונים מלהפעיל את האופציה.

בכל אופן, זה סכום שלא אמור לפסול אפשרויות נוספות בקיץ הקרוב והסביבה הנוכחית של יובה יכולה לשדרג כל שחקן, כך שהסיכוי לפלופ כמעט ולא קיים. הוא גם מרגיש כמו החוליה החסרה אצלכם. לא יודע להסביר למה. לא רוצה אותו אצלנו על חשבון סטרוטמן. כן הייתי רוצה אותו ביובה כאוהד יובה. ללא קשר לסטנדרטים ושאיפות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/16
    אלעד ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

@zitto strunz ב"עוד איום בבעיטות מרחוק" לא התכוונתי שהבוסני יהיה עוד בועט בחופשיות, אלא שהוא יוסיף את המימד הזה לקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.